Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:21
Reakce na Manuka:

711990 vzhledem k tomu že mým vnukům koluje v krvi i kapka aboriginské krve, mě opravdu nemůže nikdo podezírat z xenofobie.

​Ke zbytku se ani vyjadřovat nebudu, ale že má někdo vnuka takovýho nebo makovýho ho z xenofobie opravdu nevyviňuje.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:33

MP Meri jo no, Manuka na tom zadnej podil fakt nema. 

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 16:06

711990 viktorka_od splavu Tak Manuka jen poukázala na to, že domů do Austrálie chtějí vrátit i lidi z velmi rizikových zemí. A aby to bylo spravedlivé, měří Austrálie všem stejně. Mě na tom teda nepřijde nic xenofobního. Vždyť obhajuje stejný přístup ke všem

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 16:13

My máme v Austrálii jedny známé a ti jsou na straně vlády. Ač je opatření taky velmi omezují, protože oba jsou Češi a kromě děti mají ostatní příbuzné v Česku a jezdí sem běžně každý rok, přijde jim to smysluplné. Jsou rádi,cze se u nich drží čísla dole a neděje se jim to, co zažila Evropa. Nějaké výhrady mají, ale upínají se ke změnám k lepšímu, až bude větší proockovanost. Osobní diskomfort teď berou jako nutnou daň. 

Oni si Austrálii vybrali k životu a jsou tam hodně spokojení, možná se to odvíjí i od toho.

Offline Manuka
662 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 17:18

MP Meri mě jo

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 17:49

Manuka Je, ale na Austrálii zdaleka nemá. I v nejpřísnější verzi loni v létě mohli cestovat Japonci. Letos i ostatní rezidenti. Získat vizum je tedy skoro nemožné, ale povinný pobyt v karanténě (a karanténních hotelů je dost pro všechny příchozí) hradí stát, včetně jídla, které si všichni moc pochvalují. Teď zkrátili karanténu pro příchozí z některých zemí na 10 dní (jinak je 14). A v hotelu jsou povinné jen 3 dny, zbytek můžeš strávit doma. 

Offline Manuka
662 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:24
Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 20:28

viktorka_od splavu máš naprostou pravdu. Já po ní chci hlášení, co nového, co v práci a zdravotní stav.

Ale s vetřelce to bylo proto, že nechápala, co se jí v tom krku objevilo. A ptala se, jestli je to vůbec možné.

Ona je tam sama. Já tady a starší sestra asi 350 km daleko. Kdyby bylo potřeba, hned by ji vyrazili na pomoc. 

Me by Teda spíš namichlo, kdyby ji bylo zle a neřekla mi to. 

Taky ví, že jsem hodně racionální a vždycky hledám nějaká řešení. Takže se radime, někdy ve třech, co a jak dělat. 

Přiznávám, že kost v krku byla hodně neuvěřitelná. 

Dceři není dobré, ale není hůř. Aspoň tak. 

A jestli jsem si myslela, že teď už bude klid, tak nebude. 

Dneska rychlovka na veterinu s Růženou. Nějaký hnisavy zánět kůže na bříšku a na vulve. 

Takže atb, výplachy betadinou a čištění puchyrku nějakým modrým gelem.. Prý oslabení organismu ve spojitosti s háráním.

Ja si jdu nalejt..

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 05:47

Dadoo tak tim uz by to mohlo skoncit a dal uz jen dobry

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 10:39
Reakce na Manuka:

Jos Myslím si že v zemích třetího světa prostě není zdravotnictví a to včetně statistik na stejné úrovni. 

​To je dobrý. Zdravotnictví v těch zemích stojí za starou bačkoru, a proto tam svý občany necháme co nejdýl.

Blahopřeju.

Offline Aranel
6686 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:23
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 13:18

Antivax množírna, to nevymyslíš...

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 14:07
Offline Mha
příspěvků moje polička 24. zaří 2021 14:57

andulka01

Tak tady zůstává rozum stát

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 19:39

andulka01 uz skodime svym ockovanim i psum?? Ach jo

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 25. zaří 2021 17:41

Syn je v karantene Nastesti negativni. Ale "radost" az na kost

Offline nika
685 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 21:14

Luna kluk devatak, obe devitky karantena, ve vedlejsi tride pozitivni test, spolecna anglictina. Zitrejsi slavnostni serpovani prvnacku devataky odlozeno, online vyuka, no a pada taky synova prvni hodina zpevu po roce a pul u profesorky v praze, to me stve nejvic.snad se tam do talentovek podiva, do pr... Tesila jsem se, ze se vse tak nejak usazuje 

Jo a prisla do knihovny ucitelka na pasovani na ctenare s prvnacky, utahana jak zvire, pry material,  skolka chybi, jak loni v podstate nebyla, decka nic neumi, co by mel predskolak umet,  a zkusena uca  to je. Je to na houby. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 21:17

nika ja mam naopak pocit, ze podzimni kolotoc se teprv rozjizdi.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 21:20

Kokoska taky si to myslim. Po volbach lokec. My to prezijem, ale tem deckam to nikdo nevrati. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. zaří 2021 21:45

Tak alespoň se u vás testuje. U synovce spolužáci odpadají při vyučování- pro dva si museli přijet rodiče, ostatní chrchlají , je jim zle a nikdo nikoho netestuje. Hlavně, že se rozdával elaborát, jak děti nesmí s příznaky onemocnění do škol. je to o ničem.