Zarinya ja myslim ze se objevil diky ockovani, jako ze oslabena imunita a pokud jsi vir v sobe mela a jen spal, tak diky tomu. Ale nejsem doktor.
Koronavirus
rasaNori no presne tak si to myslim i ja.ze mi ockovani oslabilo imunitu.ja i mela po druhe davce horecku.
Zarinya asi ne pásový (i když mám divně citlivou kůži na břiše), ale normální opary se mi objevily na divných místech. Na patře třeba. Ale po očkování jsem už dlouho a nechci tvrdit, že je to určitě následek.
Mirka ja to mela necelych 14dni po ockovani.
Mirka Na patře šlo skoro určitě o pásový opar, je to celkem typická lokalizace.
Mirka haha pásovy opar se vyskytuje v pásech, ne v pase:) (zjistila jsem to treba v petadvaceti)
Mirka jo dobry, ja sem z toho usoudila ze jo![]()
Mirka haha pásovy opar se vyskytuje v pásech, ne v pase:) (zjistila jsem to treba v petadvaceti)
Tak to je ještě dobrý, můj muž včera zjistil, že dýně plavou a to je mu padesát. Pěstujeme je, co jsme spolu, akorát nikdy nekoupal ty špinavý v bečce, no.
Kan Ha, tyhle "pozdní" prozření mě moc baví ![]()
Kan dyne plavou?
Kan dyne plavou?![]()
Škoda, že už máme vypuštěny bazén. Přemýšlím, kde bych je mohla vykoupat ![]()
Ženy, ženy! Důkaz!

Kan taky jsem sla jednu hodit do sudu s vodou
To s dýní jsem taky nevěděla. O pásovém oparu to už nějakou dobu tuším, ale ne moc dlouho;)
Jasně, i meloun plave. V Chorvatsku prodávají 'hladne dinje', studené melouny - plavou v kádích se studenou vodou.
Kan Dýně plavou? Nepřej si mne, jestli se mi utopí! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY