Pinot Noir Isca Tak jsem se Spletla. Já mám severní Moravu jenom na Ostravsku a zbytek je jih. ![]()
Koronavirus
Isca rivec
Pinot Noir Nojono, píšeš
a hlavně že se do toho montuju, a radím..![]()
Mha to je pro mě Slezsko ![]()
Slezsko je Opava a pak Polsko![]()
Mha Mno, půlka Ostravy je slezská. Dokonce tam mají hrad a krematorium ![]()
Mha nekonktrolovali, ale považuju to spíš za chybu...
Mě kontrolovali minulý týden na bazénu, resp. na předplacený chip jsem nepřešla, chtěli vidět test.
Jinak nikde nic.
Teď o víkendu na vodě taky nic, ale teda v uzavrene budove jsem byla akorát párkrát na wc a ve vlaku, kde průvodci na respiratorech celkem trvala.
V interiéri musíte mať respirator, nestačí rúško?
letfenixa zatiaľ respiratory. Dodržuje sa to jak kde, ale ja keď si mám vybrat, tak je lepší už rovno respirátor.
continuity tiež som uprednostňovala respirator, ale keď začali horúčavy, prešla som na rúško.
letfenixa muž koupil respirátory z respilion, dají se nosit do roztrhání (doslova) a mnohem líp se v nich dýchá. Jsou mi příjemnější než rouška.
Evaeva vďaka za tip
letfenixa edit: je to respilon
já jsem byla v sobotu na veterině a ani v čekárně, ani personál nic na hubě neměli - byla jsem tam jediná s respirátorem a připadala jsem si jak idiot (očkovanej)... to fakt ty lidi chtěj, aby další vlna začala ještě o prázdninách?
RoSa já mám teď podobnou zkušenost, jsme na dovolené na Šumavě a uvnitř jsem téměř vždy jediná s respirátorem (malé obchody, kavárny, restaurace atp.). Jen v supermarketu je lidé nosí.
RoSa Já jsem minulý týden nabyla dojmu, že respirátory už nejsou povinné. Dvě různé zásilkovny, malý místní obchod a pár exemplářů v Praze v MHD, všichni bez respirátoru. Dokonce jsem byla přivítána slovy "klidně si to sundejte" (tedy roušku). Taky jsem si připadala jako očkovaný idiot. A pozor, v té jedné z provozoven jsem ještě vyslechla debatu, že očkování nikdy, neb je to strašný "nesmysl"
.
whiskas ja ted dost casto slysim nebo ctu, ze za soucasny nakazy muzou ockovany, protoze vsude lezou bez testu a bezpriznakove to roznaseji.
Kokoska a taky dovolenkari,pac korona se da chytit jen v cizine,to da rozum.
A to jede celym svetem ne jen v cesku.
U more ma rousky jen personal a taky jsem si v nem u snidane pripadala jak idiot jedina.![]()
Ve meste se to dodrzuje daleko vic.
A myslela jsem si ze tu prejdu jen na jednorazovou rousku,ale v respiratoru se dycha o moc lip.
Zarinya jo, dovolenkari, to je klasika uz od lonska
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY