Garfie No to je dotaz za pět bludistaku skoro!
Koronavirus
Garfie jo,jsem rada,ze moje babicka 94let,chodi kazdy den na prochazky i v tehle dobe,jen vynechala vylety tramvaji a chodi kde je liduprazdno.![]()
Zarinya To je super! ![]()
Zarinya To je obdivuhodny ![]()
crazydaisy Juchu! A navic v patek vsechny obchody zavreny, i vecerky, otevrou se asi jen poklady. Havlickuv nejnovejsi drtic covidu.
Zarinya Dlouhovekost v genech a inspirace urcite velika![]()
Garfie Naši měli od září začít chodit na šerm, takže prd.
Karja v mém domovském oddílu mají tréninkové plány i děti, viděla jsem nějaká jejich videa a je to hodně smutné. Místo spousty zábavy trénují sami, navíc mi je jasné, že minimálně půlka se k ničemu nedokope (včetně mě být v jejich věku). A ty staří, přesně, jak říkáš. U nich navíc ta kondice jde ruku v ruce s psychikou a ta teď hodně strádá.
Ale zadne ostre tempo ani kopce nehrozi, jen citim potrebu cerstveho vzduchu po dvou hodinach vyplnovani statistickeho formulare.
teď jsi mě dost znejistela, já to vyplnila asi během 10 minut i za muže a dite?
Potrefenáhusa tohle bylo neco pracovniho, statistický, ne scitaci, klid
Scitani jsem mela taky hned, za oba.
Kokoska uf
Kokoska miluju statistické formuláře
například: rozdělte objem prodeje v tis. Kč na a) podnikatelům b)zdravotnictví c) školství d) průmyslu![]()
viktorka_od splavu jo, a slozeni zamestnancu podle urcitych skupin a veku, z toho zeny ![]()
Kokoska tak to je celkem jednoduchý:-) ale rozdělit podnikatele a průmysl, hmm![]()
viktorka_od splavu no tak nastesti tohle mame zase jednodussi my, ale tohle bylo stejne o necem jinem.
viktorka_od splavu já jsem teď vyplňovala cosi pro ČNB a tam byla vyloženě poznámka, pokud nemáte k dispozici přesná čísla vyplňte kvalifikovaným odhadem. Termín kvalifikovaný odhad, se u nás stal velmi oblíbeným. Prostě kouknes z okna a mrsknes tam nějaký číslo. Stejně to nikdo nečte. ![]()
Kora ano, to je u nás terminus technicus - kvalifikovaný odhad pohledem z okna
ovšem jak pravil klasik: důležité je lhát pořád stejně!
Běhání mě taky vůbec neláká, ale chůzi mám ráda hodně a tak když je teď o cíle trochu nouze a pracuju z domova víc než obvykle, vymyslela jsem si ranní cíl - každý ráno pro pomeranče, přes Letenský sady do Delmartu a zase zpátky. Asi tak 40 minut svižný chůze. Příjemný s příjemným - pracovní den začínám se sklenkou pomerančového freshe. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY