viktorka_od splavu Mě kdysi dávno na Žluťáku Žaloudík operoval.
Koronavirus
crazydaisy kdysi když na žluťáku zkoušeli to podvazování nádorů jsem ho přesvědčovala, aby tak operoval tchyni. no vysvětlil mi že fakt ne a mluvil uplně stejně:-)
Turduspilaris K té nespavosti, občas se mi to taky přihodí. Někdy je člověk po špatné noci tak nevyspalý, že z té únavy nemůže usnout znovu a dostane se do začarovaného kruhu. Pak se přidá úzkost z toho, že nemůžu spát a to už je úplně konec. Tohle jsem měla na podzim, čtyři dny skoro bez spánku, fyzicky naprosto vyčerpaná. Doktorka mi napsala lexaurin, vzala jsem si ho jednou a vše se srovnalo. Někdy stačí se jednou pořádně vyspat a věci se rychle vrátí do normálu. Tak ať se ti to brzy srovná.
Jste prosím někdo očkovaný Modernou? Byly nějké nepříjemné reakce? Jdu začátkem května do IKEM, očkujou tam Modernou i Pfizerem, ale docela by se mi hodilo mít druhou dávku dřív než za těch 6 týdnů, M. má odstup 28 dní.
Kokoska Tak se tam domluv na dřívější aplikaci druhé dávky i kdybys dostala Pfizera. Tam je minimální odstup od první dávky 21 dní.
crazydaisy jo, to bych musela. Já to nechám osudu, co mi přidělí, to vezmu.
Kokoska maminka 75, cukrovkář s budíkem a dalším stohem chorob, očkovaná před deseti dny, první dávka a zatím bez problemů. Některé její další kamarádky taky moderna a bez problémů.
rysamona ony ty starší ročníky prý tolik reakcí nemívají. Babička mojí snachy 80+ taky dostala M., taky bez potíží. Moji rodiče a manžel Pfizera, naši naprosto bez reakcí, manžel byl prý jen druhý den jen trochu unavený (jeho slovy "asi jako kdybych promiloval noc
).
Kokoska švagrová (49) po Moderně reakce-horečka ,zimnice, zvracení . Každý reaguje jinak a co mi říkala moje MUDr., reakce jsou podobné napříč vakcínami.
EDITH4B taky to ve svém okolí sledují, že je v zásadě jedno jaká vakcína, reakce různorodé u všech.
rysamona určitě,taky jsem si všimla.A taky,že ty starší ročníky bývají častěji bez reakce než mladší.
Kokoska Promilovaná noc
, takovou reakci by možná dost lidí uvítalo.
Kokoska jasně.Držím pěsti ať je případná reakce co nejmírnější.
rysamona určitě,taky jsem si všimla.A taky,že ty starší ročníky bývají častěji bez reakce než mladší.
To je pravda. U nás v rodině všechny tři vakcíny a nikdo vůbec nic, ale vůbec nic. Tchán 80, dostal Modernu a řekl mi, že má určitě jen placebo![]()
, že mu nebylo absolutně nic. Otec Pfizer a taky žádná reakce. Oba mají obě dávky. Mamka, která nesmí být (kvůli anafylaktickému šoku na tetanus) očkovaná, má AZ a taky bez sebemenší reakce. Naštěstí.
Renusatko no, moji rodiče taky bez reakce a z jejich kamarádů bylo blbě jen těm, kteří covid už měli. logicky.
Jste prosím někdo očkovaný Modernou? Byly nějké nepříjemné reakce?
Ja. Po prvni davce nic, po druhe davce jsem skoncila na tri dny v posteli s horeckou, zimnici, bolestmi svalu a kloubu, a bolestmi hlavy.
Ale je to fakt u kazdeho jine.
Kokoska Hlásím do statistiky. Přítel (74), sportovec, na svůj věk zdravej, očkovanej Modernou- první dávka úplně bez problémů, po druhý trochu bolest ruky a pak byl asi čtyři dni takovej přešlej, jakože když musel, tak celkem fungoval, ale spíš ho to táhlo k posteli, lehký motání hlavy, celková únava.
Máma je jen o pár let starší (a ne v tak dobrý celkový kondici) dostala Pfizer- po první dávce nic, druhá dávka bolest ruky a pár dní sem tam vyskočily svědivý narudlý fleky kus pod vpichem(ale ona na ty fleky dost trpí, většinou naskakujou při různejch virózách nebo oslabení organismu), motání hlavy, slabost, bolest kloubů, prostě jako nastupující chřipka. Dva dny teploty kolem 37,5 a nechutenství. Od třetího dne se to lepšilo, do tejdne byla úplně ok.
viktorka_od splavu No to je pravda. U nás jedni ti známí rodiču, se nechali očkovat asi měsíc po těžším covidu s pobytem v nemocnici a pán je už zpět v nemocnici a moc dobré to není. Nevím teda čím a ani podrobnosti. Je mu tak 74.
V místním očkovacím centru (Středočeský kraj) zrušeno na víkend očkování druhých dávek Pfizer a Moderna. Přesunuto vše na víkend příští. Jako důvod uvedeno "nedorazily vakcíny do ČR).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY