Evaeva Díky. :-)
Koronavirus
kačka Teda vlastně tobě díky. :-)
Catherinne Tak Drašnice je
. Tam a pak v Dubrovníku jsme byli poprvé ještě na devizový přislib v Jugoslavii. Náš kamarád tam měl barák, pořád nás léta zval. Nebyl čas, no a teď už není kamarád.
Catherinne Drašnice
. Užijte si krásnou dovolenou!
Jsme v Poprade. Je v oranzovem rezimu a test/ockovani chteji videt fakt vsude
Ještě větší blázen než jsem si myslela? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/testovat-budeme-jen-ockovane-planuje-souzena-pekova
Soukromě si teda myslím, že by zatím nebylo na škodu občas, namátkově otestovat i naočkované. Ale ne to celý převrátit!
Ted nevim, jestli to patri sem, nebo do OMFG :) Ľudia šírili hoax, že Viktor Vincze podľahol vakcíne. Dnes večer za mňa Televízne noviny vysiela hologram, smeje sa moderátor
andulka01 ta se už totálně zbláznila ![]()
Paris podle vyhledu tipuju neco pod Makarskou. Vpravo je videt Brac a to dlouhy je Hvar:) muj tip jsou Tucepi
my jsme teď v Tučepi a za chvíli jedeme na vyhlídku Biokovo.
Tak Betty Tam je krásně všude. Roky jsme jezdili se školkou do Živogošce Blato. Ještě v červnu, žádní turisti, jen my a prázdné pláže. Každý rok jsem děti na vyhlídku vytáhli
. Je tam restaurace, tak s příslibem něčeho dobrého. Teď si kamarád pořídil "chatu" kousek víc nad Makarskou, tak jezdíme k němu, ale pokaždé se tam zajedeme alespoň podívat.
EDIT...teď koukám v jaké vlákně to jsem.![]()

Tak Betty
tak si to moc uzijte! ja snad v rijnu!
711990 na vyhlídku byla fronta na dvě hodiny. Zkusíme jindy.

Tak Betty zdravím do Tučep
( možná si tam doběhnu)
Včera jsem byla v kině na Zátopkovi a poprvé za čtyřměsíční existenci mého očkování to potvrzení chtěl někdo vidět.
Kan mne tamtez stacilo rict, ze ho mam![]()
Catherinne A do Igrane už jsi běžela? Bydlíte teda sice na opačném konci Drašnic/Drašnice (??
) než my (bydleli jsme v předposledním domě na straně k Igrane), ale vede tam pěkná cesta, cca 2-3km. Pro nás to byla pěkná ranní procházka.
vanilka do Igrane ještě ne, teda včera jo, ale jenom kousek, (já se tam sama brzo ráno nějak necítím a já na tu svou intuici dám), jinak kolečko vesnicí a pak stoupák nahoru k výjezdu, ten když vezmeš úplně od moře, tak to je dobrý záhul.
Pro mě škoda, že nevede stezka do Podpory ( po cestě nechci), to je pak celá Podgora, Tučepi (tam a zpět 17 km) a dá se doběhnout až na Makarskou.
Dneska jsem si dala pauzu, ale zítra vytáhnu toho svýho a doběhnem si tam. Dneska chceme do Igrane pádlovat. ( včera jsme pádlovali do Podgory)

Catherinne Chápu, jsou kolem stromy a křoví, lepší s bodyguardem. Stoupák je pěkný, ten pamatuju a to jsem ho neběhala, jen chodila
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY