Ten opar může být i ze sluníčka.
tak to je asi jedno, z čeho, ne?
Dadoo To už se mi zdála logičtější obava té ženské, která si myslela, že očkování může chytit z intimního styku ;o)
Garfie ty jo, to je super![]()
![]()
Dneska vůbec nevím, jak naložit s informací od jedné, celkem normální, známé. Nechala se očkovat a manžel prý ne. Po očkování jí manžel řekl, ať si na to místo položí minci a ona prý držela. Ta známá je psychicky v pořádku, neumím si vysvětlit, proč by, jako očkvaná, něco takového vymýšlela a neumím si představit, že je to pravda. Od kamarádky přítel jde zítra, tak to prý vyzkouší
, ale já fakt nevím, jestli se mám smát nebo jak se mám tvářit.
Renusatko Mělas ji požádat, ať ti to předvede. :-)
Renusatko Tak s mincemi na těle se dělají všelijaká kouzla. Někdo možná opravdu umí pracovat s magnetickým polem, ale na malou minci stačí mastná pokožka.
Renusatko ještě by mohla zkusit, že ta mince drží i na druhým rameni. A lžíce na nose ![]()
Renusatko a proč by nedržela? stačí, když je kůže trochu zpocená/mastná.
Sweet Potato To jsme jí říkali taky. Garfie Prý to bylo jen dva dny po očkování, potom už ne. ![]()
Renusatko Jdu to vzkoušet. Třeba mi to aspoň srazí horečku.
Sweet Potato Horečku po očkování?
Sweet Potato
Jestli to nepůjde, tak nemáš dobrý čip![]()
Sweet Potato Hmmm. Já po druhé zatím dobrý. Jen bolest zad a trochu gumová kolena. Tak aŤ SE TI BRZY ULEVÍ.
ionicera Děkuju.
Tak na to stačí projet FB. Paní existuje, pes, kterým se chlubí v profilu, je uvázaný řetězem k boudě. To asi vypovídá leccos.
https://twitter.com/mr__keene/status/1407576769394319361?s=21
Roztomilé video o tom, jak funguje očkování.
Pinot Noir
Já ty lidi občas taky hledám, nedá mi to a musím se přesvědčit.
Sweet Potato Jé, to je roztomilý
(jestli se to dá říct o bílých krvinkách s paličkami).
Sweet Potato To je hezky
, se bude doma libit. A at je ti brzy lip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.