pilgrim Já jsem se osypala kopřivkou týden po druhé dávce Pfizera, začalo to na pažích. Vzala jsem si jednou na noc dithiaden, ale nemám pocit, že tomu nějak pomohl. Měla jsem to od pátku do pondělí.
Koronavirus
Byla jsem dneska venku s kamaradkama, co maji taky male deti. Vetsina v procesu ockovani, vsechny kojici. Jedna kamaradka nam pak rikala, jak mame super, ze uz budem naockovane a budem moct kamkoliv, ze ji stve, jak zpoplatni od zari testy, ale urcite to jeste zmeni a nebude je muset platit. Protoze se rozhodla, ze se rozhodne nenecha naockovat, protoze by si nevzala na svedomi, ze by predala pri kojeni pres mleko pulrocni dcerce neco, co by se mohlo projevit az za deset dvacet let. Nejak jsem nemela, co ji na to rict.
Nicmene muz mi tady dneska po druhe davce odpadl, horecka, zimnice, bolest tela a uz spi asi hodinu a pritom nase mlade kolem nej beha a krici. Tak snad dopadnu lip, jdu na druhou davku zitra.
Do statistiky. Já 50 let, obě očkování zcela bez vedlejších účinků, den po 2 dávce jsem odpracovala 12tihodinovou směnu v plném zápřahu.
Syn, 24 let, po očkovani omlouvá matce! Já to vidím jako velmi nežádoucí reakci.
Jinak teda úplně bez problémů.
Pavlena děti jsou miláčci
Syn (dvanáct a půl let)jde zítra a pozítří ráno odjíždíme do Itálie,tak doufám, že to proběhne též v pohodě...
Mha Můj odmlouval už před očko, jako chronicky nemocný byl u nás vopíchanej jako první. Vakcínou to nebude, geny jsou svině!
No po kom to ty děti mají...![]()
Mha prarodiče, to je jasný, můj otec má na všechno odpověď.
Jak jsme nedavno resily samotesty a cestne prohlaseni, pokud nekdo spontanne chce zabehnout treba do kavarny, tak tato moznost se, neprekvapive, rusi.

Čestně prohlašuji, že je v těch pravidlech pěknej guláš ![]()
Hlásím, že cestou z Řecka v Praze na letišti nekontroloval nikdo nic. ![]()
Zuzuli zrovna jsme to řešili doma. Jedeme z dovolené rovnou na chalupu, pcr už nám neplatí, očkování ještě ne... Rozhodli jsme se tvářit, že to nevíme a provést samotest.

lehce neuměle ironické, leč vcelku trefné
viktorka_od splavu mne to prijde jako dost kravina, pardon.
viktorka_od splavu a to sepsal Volný nebo Mlaus? A nebo snad Csáková? ![]()
viktorka_od splavu Jako vážně? Nene.
viktorka_od splavu spíš lehce mimo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY