Sweet Potato no ano prave, kdyby mi slo o tu ochranu, tak tu v nejake mire dava prvni davka, dalsi ji pak zvysi. tim netvrdim jestli se ockovat ma nebo ne, ale jako argument proti mi to prijde celkem mimo
Koronavirus
viktorka_od splavu Kdyby tu byla situace jako řekněme v únoru, březnu, očkování v nedohlednu, není co řešit. Ale teď to vypadá, že brzy po návratu bude moc být očkovaná i tady.
Nicméně situace je velmi turbulentní, zatímco si tu píšeme, muži se podařilo dovolat na 1221 a pán přes očkování to spíš doporučil, že na tom uznávání už se snad pracuje. ![]()
Sweet Potato To je dobrá zpráva ![]()
Sweet Potato vida![]()
V republice asi 500 případů denně. Proč musí jeden z nich být zrovna v naší třídě
A 2 v mé rodině. :-(
Sweet Potato někde jsem četla, že uvažují, že by to uznávali, nebo se to chystá ( nebo už to je...)
edit: no vida :)
Také vám to rozvolňování připadá zase poněkud překotné? Nebo jsem zas předpo...... jen já.
ionicera Nejsi.
Sweet Potato Já už se bojím objednávat zboží do krámu, když nevím, jestli zas bude zavřeno. Je to na palici.
ionicera mám uplně stejný pocit, jenže oni teď musí, protože zase podělali zákazy a teď jim to soud opět shodil...
ionicera mne se to taky nezda, mam uplne deja vu. Ale radsi nechci nic psat, protoze mne se posledni dobou nezda nic, uz si pripadam jako desny skarohlid.
Sweet Potato Já už se bojím objednávat zboží do krámu, když nevím, jestli zas bude zavřeno. Je to na palici.
přes léto budou čísla nízký a do voleb se nic zavírat nebude
podařilo se mi ulovit termín očkování už v úterý
Takže všude ve školkách je rýma, jen u nás je průjem?
Sweet Potato To je smůla, je mi jí (a tebe) moc líto. :-( Snad to nějak zvládne.
A starší se vrací už o prázdninách? Já myslela, že tam bude na rok.
Kan
Nevím, co je lepší!!
OliveOyl Objednávám zimu a jaro. :-)
Kan u nás doma taky. Teď uz dobry, ale muž si stěžuje už týden.
Taky mam neprijemny pocit, ze to uz tady bylo, zlepseni, rozvolneni, volby a bum... Snad prece jen to ockovani pomuze aspon trochu.
Kan u nás není ani rýma, ani průjem, ale zase se vyskytly neštovice.
DruI ty bychom potrebovaly, ale az v zime prosim:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY