Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 14:27

continuity no prostě jsi dobrá

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 15:02

Catherinne no to nevím, když k tomu pripočtu nepřesnost těch testu samotných, už se mi zdá skoro lepší si hodit kostkou. 

Jediné čím se utěšuji, že bych to naživo poznala lépe. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 16:28
Reakce na Mha:

Jedna příbuzná po očkování AZ má neustále chuť na sladké, nejvíc na čokoládu.

Tak posílám dál a doufám, že se tím "nakazíte" 

​takze dalsi duvod nechtit AZ.

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 16:56

Práve ma začipovali AZ,  denne zjem pol balenia čokolády, takže mám očakávať, že navýšim množstvo? A viete čo? Skrsol vo mne teraz pri 15 min.čakaní nápad, že  skončím s pojedaním čokolád, v poslednej dobe to fakt preháňam, max. si dám pod zub niečo napečené, ako sa mi bude dariť, podám hlásenie.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 18:30

eeny-meeny Turduspilaris Na spaní nedám dopustit na Melatonin (děkuji dobré duši odtud, nevím komu), ale jsem už starší osoba. Řekla bych, že mě i trochu uklidňuje, asi jak brzo usnu tak se nestihnu vystresovat a pak spím hlubším spánkem během noci.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 18:34

Catherinne takže začínáš v květnu? Já se dnes objednala na antigen a ke kadeřnici na úterý a pořádně nevím, jak a co má být. Testovaná jsem v práci, test mám i doma, klidně si ho můžu udělat, než k ní půjdu, ale pochopila jsem, že to nestačí, že chtějí test z centra.

Do statistiky - 2x očkovaní 3 senioři, další babi zatím jednou dávku, reakce žádná.

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 18:37

Kokoska Po první dávce Moderny jsem měla následující den horečku, velkou bolest kloubů, hlavy a celkovou schvácenost. Další den už mě pouze bolela ruka. Známá měla stejnou reakci, její kolegyně bez reakce.

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 18:38

Mirka teď psali na novinkách, že teda snad kadeřnictví bez podmínek...ale ten článek tam má jen jednu část...já čekám co se objeví na kadeřnické asociaci.

Jestli to zase nebude všechno jinak tak 3.5.

Online Kokoska
35152 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 18:43

Dik vsem za ockovaci statistiku

Dneska jsem se dovedela, ze syn mel delsi kontakt bez rousky s osobou, ktera druhy den byla pozitivni. Mela jsem jit zase hlidat a nejen ze mam starost, jestli to synek nechyt, ale zas jsem odrekla hlidani a moc jsem nepotesila.

Bude uz tyhle blbarny nekdy konec?

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 18:56

Catherinne díky, takže do konce dubna bude úplně zavřeno nebo bude třeba ten test?

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 19:03

Mirka do konce dubna bude kadeřnictví zavřeno, alespoň to tak píšou. 

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 19:04

Kokoska Moc jsi nepotesila...tak je to snad pochopitelne, ne?

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 19:08

Kokoska ach jo, nemáš to jednoduché, ale odmítnutí hlídání chápu, jsi opatrná vůči rodičům. 

Do statistiky 

ruka bolí, ale co jsem si dala po obědě šlofíka, je to malinko lepší

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 20:14
Reakce na Catherinne:

Mirka teď psali na novinkách, že teda snad kadeřnictví bez podmínek...ale ten článek tam má jen jednu část...já čekám co se objeví na kadeřnické asociaci.

​Jo tak jsem to taky pochopila, že zatímco otevření obchodů od 3. května by mělo být podmíněné incidencí 100 týdenních případů na 100 tisíc obyvatel, u kadeřnictví, když tam bude vyžadovaný test nebo ukončené očkování, by tahle podmínka být neměla.

Online Kokoska
35152 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 20:48

Catherinne momentalne i kvuli sobe, mam termin ockovani na 3.5. a nerada bych do toho ochorela. A pak hned ve ctvrtek mam dve dvouhodinove cesty s tatou v aute k doktorovi, sice je ockovany, ale i tak bych na nej nerada neco prenesla, ani na ty lidi v ambulanci. 

Boze, zas mam pocit, ze jsem zbytecne hystericka. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 21:00

Kokoska Houby hysterická, rozumná jsi a dobře děláš! Zvlášť jak to máš nakombinovaný s tím dojížděním po doktorech s rodičema, i když Vaši už jsou očkovaný, tak vzít si na triko, že to třeba zanesu mezi hromadu zdravotně oslabenejch lidí, který ještě očkovaný nemusej bejt, to prostě zodpovědnej člověk neudělá (zvlášť když to odřeknutí hlídání je jenom nepříjemnost a ne otázka života ta smrti). A koneckonců vůči  sobě má člověk taky jistou zodpovědnost - a zvlášť když už je očkování za rohem, je dobrý neblbnout a bejt ještě tu chvíli opatrná. Držím palce, ať to u syna dobře dopadne a je to jenom planej poplach.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 21:08

Kokoska Nejsi hysterická, to je úplně normální opatrná reakce a od vlastních rodičů bych očekávala úplně stejnou.

Online Kokoska
35152 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 21:13

Prosperina DruI dekuju, me to vzdycky nejak rozhodi.

Catherinne taky dik, i za statistiku

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. dubna 2021 21:18
Reakce na Kokoska:

Boze, zas mam pocit, ze jsem zbytecne hystericka. 

Nejsi zbytečně hysterická... já poslouchala že jsem zbytečně hysterická, když měl muž s příznaky negativní pcr a já ho na něj chtěla poslat znovu. Takže jsme nakazili mou mamku a ta je v nemocnici na kyslíku. Tady s tím šmejdem je lepší "být hysterický".

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2021 21:19

Kokoska já si taky myslím, že ses zachovala správně. Samozřejmě že to syna a snachu mrzí, ale určitě se nezlobí na tebe, naštvání jsou na koronáč.