Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 07. července 2021 14:40

continuity muzeme si je vymenit. Ja je mam v CR

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 07. července 2021 14:50

Candance to se snad lépe dostaneš do Chorvatska než přes kopecky. Když se mě tady někdo zeptal proč jsem rok a půl neviděla rodiče, tak jsem si zpytovala svědomí, ale ono to fakt moc nešlo. Teď jsme vychytali fakt skulinu, kdy jsem je tam mohla odvézt a nic neporusit. 

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 07. července 2021 15:32

Prosím vás, jak na některých odběrových místech dělají antigenní testy jen z okraje nosu, tak i ty lze použít při cestování (do zemí, kde stačí antigen) a uvidím je v Tečce atp?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. července 2021 15:37
Reakce na barbucha:

​Tohle jsem nikdy nepochopila a ani před koronáčem by mě nenapadlo pít z kýble, do kterýho přede mnou naplivalo x lidí

​Já před koronavirem klidně, myslím, že jsme takhle někde i konzumovali sangriu, ale je to už čtvrt století.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 07. července 2021 16:17

Karlicka Jo, úplně stejně jako jiný testy z odběrových míst

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 07. července 2021 16:18

Klara děkuju!

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 07. července 2021 17:04
Reakce na Kan:

​Já před koronavirem klidně, myslím, že jsme takhle někde i konzumovali sangriu, ale je to už čtvrt století.

​No ta se dělala, aspoň ve Španělsku, do velkejch džbánů... ale každej měl samostatnou sklenici. Já bych to společně nedala

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 07. července 2021 19:57

continuity u nas to vrie uz od pondelka  to uz hranici s provokaterstvom 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. července 2021 20:32

continuity Recko taky zprisnuje.Ja tedy doufam,ze se do soboty nic nepokazi a jestli nas nepusti zpatky je mi vlastne uplne fuk.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. července 2021 20:33

Sweet Potato aspon si konecne odpocinu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. července 2021 20:36
Reakce na continuity:

Candance to se snad lépe dostaneš do Chorvatska než přes kopecky. Když se mě tady někdo zeptal proč jsem rok a půl neviděla rodiče, tak jsem si zpytovala svědomí, ale ono to fakt moc nešlo. Teď jsme vychytali fakt skulinu, kdy jsem je tam mohla odvézt a nic neporusit. 

​Já nevím, jak to dělá náš provozní, určitě nic neporušují a na Slovensko jezdí. Rodiče manželky jsou ze Slovenska a byli tam dost často všichni. Můj synovec má přítelkyni na Slovensku a návštěvy celkem probíhají každý týden. Tam vím, že občas něco obešli, ale určitě tak, že nikoho nehrozili. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 07. července 2021 20:39

Prosim o info - je normalni, ze se antigenni test vubec neukaze v Tecce, ani na uzis strankach? Normalni odberove misto, ktere i vydava potvrzeni pro vycestovani, test se neukazal, ani me, ani kamaradce, ktera byla jiny den, je to uz 14 dni, jde mi spis o princip, a o to, jestli jit priste radeji jinam... ukazuje se vam vzdy test a pokud ano, za jak dlouho?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2021 20:42

Peetra1 poslední dva testy jsem tam měla vidět možná i tři týdny, bylo tam napsáno něco jako neplatný. Teď už je tam nemám vůbec, jeden byl antigen, druhý pcr.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 07. července 2021 21:27

Renusatko hodně Slováků jezdí do Čech nacerno. Já to mám daleko, po D1 teď 6-7 hodin jízdy, to je na víkend dost šílené. Ideálně jsem tam potřebovala dostat děti a dokud se učily distance, tak tam byl lockdown i tam a omezen pohyb mezi okresy.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. července 2021 21:40

continuity Tak oni 100% na černo nejezdili, myslím toho kolegu, pokaždé řešil před cestou podmínky. Pokud vím, tak jezdí někam na druhý konec, ale pokaždé tam byli dýl než na víkend, asi 8x. Několikrát je tam i odvezl a zase pro ně jel. Možná jim to jen dobře vyšlo, prázdniny, volna. Vám to vše prostě tak nevyšlo. Havně, abys je tam teď zase vyzvedla a nebyl problém, když tam konečně můžou být.

Synovec je tam každý týden nebo ona tady a tam určitě není pokaždé legálně. Zase před covidem se seznámili, tak co pro lásku neuděláš.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. července 2021 21:52
Reakce na Sweet Potato:

Sejdeme se na hřbitově.

https://cz24.news/vedci-experti-vetsina-lidi-kteri-byli-ockovani-mrna-covid-vakcinami-zemre-do-roku-2025/

​super, prodam kravku a na jare uz nezaseju. A ten plot uz taky nebudu opravovat, na ty 4 roky to nema cenu

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. července 2021 21:53

Zarinya Přesně. Konečně se vyspím!

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 07. července 2021 21:56

moora Leda nějakou tu letničku ještě.

Offline Vilemina
2364 příspěvků moje polička 07. července 2021 22:12

Sweet Potato kruci a já mám takový plány se zahradou!!! Se na to můžu teda vykašlat, za ten čas už toho moc nestihnu. Jdu si pronajmout misto na hřbitově teda, když to pojimaji tak vědecky!