ionicera to bylo ze soukromeho pcr testu, v pondeli to probehlo, bylo nahlaseno a skola hned zareagovala a pro devitky najede na distancku. Tak zase je to dobre, ale proc nemuzou ty decka na pcr test a po negativnim do skoly, jaka je inkubacni doba?
Koronavirus
nika to jak dlouho bude škola zavřená určuje hygiena, ne škola.
U nás taky, nakažený učitel francouzštiny poslal na 14 do karantény tři třídy. V mezi dobi je 2x testovali, ale karanténa nekončila testem.
Na to se dá říct jenom: Zas nemusím rozumět úplně všemu....
continuity ja vim. Budou motat v karantenach furt a vysledek da akorat zavrenou skolu, ted co jen horsi, ta strasna nemoc kovid nebo absence poradnyho vzdelani? Nevim, jsem akorat stara blba baba.
Hm, tak vláda a MZ si na FCB stránkách hlásá, kterak se děti od zítra již nemusí v neměnném kolektivu při volnočasových aktivitách prokazovat O-N-T. No jo, jenže už se jaksi zapomněli zmínit, že jedná-li se o plavecký kroužek/klub, který navštěvuje bazén v provozní době společně s veřejností a provozovatel není schopen jim zajistit oddělené prostory, což ve valné většině plaveckých hal proveditelné není (dá se to leda u povinného plaveckého výcviku pro ZŠ, který probíhá v dopoledních hodinách bez veřejnosti), když se děti z různých škol nepotkají), tak povinnost zůstává.
A kdo si to od rodičů a zástupců plaveckých klubů odskáče, že je ten špatný, chová se nelidsky a hází dětem klacky pod nohy? Zase provozovatelé, kteří ho dodržují a narozdíl od nich čtou až do konce včetně zdůvodnění na konci
.
Fakt skvělej poslední předvolební tah od Bureše a spol.![]()
![]()
wendulka tohle posledni mimoradne opatreni je strasny paskvil ![]()
barbucha je to marné, voličům Babiše to nevysvětlíš, protože na tyhle čísla prostě nevěří. Oni mají svou - teda jeho - pravdu a tím to hasne. Je to pro ně jednodušší, než přemýšlet a hledat zdroje.
Já vim... ale tak stejně - mají k dispozici stejný čísla jako my! A stejný srovnání s ostatními státy jako my... na internetu je toho spousta a ani se to nemusí hledat, vyskakuje to samo: úplně stejně jako tenhle článek. Ale ti jeho fanoušci maj problémy přelouskat víc jak dvě holý věty, to je to.
Ale no tak, brouku. Nebuď naivní. Tyhle čísla většinového voliče nezajímají, i když mu je strčíš až pod nos.
To je to, co jsem tu včera psala o tom "rozvolnění" pro kroužky.
Vstoupilo v platnost teprve ode dneška, ale už mi kolegyně hlásila, kterak přišla holka z plaveckýho klubu a neměla nic. Tak jí s omluvou poslala pryč a za pár minut se vrátila i s otcem, který teda její test předložil, ale vyslechla si, kterak na to nemá právo a blablabla a že jim vedoucí řekla, že už nemusí. No musí dál. A to i ode dneška, když jich je víc jak 20 a chodí společně s veřejností a provozovatel jim nezajistí oddělený prostory.
A přesně jak jsem předpokládala - jsme to MY (provozovatel), kdo dětem brání ve sportu
. Ne Bureš, protože ten v televizi řekl, že děti v kroužcích už přece ne.
A přesně takovými paskvily a polopravdami se navyšují volební preference!!! Kdepak reálný čísla a data. Dokud tohle nepochopí Piráti a STAN, tak ty volby nevyhrajou. Nemá cenu si nic nalhávat. Bohužel.
wendulka piráti a stan to nepochopili, ti podle mě doufají v přemýšlející analytické voliče. ale Spolu teda jo. Alespoň ten vítr na sociálních sítích, který provádějí nejdřív s až do Roztrhání tela a teď s tou inflaci o tom svědčí.
Jenže, kdyz budou všichni hrát na tu první signální, tak se z toho nevyhrabem. To vždy vyhraje nejaký populista, protože mu není blbý lhát, podvádět a ještě všechny urážet. A pak se člověk dočte, jak jim to ten Babiš mandal. Jestli tohle je ta želaná politická kultura pro některé, tak potes panbu.
Taky se s tím nerada smiřuju.
continuity tohle je přesně to, čeho se bojím, že prostě ta populistická část bude vždycky volit takhle, kdo mi co dá teď a vůbec nekoukají do budoucna, na to nemají kapacity asi nebo co.
tohle nechápu: jsou tak mazaný a chtěj odloudit voliče Volnýmu a SPD, nebo to myslej vážně? (vim, že se nevolí do Senátu, ale beru je jako zástupce politické strany)
RoSa ja doufam, ze to mysli vazne
viktorka_od splavu tak tohle např. už nějakou dobu neni pravda - min. co se týče Pfizer... to nečtou noviny?
... očkování proti covid-19 je založeno pouze na experimentálních vakcínách...
Ach jo. Souhlasím s continuity - jako i s tebou, samozřejmě, že holý fakta nepomůžou - ale fakt se nedá reagovat na Babiše jeho stylem. Teda dá, ale pak budeš stejná jako on.
A jít naproti veškerejm křupanům a blbcům, jen abych z nich dostala hlasy, ponížit se na jejich úroveň... jako vim že bych je potřebovala, ale já bych to prostě nedala. To snad radši nic.
Já jsem nedávno vylezla ze svojí bubliny na vesnici v kraji, kde má Babiš několik podniků, a tam mi vysvětlili, že ho rádi nemají, ale volit ho budou, protože jako "jeho" zaměstnanci mají, řekněme, výhody. Normálně je podplácí, materiálně i finančně. Kromě toho u něj pracuji už pár let, takže mají pocit jistoty zaměstnání, že podnik nezkrachuje, že vždycky dostanou výplatu včas...Oni téměř nehledí do budoucnosti, ne dál než "do Vánoc", a jsou si jistí, že když Babiš vyhraje, dostanou předvánoční odměny a k tomu třeba kachničku, aby bylo na Štěpána...A po nás potopa. Smutný to bylo.
Jo a očkování a kovid vůbec je podvod, a na to se napijeme!! ![]()
Tvl za kachničku
To je vidět, jaká jsou jeho voliči pakáž.
No, na Štěpána bude už po volbách... to teda nevim jestli se maj na co těšit. Aby nebyli zklamaný najednou! Uplácení voličů mu jde, ze státní kasy ovšem - zaměstancům by musel dát ze svýho ![]()
Sweet Potato Más pravdu. Ta "pakáž" je bohužel i moje mamka. Pakáž rozhodně není. Nemůžu se s ní o tom bavit, protožé se opravdu hádat nechci. Ale co jsem pochopila, hodí mu ten hlas i proto, jak jsou na něj té tv všichni zlí a takhle dobře se důchodci nikdy neměli. A máme díky němu co žrát a zaměstnává spoustu lidí. No minule jsme udělali i divadlo sousedům, jak jsem se rozlítila. Tak asi tak, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY