Mam termin druhe davky posunuty o 2 dny dopredu, tak snad do odjezdu na dovolenou budu fit. Pod vlivem zdejsi debaty, ze je sprosty chtit zmenu kvuli dovoleny, jsem tam volala se stazenym zadkem, ale pani byla mila a nebyl problem. Ptala se teda na duvod, ale rekla jsem pravdu, s tim, ze vim, ze to neni uplne nejzavaznejsi duvod, ale ze by mi to pomohlo a ze pochopim, kdyz to nepujde. A slo to, jeste mi chudak vysvetlovala, ze vic uz to posunout nejde, ze vazne nema misto.
Koronavirus
Kokoska tak muz to zkousel vcera, ma jet na sluzebni cestu do zahranici den po druhe davce. no pohorel okamzite, ze pry neexistuje
Kokoska ja na tom nic sprosteho nevidim.A byt ockovana v o.centru tak je taky poprosim o drivejsi termin,u nas v nemocnici to bohuzel nejde,protoze ockuji jen zamestnance,ale do terminu se vejdu tak to neresim.Vubec nemas duvod se citit zle.![]()
viktorka_od splavu no,je to o lidech jako vse.
Kokoskaléky nebere, krom ibalginu jednou za 2-3 dny, díky za ujištění, zítra jde![]()
Zarinya jj no. a je to prave to obri ockovaci centrum, kde by to nemelo vyvolat zadne potize..
viktorka_od splavu Asi bych to na jeho místě zkusila ještě jednou, třeba narazí na někoho ochotnějšího.
Zarinya já se necítím zle, byla jsem připravená akceptovat, že to nepůjde, a myslím, že kdyby s tím měli nějaký problém, tak mi to řeknou. Jen jsem pod zdejším vlivem měla trochu obavy, jak k tomu přistupujou a na koho narazím. Hlavně jsem ráda a doufám, že to teda bude bez nějakých větších reakcí.
Kokoska no presne,lina huba,hole nestesti.![]()
za zeptani nikdo nic neda.
Zarinya Kokoska viktorka_od splavu záleží na tom, jak to tam mají organizovaný a taky naporučený zvrchu. A taky teda na osobě na druhém konci telefonu a vlastně i na tom prvním konci..
Tudlevá mi volala pani, která si sehnala PCR žádanku na pojišťovnu výhradně kvůli dovolené, ale měla problém, protože ani nevěděla, že PCR test netrvá pár minut, ale vlastně ani nevěděla, jaký test je do Egypta nutný..
A jen díky tomu, že byla maximálně slušná, zdvořilá, vděčná za pomoc jsme se čehosi dobraly a jaksi jsem jí pomohla. Kolegové, co to slyšeli, mi řekli, že si mám hned po směně jet vyzvenout k papeži svatozář.
Kdyby se mnou mluvila jen o kapánek jinak, asi bychom brzy domluvily no.. Ale největší vliv mají ty pokyny jednotlivých pracovišť, u nás je taky spousta wtf pravidel, které musím ctít..
Pavlena to je jasny,ale za zeptani nic nedas.:-)
Pavlena já tomu rozumím, taky kdyby to nešlo, tak neřeknu ani popel.
Já mám po o 9 dní, asi to ještě pracuje. Doufám, že výsledek bude stát za to!

Sweet Potato
teda budes fesna
Sweet Potato Au, to je pekna lokalni reakce. A uzliny, uzliny mas?![]()
Sweet Potato no pekne hezky..! tak nejak jsem mela reakci po posledni tetanovce (mela jsem ji tehdy peknych 5 let proslou). Ted, 15 let pote, mam pry protilatek na dalsich 10 let... ![]()
mirajo Nemáš. Nebo aspoň nevíš.
Ale už dávno to nebolí, nesvědí. Všimla jsem si toho až včera.
Sweet Potato Ty jo, tak to je hustý.
Já teda včera-týden po očkování-byla úplně vyřízená, nevím, jestli to může mít ještě souvislost, ale v podstatě jediná reakce byla únava druhý, třetí den...ale ten včerejšek byl úplně neobvyklý, normálně jsem si musela jít odpoledne lehnout. A strašně mě bolala kolena, málem jsem si musela vzít prášek.
Sweet Potato to je drsný
Já jsem dost unavená, v úterý po očkování normální a včera po obědě to začalo a dnes jsem prospala celé dopoledne ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY