Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 31. května 2021 11:29

Fiction ja ti rozumim

Sweet Potato a kamaradku chapu, presne

barbucha Jj však do SSM mě taky nikdo nenutil. Úplně dobrovolně jsem si mohla vybrat že tam nevstoupím a nedostanu doporučení na vysokou školu. párkrát mě na to třídní upozornila ale jinak to bylo na mně

Offline barbucha blogger
36081 příspěvků moje polička 31. května 2021 11:59

nolita Sweet Potato 

Svůj názor mít každej může jakejkoliv, z jakýhokoliv důvodu... ale na druhou stranu používat výrazy jako represivní opatření je značně přehnaný (můj názor ). 

viktorka_od splavu 

Trošku rozdíl zničit někomu život/budoucnost kvůli politice, než nabídnout někomu očkování (pro jeho dobro) a při případným odmítnutí ho nanejvejš nepustit do letadla/hospody. Pořád nabízím srovnání s ne/přijetím dítěte do školky ze stejnejch důvodů... a přihazuju tu žlutou zimnici a cestování. 

Offline Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:01

barbucha Já s tebou souhlasím.

Ale já to mám jednoduché, chci být očkovaná, protože to fakt nechci dostat.

Offline barbucha blogger
36081 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:05

Sweet Potato 

No jasně, to je zásadní důvod přece, s tím jsem tam šla taky. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:12

Sweet Potato Právě jsem vyslechla jednu obchodní zástupkyni, co se to objevila mezi dveřma, a ona se rozhodně očkovat nenechá, protože slyšela z důvěryhodných zdrojů, že ten pfizer a biontech pronikají až do buněk a mění DNA.

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:16
Reakce na Bledule:

Sweet Potato Právě jsem vyslechla jednu obchodní zástupkyni, co se to objevila mezi dveřma, a ona se rozhodně očkovat nenechá, protože slyšela z důvěryhodných zdrojů, že ten pfizer a biontech pronikají až do buněk a mění DNA.

​No jo, paní se nechá naočkovat a ráno se vzbudí jako mandarinka. :-D

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:27

Sweet Potato No přesně. Já taky. Ale přemýšlím nad budoucím očkováním 12 leté. Covid prodělala bezpříznakově, objeven náhodou, nenakazila mě, ani když jsem po ní opakovaně dojídala jídlo např.. Přitom by měla patřit do těch imunitně kompromitovaných děcek.. Jako spíš asi jo, ale tak jistá, jak u sebe a rodičů si teda nejsem...

Offline Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:27

Bledule No jo, tyhle jsou vidět a slyšet a je s nimi vlastně i švanda. Ty nepřesvědčí nikdo a nic.

Ale bohužel i bez nich je hodně těch, co jen nechtějí.

Offline Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:29

Pavlena Je pravda, že ta známá výše covid prodělala loni v létě jen s mírnými příznaky, připouští, že nebýt toho, asi by taky uvažovala jinak.

Online Garfie
28613 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:39

Pavlena  Řešíme absolutně stejný problém. Já teda nejsem úplně očkovací fanoušek, ale nijak se nebráním žádným povinným vakcínám, jen ty nepovinné hodně zvažuju. Za maminku jsem se skoro modlila, že to bude mít za sebou, za sebe jako super....ale u té dcery dost váhám. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:41

barbucha já tohle taky považuje za přehnané, jen je fajn, že on si to může myslet a i říkat...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:43

viktorka_od splavu myslím, že tyto dvě věci jsou nesrovnatelné... .

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:44

Garfie jako ja ji to asi dam, ale uplne prvni v rade asi nebudem... spis pockam minimalne do podzimu, jak bude zdravotne vypadat a mozna bude furt nejaky sopel a ani to nestihnem..

Online Garfie
28613 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:45

Pavlena  To je rozumný přístup!! 

Offline barbucha blogger
36081 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:46

nolita 

To je bezesporu fajn, akorát pak nevim proč ti odpůrci nezřídka tvrděj, že je to nová totalita. To mě na tom zlobí snad nejvíc vlastně - jako by zrovna Bok totáč nezažil Jako jo, může to říkat nahlas, ale pak vypadá trochu jak debil

Offline viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:46

nolita zatim ano. 

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:59

Bledule no pokud ta změna DNA zajistí zrychlení metabolismu, jdu do toho

Online notna
9522 příspěvků moje polička 31. května 2021 13:08

Garfie Garfie Taky řeším očkování pro dceru. Jí bylo 12  a je hodně drobná. Výrazně menší od vrstevníků. Má všechna povinná očkování, ale všechno měla s velkým odkladem. Tehdy byla na 1-3. percentil v tabulkách. Teď je 10. perc.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 31. května 2021 13:13

notna hrozne tezky. Kdyby to dcera neprodelala bezpriznakove, tak se na to divam urcite jinak no... Blby je, ze deckum ani nezjisti protilatky. 

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 31. května 2021 13:19

Tak jeden pfizer do statistiky. Na cerne louce to docela slape, vsichni prijemni, za me teda