jinx
to je dobrý
Koronavirus
Evaeva Ne, v nařízení vlády jsou dva měsíčně s nespecifikovanym odstupem
nonemy jsem zvedava, co prijde po druhe :)
nonemy jsem zvedava, co prijde po druhe :)
jinx je z tebe geopatogenní zóna :D
Zalehnou tě obě!
OliveOyl Ja byla asi stejne patogenni pred i po, jedna z kocek jakmile je prilezitost, zalehne hrudnik, nastatuje motor a jede.
continuity Renusatko děkuju, myslela jsem ten z oficiálních míst.
Klara díky
Jo a očkovaní lidé prý smrdí po formaldehydu. Psala nějaká masérka, prý s tím bude muset chudák seknout.
A je si jistá, že nemasírovala v márnici nebožtíky? ![]()
hezka propagace ockovani
Když to tak čtu, co všechno ta vakcína dělá, že způsobuje i sterilitu, tak jsem čím dál víc přesvědčená, že za celý covid můžou Ascheni. Chějí nás vyhladit aby mohli expandovat na Zemi. ![]()
Da se nejak odhadnout, jake bude vlastne ockovaci schema? Zatim se davaji 2 davky, ale uz se mluvi o 3.v zime... mam rada ve vecech jasno, ale to mam asi smulu, co?
viktorka_od splavu Díky za odemknutí
Gatita zatím se mluví o tom, že ta třetí dávka v zimě by měla být pouze pro starší a lidi se špatnou imunitou. Ale to nikdo neví, jak to bude. Nějaké přeočkování v budoucnu asi bude potřeba.
Gatita to se teď vůbec neví. Neze jsou líní to rozhodnout, prostě k tomu není dost informací.
viktorka_od splavu díky, ale je to marný, v blahé paměti Kasik měl na idnesu rozsáhlý, vyborne ozdrojovany článek zaměřený na to Wakefielfovu podvodnou studií. A co myslíš? V diskuzi deset lidí, co měli přímou zkušenost s autizmem po očkování.
continuity no marny to asi je, ale clovek to nesmi vzdavat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY