Kokoska nejsi vůbec hysterická, já jsem se týden před očkováním taky nechtěla s nikým vidět, jen jsem běhala po lesích.
Koronavirus
continuity jen k těm mnoha publikacím, které za ten rok vyšly... že jako je covid sdostatek prozkoumán... já se až dnes dostala k Reflexu z minulého týdne, kde je článek o statistice výskytu nákazy u školáků - celkem známý středočeský kraj, děti vůbec jako přenašeči nevyšly a vůči tomu rozhovor s Levínským, který teda vyznívá značně nedobře k jejich práci "datových vědců" bez dat, resp. s daty nepodloženými fakty... a predikcemi, které nevychází. bohužel nemám přístup k elektronické verzi, nafotit to samozřejmě můžu, pokud by se ti chtělo se na to podívat
Kokoska mama dostala Modernu, v noci ji bylo blbe (poceni, tres), ale pres den uz dobre. Doporucili ji 4 dny v klidu, ale to hlavne kvuli te chronicke nemoci.
Sairon ať je maminka brzo v pořádku.
viktorka_od splavu já ale nenapsala, že je dostatečně prozkoumán, ale zkoumal se hodně z různých stran. Rozhodně se nedá vědecké obci vycitat žeby se zkoumal málo. Co je problém, je to pořád nová nemoc, která se dost vyvíjí a po druhé kvalita těch studií. Nejde všechno urychlit tím, že budeme pracovat intenzivněji. Ale to by snad Zaloudik mohl vědět.
Studie na školních dětech se samozřejmě dělaly, nejenom v ČR. Problém je, že vycházely všelijak. Ta studie středočeského kraje není žádná studie, takovou pseudoanalýzkou bych to nazvala. Ze to není příliš relevantní jsem už sem myslím psala ( použita data byla všelijaká a to jsem nečetla ani Reflex, ani Levínského. )
continuity já to nikde nečetla celé (z toho stř.č. kraje), takže nevím, nicméně to aspoň bylo na skutečných lidech/dětech, na druhou stranu levínským vysvětlované analýzy a výplody na základě dotazníkových šetření mi docela vyrazily dech, včetně toho jak (ne)vysvětluje, jaktože začala čísla klesat prakticky okamžitě po zavedení těch posledních březnových opatření, což prostě jejich následek být nemohl ať se to snaží napasovat jak chce
Lamicka dik za info. Ja mam nejakou akci 3 dny potom, jinak to bohuzel udelat neslo, tak snad uz budu schopna, at uz me ocipujou cimkoli. Na strankach IKEM pisou, ze ockujou Pfizerem a v omezenem rozsahu Modernou, tak jsem ted docela zvedava, co na me vyjde.
Mne po prvej dávke AstraZeneca sa zlepšila termoregulacia, alebo čo. Roky spavam vo vlnenych ponožkách a odvtedy skoro stále s holými nohami.
Kokoska mamka fakt uz druhy den normalne fungovala a ty 4 dny klidu byly preventivni kvuki diagnoze (na kterou dostala kod), plus je alergik a astmatik, v minulosti oslabena imunita, no je toho dost...
Tata den predtim dostal Pfizer a jen ho bolela ruka.
Mamka se ptala proc ona ma Modernu, pry davaji, co zrovna maji. Byli v ocko centru v male nemocnici.
Ja som asi sadomasochistka, ale na vakcínu som sa tešila. Bola som posledná nezaočkovaná z rodiny, organizácia perfektná, doktorka ako z módneho časopisu, za 20 minút som sa vracala domov. Príznaky podobné chrípke, zvýšená teplota do 38, bolesť hlavy a kĺbov. Dnes polihujem, cítim sa ako po prehýrenej noci s množstvom alkoholu. Rameno ma bolí minimálne. Napriek autoimúnnym ochoreniam, ktoré mám a musela som ich uviesť, nič hrozné, zajtra budem fit, aspoň predpokladám.
milacka moje mama se taky tesila a musim rict, ze mam pocit, ze se obema ulevilo, ze uz jsou naockovani.
Lamicka uľavilo sa aj mne![]()
Kokoska neboj, budeš mať pokoj, jeden, dva dni prežiješ a dostaví sa úľava, že más po tom.
continuity Evaeva děkuji, zatím je tam mamka necelý týden a spíš se trochu horší, tak snad se to brzo obrátí.
Sairon drzim palce, at se maminka brzo zlepsi.
Sairon drzim pakce, at uz se to otoci k lepsimu
Sairon moc drzim palce, snad to bude jako nase babi![]()
Sairon držím palce, ať je brzy lépe!![]()
Sairon Já na tebe přes víkend taky myslela, jaké máte zprávy. Moc ti přeju, ať se to od pondělka zlomí a přijdou lepší. Věřím tomu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY