AntjeTy tvoje byly asi jen IgG, ja platila 490,- Soubor vice typu protilatek, IgG + IgM + IgA?? byl taky za 1500,-. Pokud chci znat dlouhodobe protilatky po prodelani nebo ockovani, IgG jsou ty prave a postacujici. IgM vznikaji casne behem infekce a rychle klesaji.
Koronavirus
mirajo ale porad to nejsou dva tisice
Mám již několikátou vynikající zkušenost s očkovacím centrem v Dobřichovicích. Všichni kolem, kdo tam byli, dostali termín velmi rychle. Já jsem se zaregistrovala dnes po půlnoci a dnes odpoledne mám termín.
Také jsem tam byla. Je to tam takové milé. :-) Registrovala jsem se ve středu a termín jsem mohla mít už v sobotu, ale nehodilo se nám to, tak pondělí. A dostali jsme lízátko!!! :-)
Antje 1500 uz se jim docela blizi
Ty IgG uz jsem taky zazila za 400, ale taky 700 nebo 750,-?, uz si presne nepamatuju, ceny jsou rozdilne.
mirajo me to prekvapilo a vic k tomu nemam.
Antje Setkala jsem se i s kombinaci panel protilatek+ hladina vit.D za 2400,- Podavam ciste jako informaci, jako tema pro nejaky rozpor si to ani nedokazu predstavit.
Hurá! Tak trochu mi vrtalo v hlavě, jestli jsem si těma včerejšíme 2 deci nevyrušila vakcínu. :-) Nebylo mi nic, naopak lépe než jindy ,a to i dneska. jestli ono to nebylo tím vínem! - jako bojovala jsem s tím si ho nedat, ale prohrála jsem.
999 no tohle, já jsem sama ve Vinárně, a tady se lije víno do gauče! ![]()
Resch nojo, pravda, vzdyt ja to vim. Stydim se, napsala jsem blbost.
Kokoska Já se teď trochu vmísím do debaty, ale "nemusíš se bát,že to na někoho nepřeneseš" je ten největší mýtus, který může být .. A rádo se s ním - bohužel - ohání. Po prodělání Covidu má člověk jak buněčné, tak slizniční protilátky, očkování aktivuje jen ty buněčné - tzn. jako očkovaná se nakazím Covidem, onemocnění u mě bude mít díky již vytvořené buněčné imunitě lehčí nebo žádný průběh, ale na sliznicích ten vir bude a imunita se bude muset teprve aktivovat a protilátky vytvořit- v ten moment, klidně i očkovaná můžu onemocnění přenášet dál, aniž bych to věděla.
no presne proto me nebetycne rmouti ze po prodelani s dostatkem protilatek jsem ted clovek druhe kategorie oproti ockovanym![]()
Sweet Potato Já si zrovna teď vylila celou láhev vína do sedačky. Ale nevadí, otevřu druhou :-)-
ty jsi tak mily optimista, ze me kazdy tvuj post vzdycky povzbudi:-)
Môj otec, dávno zaockovany, nosí respirator plus rúško, mama, zajtra má druhú dávku, stále nosí rúško aj v exteriéri, to len do štatistiky o nerozumnych senioroch.
Jo a závěrem zase jedna pozitivní zpráva: včera se u nás očkovala první kojící z řad nezdravotníků coby osoba pečující o osobu blízkou ve 3. nebo 4. stupni závislosti na základě předchozí konzultace se svým gynekologem, který jí rovněž doporučil mRNA vakcíny a byla v úplně v pohodě
.
tak ale to kojení snad není kontraindikace, ze by mělo očkováni s člověkem nějak s větší pravděpodobností šlehnout, ale kvůli tomu, ze se vakcina na kojicich netestovala, ne?
já bych se asi víc bála v těhotenství, protože to je samo o sobě trombofilni stav, mi přijde, ale kojení už nic takovýho snad nezpůsobuje.
Emi Děkuju, zatím dobře. Večer jsem v místě vpichu měla lokální horký červený otok, asi jako když blbě bodne nějaký obzlášť otrávený hmyzák. Trochu to bolelo, trochu to svědilo - ale zkušenost říká, že kdybych to podrbala, bolelo by to moc. Zrovna na mne z lékárničky vypadl gel na hmyzí štípnutí (jak jen se jmenuje), tak jsem to zkusila namazat - a ono to asi pomohlo!
Teď ráno už jen teplé místo.
A co ty?
Pinot Noir viktorka_od splavu Bylo to jak z grotesky :-).
Potrefenáhusa Mně ten výdej energie při kojení kolikrát připadal jako vrcholový sport.
999 Někdo má vodní postel, někdo vinný gauč.
viktorka_od splavu to mne spis samotná existence kojence/batolete
ionicera Dělají to tam dobře. Já jsem o nich viděla už někdy v zimě reportáž, je to dílo dobrovolníků, zdravotnicky to snad "pokryl" místní zubař. Po té kovidové mizérii, kdy většina věcí fungovala spíš blbě, je osvěžující, že to někde jde tak dobře. A ano, i lízátko bylo:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY