DruI jezismarja![]()
Kan u nas prujem ryme predchazel, treba budete mit oboji![]()
Garfie Jen na půl. Kdyby byla odjela už v září, podle původního plánu, tak bychom to asi prodloužili, ale teď už to nejde. Ta kanadská škola tímhle ročníkem končí.
Sweet Potato Aha, tak to je škoda. Ale aspoň ji zas budeš mít doma, to se taky hodí. :-)
Taky mam neprijemny pocit, ze to uz tady bylo, zlepseni, rozvolneni, volby a bum... Snad prece jen to ockovani pomuze aspon trochu.
Podle mě už nějakej další lockdown není možnej. Jednak to očkování... a pak taky by už to nikdo nevydržel... nemůžeš natahovat lidi donekonečna (pokud nechceš vyletět z vokna).
Spíš bude legrace s přeočkováním bych řekla. Jestli se nově neukáže něco zásadního, tak nás to asi nemine.
Kan nabízím rýmu s blinkáním, kdyby bylo libo. ![]()
Pinot Noir Uf teda.
Já sem teda včera mladýmu dala Orofar tablety, do nosa nastříkala naprosto děsnej Virostop a budu se modlit, ať jde v pondlí do školy. Dneska je celkem po rýmě i kašli. Pro jistotu mu v neděli udělám alespoň ten test doma a ve škole každé pondělí mají PCR.
Mimochodem s tím Orofarem mám moc dobrou zkušenost u takovýho toho ....něco na mě leze a pobolívá mě v krku. Už nám to víckrát pomohlo, narozdíl od jiných podobných tablet nebo sprejů. Je proti virům, houbám a bakteriím.
Renusatko Joo, Orofar je na bolení v krku fajn.
barbucha ani jsem nemyslela lockdown, spis vystreleni cisel, narvany spitaly a tak. Ale snad uz to fakt nedojde tak daleko.
Podle mě už nějakej další lockdown není možnej. Jednak to očkování... a pak taky by už to nikdo nevydržel... nemůžeš natahovat lidi donekonečna (pokud nechceš vyletět z vokna).
Spíš bude legrace s přeočkováním bych řekla. Jestli se nově neukáže něco zásadního, tak nás to asi nemine.
Jo, ale jestli jsem to dobře pochopila, tak na indickou mutaci fungují až obě dávky, ne? A to jsme teprve na nějakých 13% u té celkové proočkovanosti, jestli dobře počítám? To není žádná sláva ve srovnání s Velkou Británií, kde už jim ta indická jede.
Když k tomu připočítáš, že "Kůže" stopnul financování sekvenování atd... No nevím. Já už takovej optimista jako loni nejsem.
I když souhlasím, že z psychologickýho hlediska by už další lockdown nevydržel asi nikdo.
wendulka indicka uz je i u nas :(
No já vím.
nemám ten dar, abych uměla tak obratně slovy vyjádřit svůj postoj, nicméně John Bok to řekl za mě, podepsala bych každičké slovo i čárku ve větě![]()

Prosím vás, viete niekto prečo je Slovensko pre Čechy stále červené? Podľa čoho to vyhodnocujú?
Mrakoplas asi losem. Stejně jako ministry a nový rozvolneni každý pondělí
On ho někdo do očkování nutí, a ještě ho chudáka zastrašuje?
barbucha tak vnímat to tak určitě může a je v pořádku, že to může i sdílet.... jinak za mě tady je dost mimo, ale právo na svůj názor má...
viktorka_od splavu Já to ještě nečetla, Reflex se mi tu válí od čtvrtka, prolítla jsem jen Koláře. Můj vnitřní demokrat se hrozně pere s tím, co jsem na ARO s tou koronou prožila. Teď mě zas naštval Pollert, že umřeli starý a tlustý... no, už takovéhle vyjadřování
a navíc, bohužel, jeho Motol moc lidí s koronou nepříjímal, minimálně stran počtu koronanemocných na celkovou kapacitu lůžek, to se to potom komentuje. No nic, to je jen takový povzdech, já toho Boka nečetla, tak to neber jako komentář, jen se tu ventiluju...
Mrakoplas Nevím, to Slovensko mě dost překvapilo. Ale zase Slováci mají zelenou na úrovni naší červené, takže to vyjde na stejno. Tedy co se týká pravidel po překročení hranice.
barbucha Překvapila mne kamarádka, rozhodně není žádná antivaxerka, přijde si tolik masírovaná a tlačená, až se očkovat nechce. Ale aspoň rodiče k očkování přesvědčila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.