Sweet Potato A sakra. Já zdravila jako divá. Tak teď nevím na čem jsem :-D. Uvidíme ráno. Ovšem, už se scvrkávám, tak to je asi znamení, že jsem dostala tu "pravou". ![]()
Koronavirus
My zítra máme školení, cca 30 lidí ve třídě.
kraj Zlínský, jsem slyšela, že na tom teď moc dobře nejsme.
Sweet Potato to mám taky vitamíny...zdravila jsem o sto šest, navíc sestra co očkovala byla známá, přece mi nedá vakcínu,že ano,a říkala nedivejte se na to a skoro to nebolelo
, příště místo dobrý den budu říkat nazdar
.
letfenixa tak alkohol tam zmineny je, slunce ne, ale to asi v dobe sepisovani doporuceni nebylo znamo.
tv tyjo, to snad jen možný. Jestli jsem si v posledním roce něco oblíbila, tak školení online ![]()
žluťásek u nás doteď fungovalo online všichni ve své třídě, tohle je prostě uplne
.
žluťásek ja to taky nechápu, muž byl na školení řidičů a vysokozdvižných vozíků. Teorie ve třídě a osobně ![]()
Máme spoustu poptávek, že to klienti chtějí odskolit osobně.
Hlavně že studenti nesmí do školy.
žluťásek Ja taky doufam, jako ucastnik i jako organizator, ze nektera skoleni zustanu uz jen online.![]()
continuity hodne lidi chce prezencni skoleni, protoze se jim lip komunikuje s lektorem, skoro mi prijde, ze hodne lidi se i po roce boji pri online skolenich promluvit nebo napsat do chatu. Ale situace se za ten rok dost zmenila k lepsimu.
Lamicka jenže to nechtějí ti lidi, ale ten, kdo to školení organizuje. Dělali jsme on line školení pro mensi banku a ten člověk, co to organizoval z jejich strany, byl skvělý. Pořád nam nahazoval, bylo to docela interaktivní. ( Ale podmínka je, že tam není najednou 50 ucastniku, aby ušetřili.)
Jen pro info. Po dnešní první dávce jsem se zpočátku necítila jinak než obvykle. Teď k večeru mě začala trochu bolet ruka, respektive cítím tlak (jako po modřině) v místě vpichu, trochu mě bolí hlava a jsem taková vláčná. Tak uvidím, co přinese ráno.
V O2 Aréně všichni příjemní, žádné čekání, pohoda.
Tak syn i přes oválený tampón po podlaze a sáhnutí na něj rukou, aby ho dal zpět, je negativní. Ve škole se uklízí perfektně.![]()
continuity tohle zformuloval Vojtko za mě..
Náš mozek totiž druhého člověka vnímá především neverbálně, a pokud chceme s blízkými rozvíjet nějaké hlubší emocionální vazby, potřebujeme se s nimi vidět fyzicky. Potřebujeme zapojovat všechny naše smysly, sledovat řeč těla či mikrovýrazy v obličeji, protože jenom tak máme pocit, že tomu druhému skutečně rozumíme. On-line prostor nám při komunikaci naopak dokáže přenášet jenom velmi nedokonalé podněty, které náš mozek potom musí dodělávat, musí neustále domýšlet, jak ten druhý uvažuje, co nám chtěl ve skutečnosti říct. To je pro něj velmi náročná práce, a protože mozek ve srovnání s jinými orgány spotřebuje zdaleka největší množství energie, vystavuje nás tahle jeho aktivita ohromnému stresu.
Renusatko
gratuluju!
continuity jo aha, tak to u nas spis ti lidi. Je fakt, ze u par skoleni cekame, az to pujde prezence, online by to neslo podle lektoru udelat plnohodnotne.
Lamicka školení na vyjednavani je on line hodně omezující. Školení na řidičák je úplně cajk.
viktorka_od splavu no on i ten rouskovy kontakt je takový polovičaty.
continuity vsak prave
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY