Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 11. května 2021 11:50

Taky do statistiky, už dvě davky pfizeru, ani po jedné žádná reakce, jen trochu bolela ruka(dostala jsem to do pravý, protože na levý mám tetovani).

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:16

Garfie jsem ten prehled poslala muzi abych se dozvedela, ze uz je objednanej:-)) na ctvrtek odpo a potom chce jit na tenis:-( 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:20

do statistiky pro onkologické pacienty, zřejmě.

po pfizeru extrémní reakce, třítýdenní nevolnosti, bolest svalů, kostí, rukou, nohou, extrémní únava, bolesti v krku, a růst onkomarkerů. jestli to znamená rozjetí rakoviny nebo "jen" následek tohoto šílenství, to se teprve dozvíme.

Online Emerald
2687 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:23

Jiná Realita Asi to nebude pravidlo. Mam dva onko pacienty doma, reakci nemel ani jeden ani po jedne davce ( jen tu bolest ruky ). 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:25

Emerald ruka ji jako jediná nebolela, bolely ji všechny kosti v ní. prostě taková naše domácí klasika.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:33

viktorka_od splavu Tak jo, je hustější než já, super!!  Akorát pak nepozná, z čeho je mu špatně, jestli ze sportu nebo očková....

Jiná Realita To je strašný, je mi to moc líto.

Offline pecka
6217 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:51

Do štatistiky v správnom vlákne:

1.dávka Astry v nedeľu poobede. Prvú noc som takmee nespala, to už bola zvýšená teplota. Včera i dnes teplota a bolesť ruky. Dnes mi je už lepšie, noc som prespala celú.Všetko ma bolí. Ale to je v mojom prípade asi paradoxne kvôli tomu neustálemu ležaniu v posteli a vlastnému vykurovaniu

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:08

peckaVelice podobné příznaky jsem měla i já. V pátek odpoledne očkování Astrou, v noci na pátek jsem si málem vykašlala plíce, taky jsem téměř nespala. Celý pátek vysoké teploty hraničící s horečkou, bolest každého svalu a všech kloubů v těle. Odpoledne jsem si vzala aspirin, takže k večeru už teplota klesla na snesitelnou mez a noc už jsem spala celou.  V sobotu už jsem byla schopna normálně fungovat, jen v místě vpichu jsem cca tři týdny měla rudou a bolestivou bouli. Teď jsme s manželem cca 6 týdnů po oč., přemýšlím o testech na protilátky ( ráda bych věděla jestli ta reakce byla alespoň k něčemu dobrá )a dumám jestli přeočkování bude horší nebo jsem si to vyžrala hned napoprvé. Manželovi nebylo lautr nic.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:39

Jiná Realita Je mi líto maminčina zdravotního trápení, ale jen pro jistotu a pro ostatní, co zdejší statistiky sledují..... toto není standardní reakce ani u onkologického pacienta.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 11. května 2021 14:20

olte Jak jste to vyřešili? Kamarádka se regisrovala dnes dopoledne do fakultky a už má termín na čtvrtek. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:01

Protože me ten tlak na očkování vsemi moznymi zpusoby, kolikrat pro me az na hrane nejake slusnosti tak  nervuje a otravuje, rekla jsem si, ze do toho slapnu hned, at mam pokoj. zaregistrovala jsem se jeste pul hodiny pred půlnocí, uz to slo, a v patek jdu na prvni davku. Posledni impuls mi dodaly ty zahradky pouze s testem, tri dny budu o poledni pauze jist v restauraci jako clovek a dalsi z esusu jako pes u boudy? Zit mezi testy? To mi ten stres da zabrat jeste vic. No kdyz ted ctu ty reakce na ocko, tak potěš koště..

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:10

nika - ježíš už zase, taky jsem se dnes zaregistrovala ale termín nemám. Můj přítel měl reakci, že by na očkování chodil pořád, dostal elixír mládí a cítil se skvěle, prý se takhle skvěle už dlouho necítil. Celý rok se bojíš vystrčit nos a teď zase řešíš očkování. Buď ráda, že budeme moct normálně žít a že tě to neskolilo. Lepší být očkovaná než mrtvá. 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:10

Já bych se očkovala, až bych brečela, ale ještě si chvilku (chviličku) počkám.

(Děkuji za pozornost. :))

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:11
Offline Mha
příspěvků moje polička 11. května 2021 15:20

nika Držím palce, ať jste všichni bez reakcí po očkování, většinou to tak opravdu je.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:20

nika kdo na vás probůh tlačí vsemi možnými způsoby? A ještě jednu technickou, když musíte jíst v práci, jídlo se dá naservírovat na talíř, nemusíte jíst z ešusu,ja mám teď třetí zaměstnání za sebou kde nemám možnost si nikam dojít a jako pes se necítím, popravdě mě to urazilo a to vydržím fakt hodně.Vy jste věčně nespokojená.

Tulipe

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:20
Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:23

Tulipe lol

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:28
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. května 2021 15:30

Fictionto je celkem jasné, ale je mi to úplně jedno. prostě když to doma máš, je fuk, jestli to tak mají všichni nebo jen ty. já jen, že když tady vidím ty slzy dojetí nad tím, kdo už vakcínu má, tak abyste měly do statistiky, že existují i odvrácené strany, a jsou reálné, taky to není jen bezejmenná statistika.