Garfie
tak to je ale hruza nejvetsi
Koronavirus
Abych dokončila svoji story o fleku na ruce, tak doktor včera vyloučil souvislost s očkováním a předepsal antibiotika, na odběr krve nejdříve za 6 týdnů, kdy se teprve můžou projevit borelie (nebo taky ne).
Jak je to s tim prerezervovanim v ramci ockovacich center? Dala jsem si vyjet pres opendatalab jak je na tom cerna louka, a maji 100 vakcin skladem, ve fronte 1500 lidi. Fn ostrava ma 30000 skladem a ve fronte 400 lidi. Tak jak ted?
znova cela registrace?
Lenka22 drzim palce, at je to ok
rasaNori kdyz ti neprisel pin2, muzes zmenit to ockovaci misto. Vrat se do registrace a melo by to jit
711990 tak jsem to zkusila prehodit, tak snad. Jak ti je?
rasaNori drzim palce! Je mi cim dal tim hur, ale fakt to bude jen rymicka:)
rasaNori Jsem ve skupině 40+, minulé pondělí jsem se registrovala k nám do vesničky střediskové, tady se celý týden fronta ani nehnula, včera odpoledne jsem změnila registraci na Černou louku, dneska mám PIN2 a v neděli jdu
jediné na co myslím, je fakt, že musím zase vařit-sotva týden poté, co nastoupily!
U nás je teď škola v přírodě. Sice super, že jsou venku bez respirátorů, ale zase v tomhle počasí denně peru, jak to dítě vyrostlo a ještě nemáme pořešené nové oblečení. No a k tomu jezdí domu až v 16 a bez oběda, takže já se toho vaření asi nikdy nezbavím.
Renusatko To je strašný, viď? Pro mě to byl fakt ten první pocit, když jsem pochopila, že je budu muset nechat doma!! ![]()
rasaNori Většinou to bývá napsáno na stránkách očkovacího centra. Ale jestli jdeš až za tři týdny, možná to bude něco jiného než teď.
Lepe receno jestli to bude pfizer nebo moderna je mi burt. Ale nechci AZ. Ale divala jsem se ze dokupy meli na OM celych 600 davek AZ, a pres 30tis M a 60tis Pf. Tak snad to tak zustane...
rasaNori A nemáš už rovnou i termín druhé dávky? Podle toho by to snad mělo být poznat.
DruI 28.7,takze 41 dnu, tim padem pfizer?
Garfie Mně přijde, že za poslední rok v mém okolí snad nikdo klasickou rýmu nebo nachlazení neměl. Teď se to asi začíná vracet, jak jsou děcka zpátky ve škole a začínají si předávat ty běžný nemoci. S vařením lituju. My bohužel vaříme dál, naši kluci nechtějí školní obědy, u nich ve škole si většina nosí oběd z domu. Takže tak...
rasaNori Tak vzhledem k tomu, že AZ má odstup asi tři měsíce, tak je Pfizer nejpravděpodobnější :o)

rasaNori Na FNO jedině Pfizer a Černá louka taky, protože ji spravuje FNO.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY