Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 07. července 2021 22:22
Reakce na Sweet Potato:

Sejdeme se na hřbitově.

https://cz24.news/vedci-experti-vetsina-lidi-kteri-byli-ockovani-mrna-covid-vakcinami-zemre-do-roku-2025/

​"Váš mozek pomalu hnije."

Pro voliče Bureše jak dělaný

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:10
Reakce na continuity:

Slovenska vlada se už úplně zbláznila. A já tam odvezla děti a budu je ještě někdy chtít zpět. 

​My sme tu už zvyknutí ...

No, v každom prípade, zatarasené sú/boli len malé hraničné priechody, ktoré nevedeli ako kontrolovať, väčšie sú v prevádzke. Že je to úchylné voči ľuďom, ktorí trebárs vo vedľajšej obci pracujú a teraz to majú obchádzať desiatky kilometrov je iná vec, ale deti máš ako dostať nazad.

Offline Pinot Noir
30022 příspěvků moje polička 07. července 2021 23:23
Reakce na Sweet Potato:

moora Leda nějakou tu letničku ještě.

​A ty lupiny, ještě stihnou vykvést.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. července 2021 00:32

slniecko já sa hlavne bojím, že ten chudák, čo ich povezie cez hranice, tam skysne niekoľko hodín. Muž tam už nemôže, ja musím do práce, tak to asi zostane na otca. 

Offline Garfie
28622 příspěvků moje polička 08. července 2021 15:26

continuity My chteli dat deti na Slovensko v srpnu, klidne s testem, ale jestli tam budou muset byt dva tydny v karantene, tak to nehrozi...:-/

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 08. července 2021 15:59

Sweet Potato mě zaujalo, že za a) se jednalo o

falešnou „pandemii“, která byla údajně způsobena nikdy neizolovanou „COVID-19“

a za b)

Vakcína mRNA COVID-19 neposkytuje imunitu vůči Covidu nebo jeho variantám, takže stále můžete chytit Covid

měli by se rozhodnout, tak existuje ten Covid, nebo ne?

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 08. července 2021 16:17

Prosím vás, jak je to s návštěvou zahrádky/koupaliště? Stačí mi čestné prohlášení o absolvování testu? Já jsem očkovaná, pětileté mít nic nemusí, sedmileté údajne ano. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 16:21

tv měla bys ho samotestovat doma a následně vyplnit čestné prohlášení.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. července 2021 16:27

Může náctiletá 15+ na očkování sama, nebo musí s rodičem?

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 08. července 2021 16:28

Sweet Potato s rodičem,  bez rodiče až po dovršení 16. i tak na tu druhou s ním půjdu,  ne že ne

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 08. července 2021 16:31

Sweet Potato neviem, ako je to v ČR, ale na Slovensku musia prísť mladší ako 18 rokov na očkovanie s rodičom, resp. so zákonným zástupcom.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. července 2021 16:48

AprilTwelve Má už skoro 18, takže tedy může i bez, díky.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. července 2021 19:52

My jeli po 20.6. na dva týdny na Korfu. V té době se tam ještě měly nosit roušky i venku (kromě lehátka na pláži a cesty k bazénu nebo do moře). Za asi 3 dny to venku zrušili. Zůstalo to uvnitř budov, v obchodech, v restauraci. Byly normálně samoobslužný švédský stoly, ale s rouškama. A restaurace byla taky asi jediný místo, kde se to dodržovalo. Jinak bylo zajímavý sledovat různý národy, jak covid opatření dodržují. Např. Francouzi nedodržovali téměř nic. Každý večer měli tanečky, zpěv, řev, tělo na tělo. Akorát tak každej druhej měl při tom roušku navlečenou na předloktí. Zajímavý na tom bylo, že to nebyla žádná mládež, ale tak 50+ byli ti nejmladší z nich. Byli jak utržení z řetězu. Některý jejich "holky" křepčily i na stole. Nevím, jaký opatření mají doma, ale vypadalo to, že si chtějí užít. Vzhledem k tomu, že jsme stále zdraví, tak to vypadá, že očkování asi funguje.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 22:54

continuity na hraniciach myslím zápchy nie sú, oni to kontrolujú veľmi zbežne a ani nie každého aby to šlo plynule. My sme dokonca boli na hranici jediní, pozreli na doklad o očkovaní a nič viac už nechceli, ani tie pasy deti som vyťahovať nemusela

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. července 2021 22:56

Mrakoplas díky moc za info. Kolega cestoval ešte minulú stredu a hovoril, že cestou zpět bola fronta na Lanžhotě cca 2 km. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:04

continuity ale minulú stredu ešte nekontrolovali, či hej? Asi je lepšie si vybrať nejaký menší prechod mimo hlavných ťahov, tam to snáď také drsné nebude.

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:10
Reakce na continuity:

slniecko já sa hlavne bojím, že ten chudák, čo ich povezie cez hranice, tam skysne niekoľko hodín. Muž tam už nemôže, ja musím do práce, tak to asi zostane na otca. 

​No, tak to sa asi bohužiaľ stať môže . Držím palce.

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:12

Mrakoplas tie malé už konečne zase otvorili? Ja som kaˇždú chvíľu pozadu, akože normálne nestíham chytať všetky nápady tých našich šialencov.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:15

slniecko po kritike otvoria všetko ale s kontrolami. My sme šli cez Skalicu a ani nohy. Ale bol pracovný deň (na Slovensku, v Čechách sviatok), možno aj na tom záleží. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:16

Mrakoplas kolega hovoril, že kontrolovali. Nemal registráciu, len doklad o očkování. odstavili ho bokom a dostal vynadane.