Dadoo to bude dobre![]()
Koronavirus
![]()
To je to, na co jsou dnešní děti očkované v hexavakcíně, že?. Zaplaťpánbůh, zní to hrozně. Ať už je dobře a dcera se ti brzy ozve.
Dadoo jezis chudak:-( moc drzim palce, vim jaky to je takhle na dalku, nic nemoct. bude to dobry![]()
Je v nemocnici. Prý se s tím ještě nikdy nesetkali.
Ona to našla podle obrázku. ![]()
dynda ano, děti se dnes proti tomu ockuji.
Dadoo šiš, tak hlavně ať je to brzy lepší. Drž se, určitě jsou to nervy. ![]()
Dadoo uff, no držím palce. Ať je to už dobré. ![]()
Dadoo Drž se, to bude dobrý.
Dadoo To má syn tak jednou do roka
. Jen jednou se stalo, že mu trvalo dýl než se mu to zmenšilo, jinak většinou dostane Prednison a antibiotika. Očkování mu nepomohlo. On to teda prožívá jako angínu, naštěstí žádné velké otoky, ale nepříjemná je, že mu u toho oteká uzula a to potom strašně dlouho trvá, než se mu to zmenší. Ať je dcera brzy dobrá, to má teda šílený den.
Dadoo To je strašný stres. Ať je dcera brzy v pořádku.
Já už jsem dneska fakt zralá na prášky. Nebo na panáka.
Je na pokoji, bolí to čím dál víc, cítí, jak ji to oteka. Hůř se jí dýchá. ![]()
Humor ji neopouští, říkala že doktor googli diagnozu. A to mu ji sdělila už předem..
Při fungování britského zdravotnictví považuji za opravdový zázrak, že pro ni přijeli doslova smykem. Tak ještě aby ji dobře pohlidali a zalecili.
Dneska asi neusnu. ![]()
Dadoo no podle mých zkušeností s britským zdravotnictvím, je hlavně super, že je v nemocnici. Mě se tam nepovedlo probourat ani s akutním břichem.
Poslala bych pro pediatra, je to taková dětská nemoc, ten to bude znát určitě.
continuity to je dobrý nápad! ![]()
Dadoo Držím palce, ať je dcera brzo v pořádku.
Dadoo to je strašný takhle na dálku to prožívat, moc držím palce, ať je dcera v pořádku.
Dadoo drz se, urcite se to rychle zlepsi!
Dadoo moc drzim palce, na houby, ze ji mas takhle daleko. Ale snad uz se to bude zlepsovat... ![]()
Dadoo tyjo, moc držím palce. Možná, že operátor záchranky byl vzdělaný v historii, a poslal sanitku rychle, touhle nemocí trpěl George Washington.
continuity jo, kamarádka s akutním břichem sedla na letadlo z Londýna hned poté, co jí řekli "sono za tři měsíce", byl to slepák ![]()
Dadoo drzim pesti, at uz je lepe, to jsou hrozne starosti toto.
Dadoo boze , drzim vam palce je to tazke nebyt nablizku ![]()
Dadoo preji, ať se z toho dcera brzo dostane. Já si tím prošla před 2,5 lety. Na obyc virozu mi nasedla sekundární infekce (haemophilus influenzae, která se normálně v krku nachází se premnozila), obvodacka mě poslala domů, že počkáme na výsledky vyteru a ještě ten večer jsem skoncila na ORL na JIP. Ale musím rict, že tam věděli, co dělají, ATB a kortikoidy do kapacky a ulevilo se mi skoro okamžitě. Držím pěsti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY