Tak hlasim dalsiho ocipovaneho jedince. Jsem fakt prekvapena tou rychlosti - jak rezervace, tak realizace. Ve stredu registrace, dnes hotovo. Ockovacim centrem jsem temer probehla. Za 15 min. jsem byla venku. No dobre, tak jsem nedodrzela ctvrthodinove posezeni u televize, to bych tam byla celych 20 minut
.
Koronavirus
Tak jsem se zaregistrovala do UVN a jsem napjatá jak kšandy.
Fáze II: příšerná bolest hlavy, zvýšená žízeň, sucho v puse, nevolnost. Kéž to do rána přejde.
Uvažovala jsem o nějakém prášku na hlavu, ale mám jen brufen a Valetol, tak asi raději nic
.
whiskas Brufen si klidně dej, je to napsáno i na tom papíře tři stránky zpět. Netrap se zbytečně.
continuity Díky
. Mně v hlavě utkvěl jen Paralen při případných chřipkových příznacích. A to jsem si myslela, jaká je to paráda, když celý den v podstatě pohoda. Jdu na to a pokusím se to zaspat.
Takže klidnou a dobrou noc všem
.
Dcera by se mohla nechat očkovat v Kanadě, ale 2.dávku jim tam budou dávat až v září, to už tam nebude.
Asi jdu pozde, docitam hodne zpet, ale mozna ty druhy davky budou driv, vypada to, ze vlada zajistila prisun. Jak se tam mlade libi? Nemaji ted zakaz vychazeni nejak? chjo
Jeste k tem skolenim online, ja tak potajmu doufala, ze by se jeden vzdelavaci kurz, co si ho chci uz nejakou dobu udelat, mohl ted aspon na kratko presunout do online formy, protoze s miminem (a ani predtim v praci) to mesic na druhem konci republiky nedam, a ani prd
A pri tom tam je prakticka vyuka jeden jediny den, to bych si tam i dojela. Misto toho na webu ticho po pesine, asi to ted spis pozastavili. Vzhledem k tomu, co je to za kurz, se nemusi bat, ze by se na to zajemci vykaslali, kdo ho potrebuje, musi si pak tu prezencni vyuku nejak zaridit.
ja taky doufam, ze skoleni online zustanou. Vzhledem k tomu, ze jsem na druhem konci a vetsina skoleni je v Praze, tak mi to usetrilo velke mnozstvi casu a muzu se zucastnit i vice kratsich, kdy kvuli jedne hodiny bych se tam jinak nevlacela.
whiskas gratuluji k dávce a snad je už líp :-)
jinak MUDr mi doporučovala při covidu kombinaci paralen/brufen
Asi jdu pozde, docitam hodne zpet, ale mozna ty druhy davky budou driv, vypada to, ze vlada zajistila prisun. Jak se tam mlade libi? Nemaji ted zakaz vychazeni nejak? chjo
Díky. Líbí se jí tam moc. Nějaká omezení jsou pořád (lakros si tam asi nezahraje), ale o žádném zásadním zpřísnění nepsala.
Mám již několikátou vynikající zkušenost s očkovacím centrem v Dobřichovicích. Všichni kolem, kdo tam byli, dostali termín velmi rychle. Já jsem se zaregistrovala dnes po půlnoci a dnes odpoledne mám termín.
Magráta Díky. Vzala jsem si brufen a krásně se vyspala :-). Teď už cítím jen mírnou bolest v ruce.
whiskas
Super a co jsi dostala? Já mám 1.termín zítra dopoledne, ale ve čtvrtek večer v plánu večírek, tak se trochu obávám...:-/ přemýšlím, jestli to nezrušit, ale zase čím dřív, tím líp, další termín mám až koncem června.
Do statistiky - po patecnim Pfizeru me jen na dotek mirne bolela ruka ( boli me i po ockovani proti chripce ). Vsichni mi ale rikaji, ze po druhe to bude horsi. Radsi si vezmu na ten den volno, pak bude vikend, tak to snad pojisti.
Garfie Pfizer. A myslím si, že načasování máš dobré. Mně bylo divně opravdu jen včera večer a žádné další problémy neočekávám. Dnes se cítím o.k. :-).
Garfie vojenská nebo fakultka? Já jsem se registrovala do vojenské a teď toho trochu lituju, prý ve fakultce to jde rychleji. Muž čeká na termín ve vojenské už týden.
olte Trochu jsem se věnovala výzkumu, protože na to očkování dost spěchám. :-) a jedu do Prostějova. Registrovala jsem se dnes, do dvou hodin měla termín na zítřek. Možná bych to zkusila přehodit? Ve Fakultce se aktuálně čeká taky dlouho, první termín mají až za týden.
olte Tady se dá dobře zorientovat , jak na tom kde jsou....
Garfie děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY