Sweet Potato Ten Omikron bude asi ještě pěkná smršť ![]()
Koronavirus
Sweet Potato Vám přeju lehký průběh. Lyžák by mohli jen odložit, když budou všichni doma.
Jinak to všeobecně nejsou moc dobré zprávy. Očividně prodělání, očkování, vše bude asi nastejno při tom přenosu. Teď jde nejvíc o to, jak to bude vypadat a kolik lidí bude končit v nemocnicích.
Sweet Potato Ajajaj... tak držím palce!
Nám ty antigenní testy pozitivněly postupně, od prvního pozitivního antigenu v rodině to trvalo 5 dní k poslednímu. Tak hlavně ať je to rychlé a bezbolestné. Držím palce. Abych pravdu řekla, tak doma teď všichni čekáme, za jak dlouho si dáme další kolo (dvě dávky a covid před necelým měsícem). Tentokrát věřím tomu, co nám říkají - že omikron obejde všechno ![]()
Sweet Potato Držím palce, ať to proběhne jako mírná viroza a máte proděláno. Mám pocit, že 5-denní karanténu slibovali od úterka, to jste se netrefili nejlíp:(
Sweet Potato preju detem lehky prubeh
Zkracena karantena je od zítřka a "dobry" je, ze kdyz bude nekdo z rodiny zitra pozitivní, karantena jim skonci o 4 dni driv nez nam s dcerou.![]()
Sweet Potato ajaj, tak ať je to dobré a jste z toho rychle venku ![]()
A mela jsem to fakt jak lehkou virozu, horecka jeden den a pak uz jen ryma a mirna unava
Dcera jedno dopoledne zvracela, jeden vecer ji bolela hlava a šlus..
Mulen A co máte za variantu víte? Je to ve výsledku testu napsané?
Maky tam to právě napsane neni. Ja tipuju ten omikron.
Mulen Díky. I všem ostatním.
Takže ta dnes pozitivní ještě postaru a my ostatní případně už krátká?
Sweet Potato Ach jo. :-( Tak přeji rychlý a bezbolestný průběh.
Jinak já mám stejnou zkušenost, znám už dva nemocné, kteří měli covid na přelomu listopadu / prosince a teď znovu. A jsou očkovaní.
Sweet Potato presne tak. Pani z hygieny mi jeste rikala, ze se ta stara karantena nezkrati, i kdyz zacnou platit nova pravidla, ale ze to mam sledovat, kdyby se to treba změnilo ![]()
Sweet Potato achjo.![]()
Preji slaby prubeh.
Sweet Potato aj, tak at to probehne v klidu. jj muz to neukecal, ma 14 dni a pokud se potvrdi mne, budu z izolace venku driv![]()
Mulen zvracela? Myslela jsem, ze zvraceni u covidu neni? Manzel s prominutim problil patecni noc a sobotu!
Zvracení i průjem může být. V podstatě na co si vzpomeneš ![]()
viktorka_od splavu To je vtipný, taková perlička z Japonska, kde je po příletu povinná dvoutýdenní státní karanténa. Někdo na FB popisoval, že měl po příletu pozitivní test (po očkování, bez příznaků), po týdnu musel jít znovu na test-negativní, další den opáčko-negativní a pak ho pustili, takže prakticky o týden dřív než ostatní, negativní. :-)
Kokoska pry se to u deti muze projevovat takhle. Bylo to takove u ni netypicke zvraceni. Dvakrat a dost. Druhy den nic, tak mi to bylo pak u toho nyho pozitivniho testu podezřelé.
Preju všem lehký průběh. Asi si fakt omicron vyzkouší většina z nás. Otázka je co bude následovat. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY