Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 12. května 2021 09:13

wendulka 

Hele, možná měl ten chlap jen nervy z toho očkování - předchozí obyčejný moh snášet dobře, ale o nic nešlo... teď kolem toho covidovýho je takovejch řečí a dohadů, že to slabší povahy může k smrti vyděsit, zvlášť když nejsou úplně subjektivně přesvědčený (jak je vidět i tady) a jdou na to jen kvůli práci apod.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 12. května 2021 09:30

999 Tak snad byla cernobila. Nebo mate vinovej gauc;)

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 12. května 2021 10:18

Sweet Potato já jsem měla těch jako viróz s teplotama a bolestma kloubů několik, v poslední době už je to takovej setrvalej stav, bolest v krku, hlavy, večerní teploty kolem 38, klouby, svaly, teď mám i zánět šlach na předloktí, kašlu už rok. Nebyla jsem se testovat, protože jsem pořád jen doma, v podstatě nevylejzám, ani nemůžu. Ale já mám právě s imunitou už léta problémy, takže tohle připisuju permanentní únavě. Musím to už řešit. Doteď to nešlo, protože kovid. Ale teď už musím zas na chvíli tátu někam umístit a vyřešit si svý zdravotní problémy.

Ty protilátky jen pro jistotu. Ale stejně se nechám očkovat. 

Renusatko no já nevím, řekli přijeďte, tak jsem jela. Už ráno jsem tam jela, taxíkem, abych to stihla, než se táta vzbudí. Takže další vícenáklady

Ale mají tam v tom nějaký chaos. V sedm ráno mi zase přišla sms, že výsledky si můžu stáhnout. To jsem právě byla na tom odběru. A tam pak zas ta štítná, stejné hodnoty, jen jiná lékařka a jiný čas zpracování. Tak to mám za ty prachy dvakrát, to se vyplatí

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 12. května 2021 10:18

Potrefenáhusa 

Já netvrdila, že je. Naopak psala jsem tu pár stránek zpátky, že tam ta otázka je přesně tady z toho důvodu. A nejen u toho kojení, ale i u těhotenství. Ta data nebyla v klinické studii, ale teď už jsou na obojí.

Já to sem dala jako pozitivní zprávu, že mě těší, když se lidi informujou předem a nevrhají se do očkování bezhlavě (takových totiž chodí docela dost) a jsou bez reakce, ať už jsou rizikoví nebo ne (viz ten taxikář).

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 12. května 2021 10:22

Antje ale já měla ty testy dva, u jednoho mi po odběru oznámili, že výsledky za 7 - 10 dní, tak jsem jela ještě jinam platila znovu. Dneska teda zadarmo

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 12. května 2021 10:25
Reakce na barbucha:

wendulka 

Hele, možná měl ten chlap jen nervy z toho očkování - předchozí obyčejný moh snášet dobře, ale o nic nešlo... teď kolem toho covidovýho je takovejch řečí a dohadů, že to slabší povahy může k smrti vyděsit, zvlášť když nejsou úplně subjektivně přesvědčený (jak je vidět i tady) a jdou na to jen kvůli práci apod.

​Neměl. Jsem s oběma mluvila před pár dny a úplně v pohodě. Oni o tom mluvili už dlouho, že půjdou hned, jak jim to systém umožní. Ani ty naměřený hodnoty tomu neodpovídaly, proto doktor tu záchranku zavolal (sám s ní 45 let na střídačku s internou jezdil).

To jsme měli jinou mladou učitelku cca před 14 dny, která omdlela, že měla nervy už předem, když už se zvedala k odchodu. Ale ta to předem hlásila, že kolabuje i u odběrů krve. Tak ta si chvíli poležela s podloženýma nohama a pak odešla po svých.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 12. května 2021 11:27

Jennyfor Já se omlouvám, pokud jsem to přehlédla.... jak teda dopadly ty protilátky, už to víš?

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 12. května 2021 11:36

Fiction dnes mi to nabírali podruhé, zatím čekám, prý tak kolem páté to bude. Ta první laboratoř mi to dodá až minimálně za týden.

A co ty si o tom myslíš? Můžou zvýšené protilátky v kombinaci s očkováním hodně zamávat imunitou? Já mám totiž zakázaný i tetanus. Chodím do RS centra a tam co doktor, to trochu jiný názor. Tak furt nevím, co mám udělat, kdybych fakt ty protilátky měla.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 12. května 2021 12:03

Jennyfor Já se omlouvám, stran očkování jsem fakt jen poučený laik. Já teda bych, pokud jsem neměla jasný covid, žádné protilátky nenabírala a bylo by to. Ale když už jsi byla na odběru, tak bych počkala a rozhodla bych se podle výsledku. Kdybych je měla fakt vysoký, tak bych nešla. Což by znamenalo průběžně hladinu sledovat a podle toho očkování časovat.

Takže ti přeji, ať jsi negativní a brzy oočkovaná.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. května 2021 12:06

Na ty bolavy vpichy doporucuju chladivy naplasti 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 12. května 2021 13:08

Fiction tak jen malý update:

Asi jak jsem kolem toho dělala trochu haló, tak mi přišly výsledky z obou laboratoří před chvílí najednou.

Ta včerejší píše IgG 12 AU/ml, negativní, hraniční hodnota pozitivity 50 AU/ml.

Ta dnešní druhá laboratoř píše IgG 0 AU/ml, negativní

0-14 neprokázány protilátky, 14 - 50 protilátky prokázány - nižší hladina, 50 - 400 protilátky prokázány, vyšší hladina.

Zajímavé. Tak ale mám to negativní v obou případech, na třetí odběr radši nejdu , zítra naklušu na očkování.

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. května 2021 13:30

Jennyfor hrozny toliK penez.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 12. května 2021 13:42

Antje tak zas mám tu štítnici 2x, podruhé mi to schvalovala doc. RNDr. xxx, Ph.D, MBA, poprvé jen pan Ing. A ještě mi před chvílí osobně volali s omluvou.

Spíš mne zaráží ty dva různé výsledky protilátek z různých laboratoří. Ale nebudu už se v tom šťourat. Udělala jsem, jak doktor řekl a teď děj se vůle boží

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. května 2021 13:47

Jennyfor drzim palce !

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 12. května 2021 13:54

wendulka Kamarád lékař (sporovec, velmi štíhlý) měl na druhou dávku taky silnou srdeční reakci. Z nějakého předvyděšení ho opravdu nepodezírám.

Zítra jde manžel, jsem zvědavá, jak dopadne, protože se svalí vždycky všude, třeba i do náruče veterinářky, když kočce vyndávají stehy. Zbytek rodiny se mu hodně směje, když to vypráví.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 12. května 2021 13:58

Sweet Potato Bolela mne ruka a byla jsem unavená, což s tím možná ani nesouvisí :-), ale dnes je to o hodně lepší. A navíc je dneska u nás pod mrakem, tak už si troufnu jít na zahradu. 

Online continuity
43545 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:48

Jennyfor vyšlo ti to stejně. V obou případech negativní. Dál bych nepátrala, ty laboratorní přístroje a vůbec celý proces je zatížen chybou, jako každé měření. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 12. května 2021 15:02

Měla bych tu nesmělý dotaz. Objevují se nyní okolo vás přípdy covid +? Podle oficiálních čísel to má prudce ubývat a já vím o dost lidech, co to nyní chytli. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 12. května 2021 15:03

Jiná Realita Tak jsem v noci nad vámi přemýšlela a nemohla se maminka někde nakazit? Třeba zrovna při tom očkování?

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 12. května 2021 15:08

ionicera Když pominu práci, tak kamarádky táta před dvěma týdny, jinak nikdo. Ale většina mejch známejch je po očkování nebo po covidu nebo obojí