A v tomto stavu chce Vojtěch ty očkovací centra utlumovat? No potěš koště.
Koronavirus
Jestli jsme ted nechytli koronu na lodi tak uz nikdy......ufff
Prosím, mám dotaz. Máte už někdo naočkované děti 12-15let? Zajímalo by mě, jestli měly nějakou reakci. Zatím jsem k tomu nic nenašla. Pořád nevím, jak objednat syna, abych to vmáčkla mezi všechny prázdninové aktivity :) Díky!
U nás začali očkovat samoplátce - ve frontě lidí jak psů
a nejen cizinci...
máme příbuzné žijící v Německu, taky se sem teď přijeli nechat naočkovat za svoje, protože v Německu by ještě čekali
Akras náš patnáctiletej zkolaboval rovnou při akci. Protože se trdlo díval jak mu to sestra píchá. Byla tam dětská doktorka a dceři řekla at při druhé dávce hlásí, že to má absolvovat vleže. Jo a vnuk matce zakázal o tom komukoli říkat.
Jinak všechno v pořádku, žádná reakce.
Tak Betty chudák, matce zakázal to zmiňovat. Promiň, ale úplně mě to rozesmalo, vidím to živě ![]()
Tak Betty Kdežto babičce to nezakázal? ![]()
Potrefenáhusa kde bydlí? U nás teď okolní okresy pořádají očkovací akce, kde ani není třeba se registrovat.
Tak Betty moc dekuju! Je to vtipný, to by se mi možná stalo taky, kdybych se divala ![]()
Tak Betty
asi ještě není tak drsný, jak si myslel
Můj muž zase pokaždé omdlévá u odběru.
Tak Betty to je fakt vtipný! Ne že omdlel, ale že zakázal ![]()
Já jsem naopak byla někdy v 10 letech hrozně zklamaná, protože jsem se chtěla dívat, jak mi berou krev, a paní doktorka mi to nedovolila. Sedla si na druhou stranu a dávala mi příklady z matiky, a já jako slušně vychovaná jsem se k ní nechtěla obracet zády...
Tabea myslím v Mnichově?
ona to byla okrajová informace, ze přijeli na očkováni, takže detaily nevim, hlavní mesydž byla, ze jim dite kvůli tomu hlídala babička a zjistila, ze ještě neumí jist kousky ![]()
Potrefenáhusa ty jo, to je od nás celkem blízko. Třeba jen chtěli jít na očkování, aby si oddychli od dítěte a nepomysleli na to, že tak provaří, že dítě neumí šrotovat kousky. ![]()
O víkendu jsem byla v ČR na oslavě dětských narozenin v rodině a zrovna to tam taky jeden otec strašně řešil, že dítě nechce kousky. Pak mi to ještě vykládal děda dítěte, že vůbec nejí a že do ní jídlo musí cpát. Prarodiče i rodiče obézní, otec už teda dost morbidně. Dítě taky kostma nechřastilo. Dost jsem vzpomínala na místní diskuze v poslední době.
Tabea a padly tam nějaké užitečné rady? Krtkovi je víc jak rok a stále odmítá kousky a už jsem z něj trochu zoufalá
Sairon naše dite to plive ze lžíce, ale vařený do ruky to v pohode dá
Sairon starší kousky nechtěl určitě ještě v 15m. V 18m už je jedl, začal z ničeho nic (jako se vším).
Akras zatím nemám. ale právě jsem ji přihlásila, pin 2 přišel za pár hodin. teď se trochu děsím, jestli jsem udělala správně. ![]()
Pavlena no, mně právě přišel hned a už má termín na zítra. A taky nevím...
Sairon dcera taky strašně dlouho nechtěla kousky, vyloženě se dávila ještě v 18ti měsících, nakonec bylo nejlepší vůbec nemačkat a dávat rovnou normální stravu
, byly to s ní nervy
Dobré to bylo snad až ve dvou letech ....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY