Je tu moc hezky vidět, jak si každý z informací vybírá to, co souzní z jeho názorem. Nějak se to jmenuje, pomůžete mi?
Koronavirus
Kan a jestli zazvoní, máš to v rukách ![]()
Sweet Potato Myslím, že jen obecně selektivní vnímání (percepce) .
rozarka Pravda, mám v garáži furt ten mražák co jede non-stop na -50°C
Kan a fixaci na energie, máš?
Sweet Potato Prostě si z toho každej vezme zrovna to, co se mu hodí do krámu. Sorry, ale nepoužívám cizí termity.
Sweet Potato sím, já to vím, konfirmační zkreslení!
Je tu moc hezky vidět, jak si každý z informací vybírá to, co souzní z jeho názorem. Nějak se to jmenuje, pomůžete mi?
selektivni slepota:-))
ale to by bylo jeste dobre, co me ovsem nebetycne stve je jina vec - kdyz diskutujici druhemu ci druhym, kteri s jeho nazorem nesouhlasi, okamzite prisoudi jakysi prefabrikovany/domnely protinazor a ihned s nim zacne polemizovat/vyvracet ho. misty je to az legracni.. tak ci tak, clovek si nepokeca, lze jen souhlasit nebo se prit:-(
Karoleena To jsem měla na jazyku, děkuji.
rozarka Jo tak to je otázka! Já o elektrice u nás vím jenom to, že jsem se dobře vdala a o tomhle nemám ani páru. Jako dobře to není, ale já to tak nerada řeším a držím v hlavě. Teď mi došlo, že bych do toho zmetka investovala asi hodně spotřeby el. proudu. Tak nic.
Kan a jeste by ti zabiral misto na potrebnejsi veci.
Kan mrazit ho nemusíš, kompliců na zbavení se těla najdeš určitě dost![]()
Bavorský model! A teď mám chuť na bavorské vdolky a tuplák piva.
dzizisketa
Muž se tu vehementně dožaduje klobásy a trénuje jódlování. Prý bude při vstupu do hospody povinné.
A nyný si prosfyšťýme nemecka slofíška:
Ein lockdown - lockdown.
Abych si někde rychle sehnala těhotenský dirndl. Akorát jsme dnes přijeli k našim a teď čtu, že je tu momentálně situace nejvážnější.
Tak abychom si ta razantni opatreni zopakovali: k prokazani bezinfekcnosti jsme potrebovali ockovani, nemoc nebo test, ktery si ovsem musel dotycny zaplatit. Od ted teda jen ockovani nebo nemoc. To je jak z Blaniku: poslali jsme cisari do Vidne ostrou petici. Co to je ta petice? Neco jako prosba. Aha, takze poslali jste cisari do Vidne ostrou prosbu...
uff tak mne zatim nevydesili, to se mi ulevilo
jinak na fb sleduju tuhle pani a zda se mi to celkem objektivni, mozna continuity by se chtela mrknout? https://www.facebook.com/102997988044989/posts/408140050864113/?d=n
moora Zatimco Svycari zacali v tichosti uznavat urcitou hladinu protilatek, jejich stanoveni si kazdej musi zaplatit, plati to tusim 90 dni. Ze by bylo Svycarsko zaostala zeme, nesledujici moderni vedu, se mi nejak porad nechce uverit.
To je takový problém očkované testovat a posílat na týden do karantény? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY