coralline moje kolegyne uz tyden resi, ze ji to hlasi neexistujici tel.cislo, pritom ji na nej prisly piny. Nemuzu se tam vubec dostat. Na 1221 ji nic neporadili, ted jsem se ptala v ocko centru a ma kontaktovat reservatic.
Koronavirus
Gatita to se teď vůbec neví. Neze jsou líní to rozhodnout, prostě k tomu není dost informací.
Není, no. U nás aktuálně probíhá ta bunečná imunita, studie... a chystáme se uhodit na bosse, co s tím hodlá dělat - protože výsledky jsou tristní, u mladejch i starejch. O protilátkách ani nemluvě
Tak jsem hodně zvědavá jak to vyhodnotěj, resp. kdy. Přeočkování bude, to je jednou jistý.
Na druhou stranu, z nás (už dávno) očkovanejch nikdo koronáč nechytil, tak je to nějaká věc mezi nebem a zemí asi!
Je nějaká statistika na úmrtí s nákazou covidem podle věkových kategorií ?
Do statistiky:
včera 2 dávka Pfaizeru, nebylo mi vůbec nic, dnes mě zlehka bolí rameno na dotek, jinak naprostá pohoda. Ťukám...
barbuchaach jo, no. Tak ale aspon ze to funguje, hlavne aby vam to vydrzelo minimalne do toho podzimu/zimy, to by snad mohlo, jak pises - mezi nebem a zemi. No je to na prd, co si budeme. Za normalnich okolnosti bych jako mlada zdrava do takovehle vakciny nikdy nesla, ale zas na druhou stranu, na podzim muze byt pri neproockovanosti s indianem jeste mazec.
Garfie děkuji
barbucha tak laboratorní vysledek, klinické data z Anglie ukazují, že vakcíny fungují, dokonce i na delta mutaci. To mi prijde docela povzbudivé bez ohledu na to, co se naměří v laboratoři.
Na druhou stranu, z nás (už dávno) očkovanejch nikdo koronáč nechytil, tak je to nějaká věc mezi nebem a zemí asi!
Mezi mýma neočkovanýma i očkovanýma známýma letos nikdo koronáč nechytil. Mimo práce, kde to měla část lidí těsně po očkování. Nikde nic, v rodině ani mezi kamarádama v letošním roce nikdo.
Renusatko proto se nedá dělat výzkum v malé skupině známých. To je trochu problém i těch studií, které u nás probíhají, výběr respondentů je vzdy nejak zkreslený.
Ale data z krajin, kde se očkuje hodně jsou dost vypovídající.
Vývoj k neexistující osobě na očko úzis - volala na 1221, kde jí ověřili, že údaje o očkování jsou v systému zadaný správně a prej se má obrátit na očkovací místo. Nechápu proč, když očkovací místo evidentně zadalo údaje správně
Na očko úzis stále neexistuje.
continuity já nemám malou skupinu známých a jen moje bližší rodina je asi 300 lidí. Ale jinak máš pravdu. Je málo dat, skupiny jsou dost omezené a zatím nejde dělat moc závěrů ani z očkování. Mimochodem ten lékař, který nám říkal, že 30% lidí si nevytvořilo dostatek protilátek po očkování, je z Motola, tak asi tam nějaký výzkum probíhá.
Renusatko no ale takový závěry jsou k nicemu, ze z tvyho okruhu známých nikdo koronáč nemel přece neznamená vůbec nic, z myho okruhu jo, a to rozhodne 300 lidi asi spis ani neznám, třem kamarádům umřel někdo z rodičů/prarodičů ... a co jako? Nevypovídá to přece vůbec o ničem.
Potrefenáhusa ano, presne to jsem tim chtela rict.
barbucha tak laboratorní vysledek, klinické data z Anglie ukazují, že vakcíny fungují, dokonce i na delta mutaci. To mi prijde docela povzbudivé bez ohledu na to, co se naměří v laboratoři.
Ale jo právě... jen se mi zdá zvláštní, že ty změřený veličiny tomu vůbec neodpovídají. Na rozdíl od praxe, která praví že to funguje - akorát že nevíme, jak ![]()
barbucha on to už psal, nevím který z nich, že protilátky po některé vakcíne mají ve zkumance menší účinnost proti jihoafrické mutaci, ale že to v konečném důsledku nemusí být klinicky významné, to se teprve ukáže.
Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak se to změří v laboratoři za dva dny a je to.
Do statistiky:
druhý den po očkování uběhnuto 30 km, takže je to cajk. ![]()
Konečně pořádná propagace očkování.

Jinak dnes si paní v bazéně nechala ukázat všechny čtyři doklady, moc to teda nezkoumala, koukala jenom na datumy.
continuity
genialni!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY