Catherinne Evelína! Před týdnem bylo neuvěřitelně teplé a čisté moře, skočná vrstva až skoro v pěti metrech, to bude s paddleboardem ještě lepší! Snad se moře "neotočí" ![]()
Koronavirus
continuity no jasan! Koupili jsme i 30l pytel ( máme je 10l) ráno nabalíme a vyplujem okolo pobřeží. A obaly na mobily se vzduchovou kapsou, dokonce se dá pře ně i fotit ![]()
Catherinne Evelínu nesmíte zklamat, to je jasné.
Catherinne už jste Evelíně popřáli? Dnes má svátek.
Mmch máme doma jednu podobnou.
ionicera podle mě pořád mají výjimku pouze děti do dvou let. Syn nosí pořád. Ale lidi na to teď v létě dost kašlou všichni bez ohledu na věk, mimo Prahu jsme byli s respirátorem v obchodě většinou za exoty my.
žluťásek jak kde, jak jsem ted od minule soboty byla mimo Prahu, respiratory nosili vsichni. Starsi lidi obcas i venku, kde nemuseli.
Kokoska já jsem byla dost překvapená, v autobusu regiojetu dobrá půlka cestujících bez.
žluťásek uz to trva moc dlouho, no. A cetla jsem, ze nejmin do brezna, podle vyvoje na podzim a v zime.
Catherinne hezky si to uzijte! My paddleboard vyuzili maximalne, konecne jsem se poporve na plazi nenudila
. Jen se teda se mnou vecer svet dost houpal... plula jsem na vlnach porad. Muz to mel taky.
žluťásek tebe to neovlivní, ale v tom nařízení je, že děti do dvou let včetně jsou od nošení osvobozené. Už se to tu řešilo, před tím jsem taky žila v představě, že je to od druhých narozenin.
Tak tohle by šlo ![]()

Catherinne ve kterém městě v Chorvatsku jste? Že by někde na jihu a ostrov před vámi je Hvar? Nebo to je Pelješac?
Co barbucha ? Přišel ti QR KÓD?
Nepřišel. Jen číslo toho oznámení. Ale stejně to nikde nechtěli. ![]()
Paris podle vyhledu tipuju neco pod Makarskou. Vpravo je videt Brac a to dlouhy je Hvar:) muj tip jsou Tucepi
ionicera Evaeva během léta to změnili - předškolní děti roušky mít nemusí https://covid.gov.cz/situace/rousky-respiratory/rousky-uvnitr
kačka No vidíš, díky. Synovi jí teď teda nedávám, když jí žádné dítě nenosí, ale teď aspoň nemusím mít špatné svědomí.
Evaeva ono se o tom nikde moc nemluvilo, já jsem to taky zahlídla spíš náhodou někde na Twitteru. Synovi roušku/nanoroušku dávám jen na některých místech jako u lékaře pro jeho vlastní ochranu.
kačka jo, tak u doktora je to samozřejmost i pro mě (a pro něj). Každopádně jsem ráda, mám pocit, že u těch prťat to stejně nemá moc funkci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY