mirajo zatim nemeckej napad.![]()
Koronavirus
Zarinya No jo, dukladnost musi byt![]()
Zarinya Budu mit v kapse platny test a s nim muzu kamkoliv. Tak si obehnu co potrebuju. Pokud si mam vybrat, jestli zavrene vse nebo otevrene s testovanim, tak si vyberu to testovani.
jo to by slo pokud se zrusi online prihlaseni do obchodu.
ja to zatim zkousela do jednoho a akce nakonec nevydarena a bylo to na pul dne,s tim,ze uz den predem to bylo potreba resit.Tolik casu teda fakt nemam.
Zarinya Online prihlaseni se tady asi ani diskutuje. Jak to tehdy vlastne dopadlo? Psala jsi jim tehdy nejakou stiznost?
Zarinya to on line přihlášení do obchodu je taky povinné, nebo je to výmysl toho obchodu?
Lamicka jo psala,odpoved byla,ze jsou radi,ze jsem jim to napsala a budou to resit.![]()
no dalsi den uz se nedalo prihlasit.....
dvoudenni akce k nicemu.
continuity tak to nevim.
Klara Manzel si v lednu PCR zaplatil. Ve ctvrtek si zarezervoval termin na patek kolem poledne. Vysledek byl v nedeli odpoledne po urgenci. Pry pres vikend je vysledek az spis za 48h. Takze je to fakt planovaci akce na tyden dopredu
Ale tohle uz mozna je lepsi, nevim.
Tak příště na pcr a pak rovnou do druhý fronty na antigen :)
Evaeva To by bylo skvele. Kdybych nemusela na test az do krajskeho mesta. Tak on je fakt problem, ze ne kazdy ma treba tady porad k dispozici auto.
A predskolaku se testovani netyka, ne?
mirajo Test do obchodu s obuvou, oblecenim, knihami a pod. a do potravin nie, nie je iba nemecky nápad. Rovnaky nezmysel plati aj na Slovensku. Logiku v tom tiez nevidim. Na Slovensku by si bez testu nemal ist ani na postu, do banky a pod. Myslim, ze obchody to asi velmi nekontroluju. Tiez pochybujem, ze to budu kontrolovať v restauraciach na terasach.
Jos předškoláci se testují ve školce (ten povinný ročník). Mě spíš jde o povinnost testu do restaurace nebo třeba na kurz plavání, který máme s malým pořád ještě zaplacený:) Jsem zvědavá, jak to bude s dětmi.
Bude vtipný, když do té práce nebudu moct jít, protože bude na testech plno ![]()
Catherinne měla jsem rozepsán dlouhý příspěvek,ale kašlu na to.Jsem zvědavá,jak to dnes rozhodnou.
Catherinne a on nestaci ten samotest? Sice za nej musis zaplatit, ale nemusis travit cas cestou a cekanim na odberovem miste. Ja jsem se teda vzdycky pred cestou k rodicum objednala na odber, ale spojuju to s nakupem nebo jinym vyrizovanim, mam to tady blizko.
Kokoska kadeřník může mít samotest.Povinnost jednou týdně.Klient musí mít test z odběrového místa,ten den provedený (zatím platí toto,dnes mají upřesnit).
EDITH4B Ten den??! Mě vomejou.
EDITH4B a ty myslíš, že u nás je to definitivně rozhodnuto?
tak jsem jen tak pro zajimavost koukla na jedine testovaci misto v nasem okrese a neni tam jedine volne misto duben i kveten...
Aranel ano, zatím je to tak.Doufám, že to dnes upraví.Moje klientky mají paniku.
Kokoska no zatím psali, že jo, ale známe je... už mě zase od stresu bolí břicho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY