Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 05. června 2021 09:13

coralline moje kolegyne uz tyden resi, ze ji to hlasi neexistujici tel.cislo, pritom ji na nej prisly piny. Nemuzu se tam vubec dostat. Na 1221 ji nic neporadili, ted jsem se ptala v ocko centru a ma kontaktovat reservatic. 

Online barbucha blogger
36083 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:06
Reakce na continuity:

Gatita to se teď vůbec neví. Neze jsou líní to rozhodnout, prostě k tomu není dost informací. 

​Není, no. U nás aktuálně probíhá ta bunečná imunita, studie... a chystáme se uhodit na bosse, co s tím hodlá dělat - protože výsledky jsou tristní, u mladejch i starejch. O protilátkách ani nemluvě Tak jsem hodně zvědavá jak to vyhodnotěj, resp. kdy. Přeočkování bude, to je jednou jistý.

Na druhou stranu, z nás (už dávno) očkovanejch nikdo koronáč nechytil, tak je to nějaká věc mezi nebem a zemí asi!

Online Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:14

Je nějaká statistika na úmrtí s nákazou  covidem podle věkových kategorií ?

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:20

Do statistiky: 

včera 2 dávka Pfaizeru, nebylo mi vůbec nic, dnes mě zlehka bolí rameno na dotek, jinak naprostá pohoda. Ťukám... 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. června 2021 10:38

barbuchaach jo, no. Tak ale aspon ze to funguje, hlavne aby vam to vydrzelo minimalne do toho podzimu/zimy, to by snad mohlo, jak pises - mezi nebem a zemi. No je to na prd, co si budeme. Za normalnich okolnosti bych jako mlada zdrava do takovehle vakciny nikdy nesla, ale zas na druhou stranu, na podzim muze byt pri neproockovanosti s indianem jeste mazec.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 05. června 2021 11:24
Online Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 05. června 2021 11:50

Garfie děkuji 

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 05. června 2021 13:49

barbucha tak laboratorní vysledek, klinické data z Anglie ukazují, že vakcíny fungují, dokonce i na delta mutaci. To mi prijde docela povzbudivé bez ohledu na to, co se naměří v laboratoři. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. června 2021 19:22
Reakce na barbucha:

Na druhou stranu, z nás (už dávno) očkovanejch nikdo koronáč nechytil, tak je to nějaká věc mezi nebem a zemí asi!

​Mezi mýma neočkovanýma i očkovanýma známýma letos nikdo koronáč nechytil. Mimo práce, kde to měla část lidí těsně po očkování. Nikde nic, v rodině ani mezi kamarádama v letošním roce nikdo. 

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 05. června 2021 20:07

Renusatko proto se nedá dělat výzkum v malé skupině známých. To je trochu problém i těch studií, které u nás probíhají, výběr respondentů je vzdy nejak zkreslený. 

Ale data z krajin, kde se očkuje hodně jsou dost vypovídající. 

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 05. června 2021 20:36

Vývoj k neexistující osobě na očko úzis - volala na 1221, kde jí ověřili, že údaje o očkování jsou v systému zadaný správně a prej se má obrátit na očkovací místo. Nechápu proč, když očkovací místo evidentně zadalo údaje správně Na očko úzis stále neexistuje.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. června 2021 23:18

continuity já nemám malou skupinu známých a jen moje bližší rodina je asi 300 lidí. Ale jinak máš pravdu. Je málo dat, skupiny jsou dost omezené a zatím nejde dělat moc závěrů ani z očkování. Mimochodem ten lékař, který nám říkal, že 30% lidí si nevytvořilo dostatek protilátek po očkování, je z Motola, tak asi tam nějaký výzkum probíhá.

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 05. června 2021 23:43

Renusatko no ale takový závěry jsou k nicemu, ze z tvyho okruhu známých nikdo koronáč nemel přece neznamená vůbec nic, z myho okruhu jo, a to rozhodne 300 lidi asi spis ani neznám, třem kamarádům umřel někdo z rodičů/prarodičů ... a co jako? Nevypovídá to přece vůbec o ničem. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. června 2021 09:13

Potrefenáhusa ano, presne to jsem tim chtela rict.

Online barbucha blogger
36083 příspěvků moje polička 06. června 2021 11:18
Reakce na continuity:

barbucha tak laboratorní vysledek, klinické data z Anglie ukazují, že vakcíny fungují, dokonce i na delta mutaci. To mi prijde docela povzbudivé bez ohledu na to, co se naměří v laboratoři. 

​Ale jo právě... jen se mi zdá zvláštní, že ty změřený veličiny tomu vůbec neodpovídají. Na rozdíl od praxe, která praví že to funguje - akorát že nevíme, jak

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 06. června 2021 13:14

barbucha on to už psal, nevím který z nich, že protilátky po některé vakcíne mají ve zkumance menší účinnost proti jihoafrické mutaci, ale že to v konečném důsledku nemusí být klinicky významné, to se teprve ukáže. 

Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak se to změří v laboratoři za dva dny a je to. 

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 06. června 2021 18:39

Do statistiky:

druhý den po očkování uběhnuto 30 km, takže je to cajk.

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 06. června 2021 19:56

Konečně pořádná propagace očkování. 

Offline continuity
43549 příspěvků moje polička 06. června 2021 19:57

Jinak dnes si paní v bazéně nechala ukázat všechny čtyři doklady, moc to teda nezkoumala, koukala jenom na datumy. 

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 06. června 2021 19:57

continuity  genialni!!!