Garfie no, neni to jednoduchy. Porad drzim palce, at se presunete co nejdriv a vsichni!
Koronavirus
Kokoska Děkuju! Já jsem zatím aspoň vděčná za počasí, protože všechny letní věci jsou v háji! ![]()
Garfie to by me kleplo mit pul satniku na mori![]()
i kdyz ono uz to tam snad i doplulo,ne?
Zarinya No to je vlastně ta nejhorší část, právěže nedoplulo. Oni to odmítají poslat, dokud nebude jasné, že jedem (rsp.kdy), protože skladovat to v Japonsku je strašně drahé, takže ty věci trčí někde ve skladu u Prahy a odjedou až s námi! A pak ty tři měsíce na moři....
Jako už teď je jasné, že se k letním věcem nedostanu tady ani tam, i kdybych odletěla zítra. :-/
Garfie no nazdar, taky jak ty veci budou vypadat po pulroce ve skladu a na mori... nemas to jednoduchy, z zadnyho pohledu.
Kokoska No přesně to jsem si říkala včera
O potravinách teda nemluvě...
Sweet Potato tetovačka místo covid pasu :)
Garfie to je teda prekérní situace
, lituju tě moc. Aspoň si teda můžeš, ba co dím musíš, něco málo letního koupit ![]()
Garfie proč to trvá tři měsíce, než to dopluje přes moře? To se mi zdá nějak dlouho...
Lenka22 Tak zhruba dva až tři, ale já počítám pochopitelně pro klid duše s delším termínem. Když jsme se minule vraceli, tak to ty tři měsíce trvalo. Nejde jen o plavbu, ale o celou dobu přepravy, musíš to dostat do přístavu, naložit, někde to čeká, pak to připluje, leží to na celnici...není to úplně jednoduché. Minule nám náklad kontrolovali na české celnici, některé krabice otevřeli...(a ukradli reprák mimochodem).
Mulen No to jsem ale právě nechtěla!
Loni na podzim jsem vybrakovala výprodeje, hlavně pro děti, abych to nemusela hned řešit...no a teď tohle! Plují mi tam minimálně troje COS zbrusu nový šaty...![]()
Garfie to bude úplně, jakobys rozbalila novej šatník, zapoměneš co tam máš. Já bych asi zapoměla
. Jinak to jsou úplný manévry, co tady popisuješ, nic pro slabé povahy.
Mé rameno bylo zdokumentováno a bude posláno Suklu, kdo z vás to má?
Garfie z toho celého bych zvokla, ale tak nedá se nic dělat, že jo
.
Lenka22 Mulen
Přesně jak říkáte. No nenadělám nic...
Sweet Potato Třeba vstoupíš do dějin medicíny!!
Garfie Napřed vám řeknu tu dobrou zprávu. Bude se o vás psát v učebnicích medicíny.
Sweet Potato
Neboj, tak zlý to nebude!
Garfie aby z toho obleceni deti nevyrostly, nez si to oblecou. Nedavno ukazovali demonstraci proti OH, ze jim rostou cisla a maji strach z najezdu sportovcu a jejich tymu.
Sweet Potato a dali ti na to neco krome toho prislibu slavy?
Kokoska Pochválili psilobalzám, doporučili chladit. Ono s tím teď asi není moc co. Zyrtec a spol mi teď nepřijde nutný. Spíš budem řešit u 2.dávky.
Sweet Potato tak snad to zmizne a druha reakce bude snesitelna, pokud vubec bude. Ja uz dneska flek skoro nemam, ale kdyz jsem nad tim premyslela, taky se objevil az po tydnu minimalne, predtim jsem si niceho nevsimla, to me jen bolela ruka asi jako namozeny sval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY