Mrakoplas moje děti do školky chodí, i když jsem doma, i na další kroužky.
Koronavirus
Mrakoplas ja bych ho dala do skolky.
Musim dnes souhladit s viktorka_od splavu ,ze uz by se melo zacit normalne zit.
Stejne ty pravidla uz jsou tak ubohy....vcera v obchode s oblecenim nikdo nic nekontroloval,v domacich potrebach kontroloval...do restaurace se smi jen se trema davkama,kdo ma dve musi mit test...fakt uz je to na hlavu.
Mrakoplasja bych dala. Uz se neda porad jen cekat, az to skonci.
Mrakoplas Frkni ho do školky, proboha v kleci se žít nedá.
Evaeva ja vám tak závidím, u nás sú krúžky od októbra (?) Zatvorené. Teraz ich idú otvoriť, syn z tenisiek na šport vyrástol (mal ich až tri krát), teraz aby som kupovala nové keď je mi jasné, že najneskôr o dva týždne to zase zavrú ![]()
Mrakoplas muj do školky chodí, oba chodí do kroužků, teď jsme byli v rámci výletu na obědě, chodivame do cukrárny, já chodím na pivo do hospody. Dovlect to můžeš z MHD, obchodu...za mě je školka jasná volba.![]()
Mrakoplas ano, já trnu od podzimu, že to zavřou, loni to bylo už na palici. Letos je aspoň starší ve školce, takže kdyby zase vše utli, aspoň on se někam dostane.
Zarinya Candance Garfie ďakujem, tiež to tak vnímam ale mama ma rozhodila..ale už sme sa "kvôli"nej obmedzovali dosť, syn nechodil do škôlky ani minulú zimu kým nedostala prvú dávku, na jeseň zas pred treťou..aj keď sa deťom venuje nadštandardne, potrebujú rovesníkov a nemôžu takto fungovať dlhodobo.
tv
vďaka
Mrakoplas Dítě do školky normálně posílám, chodim s nim do obchodu, MHD, všechno jako normálně, sama se taky neomezuju.
Ale samozřejmě se přiměřeně chráním, respiratory, ruce, před většima akcema s kamarády se testujeme atd. Podle mě už si každý musí nastavit pro sebe nějakou dlouhodobě udržitelnou strategii a pro mě je to tahle.
Ale ta pracovni karantena pri pozitivite uz tu byla i behem prvni vlny, ne? Vzdyt pozitivni lekari, sestry a treba i vojaci do prace mohli. Segra to tak urcite mela.
Lamicka Pozitivní ani bezpříznakoví nemohli, po kontaktu ano /i s pozitivním v rodině/.
ionicera ja myslim, ze jakoprodejce detskych bot jsi uplnej zaklad kriticky infrastruktury!!!:D
mirajo aha, tak to bylo asi takhle, díky za upřesnění
Mrakoplas nas predskolak chodi porad az na male vyjimky, mladsi jeste neni tak otrly a vzdycky tak za 14 dni chytne rymu a je tyden doma. Ted po Vanocich jeste nesel, doznivalo mu nejake nachlazeni, a nebylo s nim k vydrzeni. Tak chodil aspon k nam, doma brecel, ze chce nekam jit. Zitra pomaze do skolky, uvidime, co pritahne a kdy.
Kokoska no, dávam tomu max týždeň než niečo pritiahne. Jako malo to výhodu, že bol doma, od októbra boli úplne zdraví. A naši sú dobrí parťáci, takže mne práca paradoxne pribudne - celodenné zabavanie mladšieho :))
wendulka ionicera EvaevaJá teda pracuju i v nemocnici, na výpomoc při covidu. Ale tam byly zmíněné i všechny ambulance a všechna zdravotnická zařízení. V rozhovoru, který jsem slyšela. Včera a dnes jsem byla celý den mimo internet, takže nevím, jestli už to nezměnili. A ano testování testem, který mi při nemoci vyšel třikrát negativní a ještě jeden synovi, mi přijdou vyhozené peníze a akce k ničemu. A to jsem měla nějaké super senzitivní.
Mrakoplas Jako bych to psala já! Náš chodí od čtvrtka, měsíc jsme léčili nějaké rýmy, a přesně, přibylo bavení mladšího, dokonce jsem zjistila, že nevydrží ani chvilku sám v jiném pokoji, plus čekám, kdy zase něco dovleče. Ale on už se do školky těšil i vidím, že mu prospívá.
Tak tentokrát už jsme nevykličkovali. Mladší má pozitivní antigen, starší negativní, ale zato jí je blbě. Výsledky pcr dojdou večer nebo zítra.
U mladší to má půl ročníku. Lyžák, na který měli odjet v sobotu, bude patrně zrušen.
Ta zkrácená karanténa je až od zítřka, že? ![]()
Nejvíc mne překvapilo, že pozitivní jsou i očkovaní mládežníci, kteří to měli v listopadu a začátkem prosince. A jedna (o které vím), se třemi dávkami.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY