Naše pediatrička má na ordinaci cedulku: čekárna jen pro zdravé
Nepřestává mě to vytáčet.
Koronavirus
nonemy
to je asi nejaky klub, kam si chodi zdravi posedet a pokecat
nonemy toť, ještě aby k doktorovi chodili nemocní!
Péče praktických lékařů v době COVIDu:
Muž má nějakou virózu s teplotou, volal doktorce. Očkovaný jste, COVID jste měl, test nepotřebujete. Chcete ATB? Ne? Tak mi sem hlavně nelezte, stejně máme plno. PN posíláme elektronicky, zavolejte si v pátek, jak vám bude.
do statistiky:
já jsem to řešila minulý týden a MUDr mě normálně chtěla vidět... sestra mi tedy udělala antigenní test (jsem plně očkovaná a ještě po covidu v dubnu, ale prý to dělá každému pacientovi, co má nějaký respirační problém)
na kontrolu včera jsem tam šla taky osobně
Tohle docela chápu, u dětské lékařky. Nebere nemocné vždy v přesně objednaný čas, aby právě nečekali v čekárně, kam třeba potom chodí do poradny novorozenci a zdraví na očkování? U mojí to tak je a musím říct, že mi to vyhovuje.
dzizisketa a není jednodušší objednávat na přesný čas očkování a poradnu, než nemocné? ![]()
Tabea jj aspon tak to vzdycky byvavalo.. jeden nebo dva puldny vstup nemocnym zakazan a sla miminka a ocko
mno.. https://www.facebook.com/102997988044989/posts/398333201844798/?d=n
nonemy zakazat nemocnym chodit k doktorovi, vskutku inovativni
a nejak mi to zapada do celkoveho obrazu pomylene doby..
dzizisketa a není jednodušší objednávat na přesný čas očkování a poradnu, než nemocné?
Přesně, poradna je třeba dvakrát týdně odpoledne, ne? Takže dopoledne by měla být pro nemocné.
K nasi detske se taky chodi vyhradne po predchozim telefonickem objednani, sanozrejme pokud je dite nemocne, tak vam nerekne, at prijdete za tejden, ale treba v 11, prave at ji tam nedochazi ke kumulaci pacientu v cekarne. Plus teda prosi, jestli by se diteti nemohl doma udelat samotest.
Jo akorát my máme dva pediatry na jedné chodbě se společným čekacím prostorem a když má ten náš poradnu pro miminka, tak jeho sousedka má hodiny pro nemocné.
Stejně to nejlíp měla moje dávná pediatra, která měla čekárny dvě, jednu pro zdravé a jednu pro nemocné :o)
Dcery dětská lékařka mívala dvě čekárny. Jednu pro nemocné a druhou pro miminka na očkování a poradnu.
dzizisketajjjto musi byt fajn takovy dite usopleny v horeckach, jak ceka pred ordinaci ve vetru desti, takhle pekne v listopadu..presne takhle jsem to totiz videla u nasi detsky dr. Vchod do cekarny hned z venku a cekarna zamcena a nez vyridila nasi 7 letou prohlidku dalsi chudaci cekali venku.
Nase ma hodiny pro nemocne (idealne predem zavolat) a pro pozvane. Mezitim je pauza a dezinfikuji se prostory.
Tondova doktorka to ma casove oddelene, ale presto jsem osobne zazila, jak mezi novorozence nekdo privlekl nemocny dite, protoze je prece dopoledne a at ho koukaj vysetrit
Naše pediatrička má oddělené hodiny pro objednané a ambulanci pro nemocné, ale i do té je od doby covidové třeba se objednat předem. Ovšem nedá se dovolat. Posledně jsem potřebovala jen žádanku na logopedii a deset dní se mi nepodařilo tam dovolat. Tak jsem vyrazila osobně a od seřvání od sestry mě zachránil je významný pohled doktorky, která je naší sousedkou. Ovšem pojeb dostala máma dítěte, které vypadalo, že má smrt na jazyku, proč nejdřív nezavolala. Když oponovala, že se k nim nedá dovolat, opáčila sestra, že měla napsat e-mail. Jako sousedka, nesousedka, je mi z tohoto přístupu úplně na blití. Nejradši bych šla jinam, není ovšem kam. To už vážně ti lékaři nebudou nikdy fungovat normálně?
viktorka_od splavu Jsem čím dál tím víc přesvědčená, že je očkování na prd a má - jak se tu někdy výsměšně píše - eso stránka- opět měla pravdu.
nonemy Proboha, snad jste nechtěli jít k doktorovi nemocní![]()
U nás teď není najednou nutné ani dělat prohlídku v 15. To počká, ale nevím do kdy. Máme obě ty doktorky na ho...moji i dětskou. Manžel nebyl u obvodní 20 let, zjstil, že už neordinuje. Syn má naopak nového doktora, kde ještě nebyl, ale ten dle všeho funguje.
U dětské to před covidem bylo oddělené. Dopoledne nemocní, po obědě to bylo rozdělené na poradny pro miminka, očkování a roční prohlídky pro starší děti.
Renusatko jako ja chapu ze byt obvodakem neni nejaka extra vyhra, tak ale v dnesni dobe snad neni problem proste jit delat neco jineho... k nam treba chodi jeden mudr. co dela pojistovaka![]()
ice to mame my u detske, a je to na houby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY