Sweet Potato No už se ti to tam začíná rýsovat, jen ještě nevím, jestli Bill, nebo Melinda ![]()
Koronavirus
viktorka_od splavu já na BVV také pohořela, změna termínu druhého očkování nepřichází v úvahu ani z důvodu služební cesty do zahraničí. Řekla bych, že v tom budou mít větší chaos než kdyby byla alespoň možnost si posunout druhý termín v rozmezí 2-3 dnů.
Aranel Hlavně, když to nebude Maláčová!![]()
Sweet Potato a to jsem si myslela, že jsem už za vodou. Bodanec v úterý, včera jsem si naordinovala klidový režim a dnes už docela dobrý, i to rameno uz boli jenom málo.
Sweet Potato Co by tam dělala Maláčová? To bude Arenberger
OliveOyl A bude se to co šest neděl měnit, jako v digitálním fotorámečku.
Sweet Potato no hezky! Ja jsem na prvni byla 3.5. a jeste mam trochu videt flek, taky nepravidelny, ale nikdy nebyl plastický. A spis pripomina bezhlaveho jezevcika nez Velkeho Billa ![]()
Sweet Potato Kazdych sest tydnu novej ministr na rameni, hlavne to nepoplest a nemit tam nekoho, kdo uz je out! ![]()
To je ale příšerná reakce! ![]()
Mělas první nebo už druhou? Měla bys to nahlásit... i s tou fotkou!
mirajo
třeba to bude ty ministry předpovídat! Pod někým se zahoupe křeslo a šup, Sweet Potato na rameni se objeví ten budoucí!
barbucha První. Zítra to jdu ukázat.
andulka01Kristalove rameno! Aby se nezacal o predpovedi zajimat vrchni marketer
v tom případě je potřeba se urychleně domluvit, koho tam brambůrce namalujem
Sweet Potato tak to pardon, jsem ji nepoznala :)
OliveOyl Honem, honem!
OliveOyl Sweet Potato Brambůrka ráda kytky. Nevrátí se pan prvosenka, že ne? ![]()
V kterým vlákně jsme řešili, komu my očkovaný připadnem?

Garfie Na mě únava dolehla 4.-7. den. Teď už ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY