omg to je teda dobrej slint....
Koronavirus
viktorka_od splavu necti to, zhloupnes z toho :)
viktorka_od splavu To je tak hloupé, že se to nedá ani dočíst.
Pardon.
Už jste zažili, že vás někde odmítli nebo poslali pryč? Myslím kvůli covidovym opatřením?
Mě minulý týden vyhnala servírka z restaurace, že mají příliš mnoho hostů a že nemám respirátor. ![]()
Mha me jen z lekarny, ze jsem treti a chteji tam mit jen dva.
Mha nás ne, ale na jednom koupališti na jižní Moravě obraceli u vchodu jednoho po druhém, každý se musel prokázat, muž tam byl se synem a prý byli uvnitř skoro sami.
Myslela jsem, že budu sama, protože koho jsem se ptala, tak mi řekl, že nikdo nic nekontroluje.
Když člověk někde po Česku týden dovolenkuje, absolvuje test před nástupem. Ale co když pak ke konci toho týdne bude chtít někam jít -hospoda, zámek, koncert?
Pinot Noir a můžeš mi napsat město? Že bych tam jako očkovaná jela zkusit vodu? ![]()
Být sama v bazéně se mi moc libi, takže když tak do SZ![]()
Mha Hustopeče ![]()
Mha vcera na koupaku, posledne bez kontroly ted ochranka ve dvou radach. poslala jsem si dite pro potvrzeni, vopruz desnej
viktorka_od splavu kdyz uz ta opatreni jsou narizena, tak at se kontrolujou, jinak to je zas o nicem a pro srandu kralikum. Nebo at to zrusej a dej se vule, muzem zas jet dalsi vlnu.
viktorka_od splavu Na kterým? Na Kraváku jsem do venkovního bazénu dosud procházela turniketem při pípnutí permanentky bez jakéhokoli zájmu, pravda, zdálo se mi, že s lidmi u okénka pokladny paní pokladní něco mohutně řešila.
Dík, příští týden tama možná pojedu na Valmez... ![]()
Mha Ehm..určitě pojedeš na Valmez přes jihomoravské Hustopeče? ![]()
Isca To jsou jiné. Já že nad Bečvou?
Mha Tak teď jsem zvědavá, kde Pinot Noir byla, já jsem na první dobrou tipovala ty jihomoravské
Sweet Potato tuhle otázku jsme zrovna řešili s mužem. V pátek nám končil pcr test, očkování ještě nenaběhlo. Bylo to chvíli po zavedení, tak jsme se samotestovali, jakože nevíme. Prý si můžeš ten samotest provést na místě před pořadatelem/obsluhou a pak platí na tu jednu akci.
Evaeva Aha, díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY