Dadoo držím palce, ať je to brzo dobrý
Koronavirus
Tak to je peklo.
Covid v Austrálii. Vzhledem k tomu, že tam má muž kamarádku, celkem bych tomu i věřila.
continuity
jako z jiného světa, kdyby to byl film, přišlo by mi to přitažené za vlasy, fakt děsivé!
Dadoo držím palce ![]()
continuity Jako je to drastické, ale s tou karanténou snad musela počítat a 14 dní neznamená do konce života. Zbytečně hysterická, dle mého. Pravidla a rozhodnutí vlády v Austrálii nehodnotím.
Kan hlavne je to uplne zbytecny
Kan o tu karanténu samotnou ani tak nejde, ta je nakonec i tady. Problém je, a to i na Zélandu, že státní karanténa nemá dostatečnou kapacitu. Takže desetisice lidi nejsou vůbec schopni se vrátit do vlasti a týdny nekde čekají než na ne zbyde voucher a k němu navázána letenka.
continuity Je to děsivý!
Kan ja ti nevim, zbytecne hystericka....vzdyt za ni musi zaplatit straslivy penize a jeste je to horsi nez ve vezeni?
continuity Uff, to je šílené.
Proto že mám informace jak z Ausi tak NZ tak můžu říct že článek je napsán dost hystericky. Zeťová rodina žije v Sydney a i oni jsou v situaci že mají velmi starou maminku, kterou potřebují pravidelně navštěvovat v Tasmánii. Je to obtížné ale jde to. Mimo jiné proto že jsou proočkování. Myslím že jsem od nich ještě neslyšela žádné stížnosti na vládu a restrikce. Stejně přísné podmínky jsou i na NZ kde žije dcera s manželem a dětmi. Prostě část obyvatelstva ty pravidla chápe jako nutné zlo co je třeba se zaťatými zuby nějak přečkat a část lidí prostě prudí a jen tím zhoršuje blblou náladu která je světovou pandemii spojená.
Pro mě osobně je to taky velmi těžká situace mimo jiné proto že dcera s rodinou ještě neviděla malého Vítka, syna mé druhé dcery-dvojčete a to mu už bude 15 měsíců. Byli jsme zvyklí se vídat často. Ale co už situace je jaká je a když propadneme hysterii a šíření negativních informací jak je všechno blbě, jenom si to zhoršíme.
Manuka nutné zlo, které je třeba přečkat... do kdy?
Dadoo
. Snad to bude uz jenom dobry.
Evaeva až se to dostane pod kontrolu! Opravdu nebudu diskutovat o tom že je to celé řízené zlými silami![]()
Manuka to si samozřejmě nemyslím. Akorát že ten virus tu už bude napořád.
Evaeva proto píšu " pod kontolou". Taky si myslím že virus tady s námi zůstane
Manuka neumím si představit, že bych čekala někde v zámoří třeba tři roky než se virus dostane pod kontrolou, abych se mohla vrátit do své vlasti. Jako ty desetitisíce Australanů.
Manuka Jenze umirajici maminka v Evrope je logisticky orisek, jak ta pani pise. Asi to je slozitejsi nez v ramci zeme. Myslim, ze je to prehnane a s rychlosti ockovani populace je to dost patova situace. Nulova promorenost a mala proockovanost jim zaridi mozna dalsi mesice v tomto stavu. Ted uplne nevim, jak na tom s ockovanim jsou, ale tak mesic zpet to nebylo dle medii valne.
Jos a to ta paní vůbec neuvažovala, že by třeba za maminkou naposledy vzala její vnoučata. Mě to přijde dost šílené.
Víš o těch desetitísících něco víc než jen co psala ta paní?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY