Makara No nevím, já když šla akutně s klukem na alergo, tak to byl stav, kdy bych za hodinu mohla už akorát do nemocnice. Je to teda taky alergologická klinika se stacionářem, kde se o tyhle děti hned postarali bez toho, aniž by museli do nemocnice. Jelikož jsem tam sama jednou takhle akutně šla, tak jsem to potom asi brala jako normální. Takže sice čas člověk dostal, objednaní lidé byli myslím po půl hodině a stejně to nikdy nedopadlo. Na čas jsme šli tak jednou.
Budete si muset počkat je asi všude. Nikdy nevíš jestli přijdou všichni, akutně tě někam vmáčknou všude, ale kde zrovna vznikne mezera to nevíš. U nás se jede po 15 minutách, u těch starších je to tak akorát, mladší jsou rychlejší a nikdy nevíš, kde se zasekneš. Když přijde někdo omylem, splete datum a tak, tak ho 50 km domů nepošleme. Taky musí čekat, až je někde místo, protože ti objednaní by řvali, že jsou objednaní na 11:15 a jde tam paní.
Ono se asi všechno řeší dobře z pohledu člověka, kterej to nedělá. Taky bych na spoustě úřadů uměla udělat úplně jinej systém
.