OliveOyl Já mám prostě soukromou konspirační teorii, že nám s těmi čísly trochu kecají. :-)
Koronavirus
OliveOyl Máš dobrej avatar.... a tak nějak se teď hodí...
ionicera v mym okoli se nakazila cela rodina a z 8 myslim 3 skoncili v nemocnici. Co vidis v okoli proste malokdy odpovida tem prumerum, to je nahoda. Je to normalni.
Jennyfor Oba výsledky jsou JASNĚ negativní.
ionicera poslední cca tři týdny v okolí vůbec nikdo
ionicera ted nikdo (tuk tuk tuk) ale kolem nas uz to skoro vsichni meli.
ionicera z toho se nedá nic usuzovat. V mém bližším okolí neměl kovid ještě nikdo.
Edit: nevím proč je to tučně.
Tak to se máte. Švagra to dostihlo teď, je to záhada. Opatrnější už snad být nemůže.
protože se svalí vždycky všude, třeba i do náruče veterinářky, když kočce vyndávají stehy.
Sdílíme manžela ![]()
On ani není schopen kočku přidržet, abych jí vyndala klíště...
(Pardon za OT, pobavilo mně to.)
ionicera co je na tom zahadneho? (az uskostne) opatrnych lidi, co to stejne dostali, jsou mraky.
Mohučanka je to možné
. Přitom není žádný cíťa, zranění ošetří i mě, když si rozřízne ruku, tak si to stáhne a pracuje dál, bolest vydrží, ale jehla mu vůbec nedělá dobře. A když mu mají brát krev ...
. Už se těším na veselou historku
.
Fiction Jj, já to taky tak beru. Jako jasně negativní.
Jen jsem porovnávala ty texty a taky ty referenční meze ze dvou laboratoří. Normálně bych se nechala nabrat v jedný a po ničem jiným bych se nepídila. Tohle byla souhra náhod, že mám ty výsledky nakonec dva.
ionicera já mám zase jinou konspirační teorii. Dostanou to vždycky ti, co se bojí nejvíc a nejvíc se chrání, při jistotu nevyvhazeji z domu a odstrihnou se od všech lidí.par takových lidí znám
Kamarádky maminka pár týdnů nevystrcila hlavu z baráku, nákupy si nechala vozit a jenom si párkrát sjela výtahem do schránky. Takže to chytla asi z čudlík ve výtahu. Jiná možnost není.
Kdo se choval racionálně, nebyl vyděšen, chránil se, ale nijak přesprilis to neprehanel, ten to nechytil(já)![]()
Samozřejmě to za obecnou pravdu nevydávám, ale svou teorii si pochvalují a ráda potvrzuji. ![]()
Mohučanka je to možné
. Přitom není žádný cíťa, zranění ošetří i mě, když si rozřízne ruku, tak si to stáhne a pracuje dál, bolest vydrží, ale jehla mu vůbec nedělá dobře. A když mu mají brát krev ...
. Už se těším na veselou historku
.
já si myslím, že to je dost běžné. Můj muž je docela drson, ale jehly vůbec nedává. On neznasi, ani když ho člověk pohladí po té žíle.
continuity asi ano a nic s tím nenadělá. U jednoho odběru jsem byla přítomna. Omdlel, pak ležel na lehátku a prosil sestru, ať mu to vezme třeba na krku, ale jinam a jindy že už nejde. A mě káraly, že jsem mu nedala snídani a musela jsem mu dojít pro nějaké dobroty do potravin. Však před odběrem se nejí, ne?
Mirka continuity Znám jednoho v armádě, se speciálním výcvikem, zažil a zvládl dost strašných věcí, ale když do něj někdo píchá jehlou, musí u toho ležet. Nestačí sedět, to se taky sesune k zemi ![]()
olte Jak jste to vyřešili? Kamarádka se regisrovala dnes dopoledne do fakultky a už má termín na čtvrtek.
včera nám oběma přišel pin 2, jdeme příští týden. On se registroval o týden dřív, ale pin nám došel v rozmezí půl hodiny.
Sambo má termín na pondelok, tak ešte štyri ročníky sú predomnou a snáď sa čoskoro dostane aj na mňa. ![]()
olte
Tak super. Fakt mi přijde, že to tahají jako loterii. Já byla dnes v tom Prostějově, byli hrozně milí, všechno klapalo. A rovnou jsem si tam domluvila změnu druhého termínu, úplně bez problémů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY