Koronavirus
Taky mám radši respirátor. Nemaže rtěnku na rozdíl od roušky! ![]()
Ale jednak přes něj blbě vidím a s jistotou očekávám, kdy se v něm přerazím třeba na schodech... a hlavně se nechytám když někoho taky v respirátoru potkám - už mě zdravilo mraky lidí, u kterejch jsem vůbec nevěděla kdo jsou ![]()
barbucha tak mas asi velkou velikost.Ja sice nikdy napsanou velikost nenasla,ale rozdil v nich je.A trochu me omezuje v tech multifokalech,protoze mi to hne s brylema.![]()
No ja nastoupila do nove prace uz kdyz se to nosilo,takze ja kdyz potkam nekoho bez tak ho vubec nepoznam.![]()
Velikost mam tak akorát - když si vezmu menší, tak mi to tahá uši že vypadám jak Hurvínek, a řeže to. Brejle v tom nedávám už vůbec, mlžej se jak sviň!
Nemusím to teda mít celej den, jen když jsem ve veřejnejch prostorách, zaplaťpámbu. Ale třeba sluneční brejle jsem si úplně odvykla nosit, jak jezdím denně mhd... to bude vrásek! ![]()
barbucha Na brýle mám tohle a funguje to tak na 95 %. Když to nepoužiju, nevidím nic.

barbucha to bude i sklama.ja ho musim mit cely den a ty nove bryle se mi nemlzi a slunecni taky na,ale jedny to je naprosta katastrofa.
Kolegyně z druhé směny má covid. Sedí v kanceláři s druhou paní a jsou spolu prakticky celý den.
Půjde ta druhá automaticky do karantény?
coralline Prosím, kdes to koupila? Na netu jsem to našla jen ve velkoobchodě - díky!
Bledule Jen pokud ta druhá není očkovaná. Ale prý teď testují některé vzorky na jakousi novou mutaci, pokud by se prokázala, šli by do karantény i očkovaní. Čerstvé info ze soboty, covid v rodině.
žluťásek Myslím, že je očkovaná (ta s covidem taky). Takže do karantény nemusí, jesli to dobře chápu?
Bledule Ne. Ani na test. Což je trochu na hlavu.
Sweet Potato Očkovaní se asi nemůžou nakazit.
Bledule Ne. Ani na test. Což je trochu na hlavu.
Na hlavu to je. U kamarádky v práci se to takhle rozneslo v kanceláři mezi 10 lidí. Pozitivní byli téměř všichni, dvě starší kolegyně jsou i v nemocnici s neohrožujícím průběhem. Přitom všichni věděli, že mezi sebou mají pozitivní, ale když jim karanténu nenařídila hygiena, tak to nikdo moc neřešil. Doma zůstali jen ti neočkovaní, kteří jsou mimochodem zatím negativní.
Takže je nám to očkování vlastně tak na 2 věci. Na nic a na ........
ionicera Ale to zas ne.
ionicera Tak na nic ne. Třeba by ty dvě byly na JIP a ostatní v nemocnici. To nikdy nevíš. Ale kdyby zůstali doma hned všichni z okolí té pozitivní a šli na test, tak se jim to tam nemuselo tak roztahat.
ionicera Očkování není na nic, ale není samospasitelné.
Přituhuje.

Sweet Potato Popravdě řečeno....Válka znám osobně, kdysi jsem s ním pracovala a teda bylo to hodně kruté. Dodnes si vzpomínám na jeho chování k pacientům, ale hlavně k personálu. I když teď, v téhle době, s ním víceméně souhlasím, tak ta osobní zkušenost je nezapomenutelná. Nějak to nemůžu překousnout, ale zase kdyby se v té vládě choval jako v nemocnici, tak budou stát v pozoru i všichni v celé Praze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY