Ginger papier dobrý, ale nevidím žiadnu doporucenu dobu na stranenie sa slnka, alkoholu. Ja som nedostala žiadne informácie k tomu.
Koronavirus
Evaeva jo, já měřím digitálním jako rtuťovým, pípání ignorují, čekám 5 minut. Pak to měří plusinus přesně, minimálně na rozlišení, jestli je to 36,5 nebo 38.
Budeme věřit, že je to fejk, jo?

Sweet Potato A já blbec vlezla do centra se slovy Dobrý DEN... takže jenom vitamín ![]()
OliveOyl nez jsem se dostala k vakcine, tak me pozdravilo minimalne deset dvanact lidi. Sakra, vsem jsem odpovedela a sestre, co me ockovala, taky! :)
Sweet Potato
tak hlavne rychle sdilejme, nez to smazou!!!
Sweet Potato Ha! A co když je to geniální plán, jak dostat odmítače na očkování? Půjdou tam, aby měli potvrzení a budou věřit, že dostali vitamíny. Sdílejte to!
coralline Hele, ale přesně tohle mě taky napadlo! Naprosto geniální strategie! Sdílejte, než to smažou!!!
coralline Prosperina taky mě to napadlo :)
To je jak "neříkej nikomu, kolik je hodin, nebo ti sebere štěstí!"
Sweet Potato
Ježiš, to je děsný.
coralline A jó vlastně. Psssst!
Já jsem zvědavá, co bude zítra u nás. Syn dnes poprvé ve škole a mají testy ze slin PCR. Tak komu myslíte, že ten tampón spadl na zem? Ano, našemu dyspraktikovi
. No prej se uvidí, strčil ho do zkumavky a poslal. Uvidíme, jak bylo o víkendu uklizeno.
Torrah dominik feri ted jede nejake osvetove posty k ockovani a co je pod tim v diskusi, to fakt ztracim viru v lidstvo.
Kolikrát taky nechápu, čemu všemu se dá věřit. Třeba ta víra v celosvětové spiknutí. Copak se někdy celý svět dokázal na něčem domluvit?? To by byl fakt promakaný systém, kdyby v tom byli zapojení doktoři, nemocnice, vlády a média a všichni nám svorně celý rok lhali, že existuje nějaký virus a jsou plné nemocnice...lidská blbost je pro mě v posledních měsících jedno velké wtf.
Nevíte náhodou, jestli je u registrace rozhodující rok nebo i den narození? Zítra se otevírá 45+ a já budu mít 45 až za necelý měsíc. ![]()
bram Pokud to nezměnili, tak to byl rok narození. Mamka se registrovala někdy v březnu na 70+ a 70 bude mít až o prázdninách.
bram rok :)
Lamicka - zrovna jsem to chtěla napsat, mám 50 za pár dní, tak jsem to teď vyzkoušela, hlídá to i den.
bram určitě i den, babička měla 80 asi tři měsíce po spuštění registrace a musela čekat.
Tak to asi změnili, tátův kamarád šel asi dva měsíce před osmdesátkou..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY