Mňa dokonca vyzvala jedna doktorka v ambulancii 'dajte si to dole'.
Koronavirus
brrr Tak to bych ze zeměpisu zase propadla![]()
Stejně jako z biologie v rostlinné vlákně, kde jsem si musela vyguglit snad půlku rostlin.
A k rouškám - to, že jako očkovaná a s prodělanym covidem roznáším nemoc, jsem slyšela minulý týden a považovala jsem to za blábol a ona je to oficiální konspirační teorie?
Mají k tomu i nějakého svého vědce/politika/mediální hvězdu?
Mha kdyby jenom nemoc. očkovaní roznášejí nové, nebezpečné mutace!
continuity jenze ja to v posledni dobe slysim furt, az se obcas fakt bojim, ze jsem hloupa ovce a oni maji pravdu
Candance je to blbost, já pochopila u kadeřníka z čeho to vzniklo. Po očkování mRNA vakcínou ten spike protein tělo chvili vyrábí samo, no a ti slabší duchem si to rozvinuli do bajky, že to je celý virus a dovedou ho tím pádem taky zmutovat.
continuity ale to, ze ockovani se muzou nakazit i to prenest dal je prece realita. a popirani nebo ignorace faktu tem konspiracim akorat nahravaji. btw rozhovor s prymulou, ktery navrhuje uznavat protilatky "treba 200 jednotek" me vylozene rozesmal:-P
viktorka_od splavu to je realita, ale jsou z toho pohledu maximálně podobně rizikoví než neockovani, spís min. Ale tito lidi pořádají hon výhradně na očkované.
viktorka_od splavu a od koho to asi ockovani nejspis chytli? Kdo ma vetsi pravdepodobnost onemocnet?
Takže já jsem si po očkování vyrobila svou vlastní osobitou mutaci, nazvu ji MHA® a tu budu přenášet.
Kdo má zájem, tento týden jdu na koncert, zase Kroměříž, dejte vědět, za mírný poplatek vás obejmu a nakazím
Ale až o přestávce.
Mha az ted jsem si vsimla, ze nejsi MLHA. Virus mam vlastni
luciole jo, vsechno co rika jsou notoricky zname veci, to, ze jsou shora ignorovane mi pripada skutecne jako zamer ne jenom hloupost a neznalost - aneb ty dve veci se nevylucuji (byt hloupy a mit zly umysl)
No, já mám v okolí dva případy infarktu myokardu po brzkém očkování po prodělání covidu. Ale samozřejmě to může být shoda náhod a nemusí to vůbec spolu souviset přece...
ad dovolenkari ![]()
viktorka_od splavu Já myslím, že o počet nakažených už tady dávno nejde. Stěžejní je počet hospitalizací/vážných případů a ten mají nízký, takže za mě dobrý.
Počty nakažených teď porostou všude, s tím je potřeba počítat.
MP Meri jo ja s tebou souhlasim, co mi hlava nebere je ten nelogicky bordel okolo
viktorka_od splavuNeco podobneho o Izraeli jsem cetla asi na dvou jinych mistech a ani tam jsem nechapala ty cisla. "A z celkového počtu více než 5,7 milionu naočkovaných se nakazilo jen 5700 osob a zhruba 120 na covid zemřelo." To by prece znamenalo smrtnost u ockovanych 2%?? Nebo...v cervenci zemrelo jen 20 lidi, z toho 15 bylo plne ockovanych...Kde delam chybu?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY