dorota ak ti termín nebude vyhovovať, teraz sa už dá posunúť cez korona.gov.
Koronavirus
Mrakoplas Hej, viem. Vďaka za info.
nevíte prosím někdo, kde mi udělaj pcr test na pojišťovnu? praha 11, 4, 10 apod.
edit: už to není tak urgentní, prej na akci stačí samotest, ale kdyby někdo náhodou věděl - pro příště :) díky moc
mitford sister na p11 treba drive-in u bazenu
https://testynacovid.cz/?pg=objednavka&vysetreni=pcr-zdarma&odberne-misto=3
mitford sisterManžel chodí na Praze 4 na antigeny sem https://cntesty.cz/?pg=objednavka&om=19 a měli by tam dělat i pcr na pojišťovnu, ale přímo vyzkoušené to nemám.
Mám za sebou druhou dávku. Jsem zvědavá, co mě čeká dnes večer /minule migréna a nehorázná nevolnost/.
whiskas
teda jen ta druhá dávka, ne potíže. Minule mírná bolest ramene a par dni ztráta energie.
Můžu se, prosím, zeptat- v patek mam jit na druhou davku ockovani a vcera mi naskocil opar na rtu. Je to vylozene stresova zalezitost, jinak se cítím dobre. Muzu ockovani podstoupit? Dekuji.
Jen tak do statistik, muž byl včera na druhé dávce a reakci má menší než při té první. Trošku ho bolelo rameno, jinak nic.
nika V březnu poslali kolegyni domů a nenaočkovali ji. Zase včera bylo pondělí a jdeš v pátek. Ona to měla den předtím čerstvě. Ale bude to jak se vším, na koho narazíš. Někde ti to dají a někde ne.
Dotaz pro nepražské
Jak se vám daří objednat děti na PCR před tábory?
Syn má odjíždět 5. 7. a všechny termíny do té doby jsou u nás obsazené. Mám hlídacího psa a vztek, že je to tak pitomě nastavené.
A do statistik moje mamka v pátek druhá dávka AZ a reakce žádná. Po první měla bolesti svalů a hlavy.
A zajímá mě, kdo tu statistiku (z místních) vede![]()
Mha u nás (okresní město Středočeský kraj) plno do půlky srpna PCR, antigenní sem tam by se něco málo ještě možná našlo (samoplatci možná místo mají tam sem nekoukala). Výsledky PCR do tří dnů od odběru. Odběry dělají jen ve všední dny od 8 do 10. Odběrova místa na celý okres jsou 2. Odběr pouze z nosohltanu.
nika Syn bral ATB na zánět dutin a odložili mu první dávku tři dni po dobrání. Po očkování (moderna) byl bez problémů. Ten opar může být i ze sluníčka.
Z FB
Blažena: Copak teta, vy nepůjdete do vody?
Kelišová: Toť, abych tam ještě chytla nějakej ten AIDS, na starý kolena.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY