Já to zahlídla... hrůzou se mi vlasy zježily! ![]()
Koronavirus
barbucha andel na horach byl shodou okolnosti vcera v televizi.zahledla jsem kousek a rikala jsem si,ze snad nedopadneme takhle...a dnes...!!!me mraz obesel.
Tyhlety filmy jsou moje noční můra. Anděly jsem viděla, Slunce seno mi bohatě stačily ukázky. Eště Homolkovi by se mohli přidat, a mam dost!
No chápu, že Burešovi se to určitě líbí, a jeho voličům jakbysmet ![]()
Včera mi vyprávěla známá, že v předepsané výstrojizkoušely stříhat (dvě kadeřnice vzájemně tréninkově), velký špatný po všech stránkách.
Sweet Potato budu se moc snažit, slibuju ![]()
Sweet Potato Nejak to rozved, prosim..
Ja se lehce bavila se svou kadernici i kosmetickou. Maji uplne rozdilny pristup, jedna se boji o moznou nakazu (a proto resi max.ochrannych pomucek) a ta druha se boji, aby neporusila predpisy (takze taky max ochrannych pomucek).
Jsem na to v reale zvedava...
barbucha Cococco? Já teda na tiskovku programově nekoukala, dělá se mi z něj zle a to ani nemusí votevřít pusu...
Jiná Realita ale no tak... Jaký si to uděláš, znáš to. A kolem Hoštic je náhodou moc hezky, vůbec by mi nevadilo courat nebo jezdit na kole po jižních Čechách a bylo by mi úplně fuk, co ten pán kdesi žvatlal.
barbucha ale Monče se to určitě moc líbit nebude. Očekávám uvolnění ![]()
Pavlena
V roušce se štít mlží víc než bez ní, hlavně když se lehce předkloní nad prací.
V gumových rukavicích vlasy při stříhání nekloužou mezi prsty. (Neumím to popsat.)
Paradox - celou karanténu mohou kadeřnice chodit pracovat k zákazníkům domů - tam štít mít nemusí.
A perlička nakonec - při nácviku byly zpozorovány přes výlohu a nahlášeny.
@catherinne O sebe se nebojím, mně hrozí maximálně obarvená gumička roušky. Ale pro jistotu si zopakuju první pomoc![]()
andulka01 Seděl za stolem, měl nachystané fotky ze zmíněných filmů, mával s nimi a mektavě přečetl ty názvy, co mu někdo sepsal.
https://twitter.com/zazasluhy/status/1257023484842127360?s=21
Sweet Potato že vlasy v rukavicích nekloužou a bude to tahat je jasný, ale ty rukavice nejsou nařízený, ne? Kosmetičky a pedikerky je mají mít, ale u kadeřnic to bylo formulováno jinak. Myslím - pokud bude mít kadeřnice rukavice, tak po každém klientovi musí mít nové a dezinfikovat ruce před a po... Jinak už se nám to blíží... Huraaaaaa
Sweet Potato to je strasne (jako ten vystup o filmech)
Sweet Potato ještě k tomu, že je někdo (ty kadeřnice) nahlásil, to je fakt hnus. Co se s těma lidma děje...
EDITH4B Nevím, já to nestudovala, jestli nemusí, tak tím líp.
Sweet Potato EDITH4B o gumových rukavicích u nás se myslím nikde nemluvilo. Kosmetička jo, což je taky kravina.
barbucha já mám Anděla na horách ráda, ale Babiše teda nevolím
A Homolkovi jsou taky skvělí ![]()
Dadoo jsem si taky rikala, jestli monca letos misto cannes vyrazi na machac nebo na sumavu a nebo jestli si budeme nekteri rovnejsi...
Sweet Potato EDITH4B o gumových rukavicích u nás se myslím nikde nemluvilo. Kosmetička jo, což je taky kravina.
ja byla chvili pred korona karantenou nove na masazi a maserka mela gumove rukavice. Bylo to divne, chybel ten lidsky dotyk.Nevim, zda to mela bezne, nebo se uz chranila
Taky si myslím, že je to blbost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY