Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:06

Catherinne Já jdu hned 11.5 ke kamarádce kosmetičce. Prý si na první den objednala kamarádky, aby si vše vyzkoušela. Já k ní chodím jen na takovou trvalou na řasy (lash lifting), tak jsme se bavily, jak asi v rukavicích máš udělat řasu po řase a vůbec třeba ty, které mají umělé řasy nebo masáž obličeje a dekoltu v rukavicích...br. 

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:06
Reakce na razorblade:

Dadoo jsem si taky rikala, jestli monca letos misto cannes vyrazi na machac nebo na sumavu a nebo jestli si budeme nekteri rovnejsi...

​Tak vzhledem k tomu, že v takovým Špindlu utratíš víc než v Alpách... proč by nemohla prošustrovat kapesný na Mácháči?

Teda k těm cenám... to bylo furt podporujte svýho hospodskýho, podporujte svoji cestovku... a vidim že náš hospodskej (na periférii) nelenil a čepuje plzničku za pěknejch 45,- Cestovky jistě nezůstanou pozadu. To nevim, jak lidem ta podpora dlouho vydrží.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:08

barbucha ja jsem si naplanovala, ze bych letos mohla vyrazit treba do karlovejch varu nebo stravit par dnu v hotelu v praze, protoze rada podnikatele podporim. ale zaroven cejtim trochu pachut v tom, ze rada z nich v uplynulejch letech o cechy nestala, protoze se z nich malo sypalo... a ted najednou jim budeme dobry?

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:21

razorblade 

Cejtím to úplně stejně, a navíc, jak jsem již naznačila mě dost sere to pomyšlení, že se na nás budou hojit jak vzteklí. A dost pochybuju, že budou vo to příjemnější!

I když já to zkoušet nehodlám, fakt po Burešovým doporučení mě přešly i poslední zbytky chuti.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:34

barbucha jezis, tak snad bys nekam jela, protoze chces ty, a ne proto, ze ti nejakej xxx rekl, ze doma je to taky pekny a mas jet na samotu u lesa? 

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:49

Kokoska 

Samozřejmě, kdybych chtěla... ale mně se moc nechtělo ani bez toho xxx. Dokážu si představit, že si vemu tejden volna a procourám ho po Praze. Vždycky jsem radši chodila po městech, na louky, lesy a rybníky mě neužije! A jiný naše města už asi znám... nevím, co by mi mohly eště nabídnout. Ale to je moje věc - nikomu nic nepředpisuju!

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:54

Tak přes štít je vidět dost blbě. Je to mázlý a odráží se v něm světlo. A to jsem ho zkoušela bez roušky. 

Zkusím oboje a půjdu vyluxovat. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 04. května 2020 14:59

Já se na dovolenou po Česku těším, dřív jsme ji tady část trávili a bylo to krásný, teď když máme času méně, tak po ČR jezdíme většinou jen na víkend, přitom nádherných míst je tady tolik... Je mi samozřejmě jedno, co doporučuje Babiš

Blbý je, že bude všude asi moc lidí, když se musí všichni koncentrovat do ČR, ale na ubytování máme vybraná komorní místa. A doufám, že půjde jet aspoň do Rakouska.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:02

barbucha Hele, to je fakt veselé vyjádření: Já sice nikam vlastně nechci, protože už všechno znám, ale teď tuplem nikam nepojedu a tak vám to natřu!

Já už mám na léto zarezervovaná a zaplacená tři ubytování v Česku a vybírám další. Beru to jako příležitost stihnout to, co jindy nestíháme, protože pořád je něco atraktivnějšího. A zvažuju po letech i víkend ve Varech. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:02
Offline Magráta
8142 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:04
Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:09
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Hele, to je fakt veselé vyjádření: Já sice nikam vlastně nechci, protože už všechno znám, ale teď tuplem nikam nepojedu a tak vám to natřu!

Tak nějak

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:16

Tulipe Ale zas mesta budou volnejsi od tech zahranicnich turistu;-)'

Ja vam snad uvolnim zahradni domek, kdybyste se nekdo nekam nevesel! Nic tady nemame, to je asi tak hlavni lakadlo;-)

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:27
Reakce na Catherinne:

Tak přes štít je vidět dost blbě. Je to mázlý a odráží se v něm světlo. A to jsem ho zkoušela bez roušky. 

Zkusím oboje a půjdu vyluxovat. 

​Toho jsem se bála

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2020 15:29

My kvůli miminu ani nic jiného než Čechy neplánovali, ale z Božího Daru jsme měli v plánu úzkokolejku v Německu, tak snad dovolí cestovat aspoň k sousedům. Což je samozřejmě obrovská starost

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:30

My jsme letos dovolenou v ČR plánovali, takže žádná změna, jen jsem teda doufala, že bychom v červnu strávili prodloužený víkend někde u sousedů, to asi ještě neklapne. 

Ale trochu mě láká ta Praha, jen mi bude ve výsledku asi líto těch peněz za ubytování, když vlakem jsem tam za hodinu. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:34

Sweet Potato me ten jeho výstup připadá jako fake. Timto se opravdu ohání premiér země?

Já mám jedno ubytování zarezervovane a pak nevím, protože mě všichni, kam jsem koukala, chtěli ubytovat minimálně na 7 dní. Musím se ještě poohlédnout. 

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:35

EDITH4B jo a je mi velkej...já vím, proč jsem koukala po dětských...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:35

My jsme plánovali Šumavu příští víkend. Sotva jsme to zrušili, tak synovi přišlo, že už se ten jeho kurz může konat, protože jsou tam jen 4. Naštěstí to šlo přesunout na konec července, jemu i nám. 

Jinak léto mělo být Švýcarsko v srpnu, tak zatím to nerušíme a uvidíme. Chorvatsko opět u toho kamaráda v jeho luxusní vilce na samotě a lodi, což možná také půjde. Vzdálenější cesty budou asi muset spíš počkat. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 04. května 2020 15:43

Evaeva Německo, Rakousko snad problematické nebudou,ne? Od července by neměl být problém do vybraných zemí vycestovat. Takže v létě do Alp, když zimní sezóna letos neklapla .