nika tak já rozhodně dceřino rozhodnutí taky respektuju,jen jsem trochu zaváhala...Jinak jsme všichni naočkovaní(jak moje rodina,tak rodina muže). Manžel jde teď.
Koronavirus
EDITH4B ockovani zen ve fertilnim veku AZ ani modernou se nedoporucuje, ja bych do toho nesla. pfizerem asi jo, kdyby chtela
nejlíp to znazornuji ty tabulky
EDITH4B ockovani zen ve fertilnim veku AZ ani modernou se nedoporucuje, ja bych do toho nesla. pfizerem asi jo, kdyby chtela
nejlíp to znazornuji ty tabulky
Tabulky jsem nenašla a v odkazu od tebe (ani jinde) jsem nic v tomto smyslu nečetla... Buď neumím hledat,nebo nevím.Nicméně,jsme rozhodnutí,jak už jsem psala výš.Dcera naočkovat chce a my nejsme proti.
EDITH4B Ježíš sorry já myslela že se ptáš na názor a tys chtěla jenom potvrdit ten svůj
tak fajn
EDITH4B Ježíš sorry já myslela že se ptáš na názor a tys chtěla jenom potvrdit ten svůj
tak fajn
za názor díky.Ovšem platí,co jsem psala před chvílí,to co zmiňuješ jsem nikde nenašla.
viktorka_od splavu já ve tvým odkazu také tabulku ani nic o očkování ve fertilním věku nenašla... A názor teda raději nemám.
EDITH4B zkusila jsem to spravit ale nejde to, je potreba rozkliknout ten druhy clanek v poradi. ja k tomu cetla vcera clanek v papirovem Reflexu, celkem zajimavy, ze sukl a ta cz vakcin. spolecnost to nedoporucila a mzdr se tim neridi, ze je to dost nezvykle. dokonce se ptali clenu komise ktera to na mzdr resi, jak hlasovali, a z nich bud nesouhlasili (sefka SUKLu, ten Chlibek vyse.. a nebo odmitli odpoved). ohledne zvyseneho rizika te imunitni reakce zpusobujici srazeniny u zen sem postovala zajimavou teorii mirajo, uz tak dva tydny zpet. vsechno je to otazka rizika vs benefit coz pro me treba u me dcery bych hodnotila ze embolka je horsi nez covid.. ona teda nastesti o tom riziku vi a astrou se nenecha, ockovat se ale urcite bude.
embolka je horsi nez covid..
moje kamaradka, 40 let, měla embolii po covidu...
Potrefenáhusa vsak jasne, proto upozornuju na ty tabulky
viktorka_od splavu Tabulky dobry, diky za odkaz. S postojem vakc. spolecnosti souhlasim, ze ho ministerstvo ignorovalo, to uz je jina pohadka.
viktorka_od splavu Já si možná sedím na vedení, ale co je teda špatně s tou Modernou? Vektorový vakcíny chápu, že můžou být ošemetný, i ty příslušný tabulky jsem na odkazu našla, ale o Moderně se tam nezmiňujou
viktorka_od splavu skoro dobře, až na to, že Janssen není Moderna, ale Johnson& Johnson.
Moderna je mRNA.
mirajo je to fakt zvlastni, tusis duvod? cena? jako kdyby nebyla k dispozici jina vakcina, tak ok, ale takhle mi to prijde zbytecny kor u mladeze
continuity fiha! tak to jsem trubka
beru modernu zpet![]()
mirajo viktorka_od splavu jinak s vámi souhlasím, děti chci nechat zaočkovat - teda to jedno, které už na to bude mít věk, ale počkáme nejlíp na Comirnaty.
Jinak ségra po AZ tři týdny takové bolesti hlavy, že skončila na CT mozku. Druhou dávku určitě nemůže dostat tuto, bude se to muset nějak vyřešit ještě.
Tak jsem fakt ráda, že byla Moderna rehabilitována.
Pamatujete, jak jsem měla v prosinci pozitivní PCR test a pak mi zavolali, že se spletli?
Stahovala jsem si certifikát o očkování, zjistila, že z mých cca 30 absolvovaných testů jsou na stránce přesně 3. A taky tam stojí, že jsem v prosinci prodělala COVID. Takže jsem všechny ty testy absolvovala (a z větší části platila) vlastně zbytečně. (Crazy smajlík)
viktorka_od splavu je to fakt zvlastni, tusis duvod? cena? jako kdyby nebyla k dispozici jina vakcina, tak ok, ale takhle mi to prijde zbytecny kor u mladeze
Netuším. Argumentují myslím tím, že EMA nakonec AZ prohlásila za bezpečnou, jen některé země na lokální úrovni omezily její použití pro 50+ nebo 60+ /SUKL i vakcinologická společnost jsou s nimi v souladu/. Ovšem EMA měla vůbec problém připustit, že tam ta souvislost trombotických komplikací a vektorových vakcín je, s prohlášením typu, již není možné se déle tvářit, že tam ta souvislost není...radši to nepřipustíme, mohlo by to podlomit důvěru lidí v očkování. Já si teda myslím, že důvěru podlamuje ne to, že vzácně něco může nastat, ale ten postoj, pojďme to tajit, dokud je to udržitelné. Jestli má ministerstvo nějaké další důvody k postoji neřešit nebo jenom neschopnost řešit příčetně cokoli, nevím. Každopádně při současné incidenci covidu má moje věková kategorie šanci skončit na JIP 1:100tis., šanci dostat tromb. komplikaci 2:100tis., no tak je asi logický chtít něco jinýho.
continuity Tak snad už je ségře líp a trombozu splavů neměla. Druhou dávku by určitě měla dostat mRNA. Klidně něco Moderního!
Sweet Potato To je dobrej čurbes. Prostě jsi ho prodělala a už se toho nezbavíš![]()
mirajo trombózu nakonec vyloučili poměrně rychle, ale teda neurolog další dávku AZ rozhodně nedoporučil.
Jinak jsem to s ní řešila teď kvůli očkování deti, ona má taky pocit, že se to dost lakuje na růžovo. Resp. procento úmrtí po vakcíne AZ je v Německu asi 10x vyšší než na Slovensku. Dotaz zní, jak je to možné?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY