EDITH4B jo a je mi velkej...já vím, proč jsem koukala po dětských...
Mně ještě nepřišel, tak trochu trnu..
EDITH4B jo a je mi velkej...já vím, proč jsem koukala po dětských...
Mně ještě nepřišel, tak trochu trnu..
EDITH4B já tady ten koupila nečekaně v kadeřnickém obchodě, objednaný taky ještě nepřišel.
Tak už jsem ho s izolepou zafixovala tak ať je na mou hlavu. Ale já mám malou hlavu, třeba koupit si kšiltovku je umění.
Už vydali pokyny ke školní výuce pro první stupeň, kdyby to někoho zajímalo.
Catherinne taky mám malou hlavu... Vybrala jsem nějaký za 400(i s poštovným), vypadá pevnější než většina nabízených. Má takovou širší gumu, která by měla jít upravit na míru. Snad. Jen jestli přijde. Teď jsem šla přelít dezinfekci do rozprašovače(tu na povrchy z odkazu od Kokosky) a teda to je smrad... Budu mít pocit, že pracuju na bazénu ![]()
nonemy Díky, výběr opatření nám už poslala škola (starší je v 9.). Ale nemůžu se pořád zbavit dojmu, že všechny tyhle návody (byť jsou nejspíš správné) počítají s tím, že máme všichni lepru, ebolu, mor...
PS: Děcka se stejně stýkají a chodí na návštěvy...
whiskas nejspíš nebudou, hlavně u nás je to fakt jedno. Ale přestože jsem dovolenou v zahraničí neplánovala, tak mě štve, že to není tak jednoduché jako dřív.
EDITH4B fakt? Taky jsem ji donesla do práce, ale nečuchala, připravit to tam půjdu v pátek. No nepotěšilas mě, na bazéně mě smrad chloru v rámci astmatu dusí...
Někde se tu psalo o těch disciplinovanych skandinavcich čekajících na zastávce ... Tak takhle se čeká v Praze. Nemám to plivani po českém národě moc ráda.

Catherinne taky mě chlor dusí, snad to všechno nebude trvat moc dlouho
. Musíme věřit.
Liesel Souhlasím, mám z toho nepříjemný pocit, že si jen pro jistotu dělají alibi, kdyby něco. Pokud by byl ve třídě nakažený, tak jim stejně nějaké sezení po jednom a rozestupy nepomůžou. Kolegové už dostali z jejich škol informace, že nepůjde o klasickou výuku, že to bude spíše družina a nebudou fungovat jídelny. Každá škola se k tomu postaví trochu jinak, v rámci možností, ale náš pan ředitel je takový střelec (ve smyslu nelogik), že se "trošku" obávám :)
nonemy Nám došela od ředitele zpráva, že už znají podmínky a nejsou pro školu nijak náročné, které by nemohli splnit, takže si máme dokument msmt prostudovat a rozmyslet, zda dítě půjde do školy. Zněl teda dost optimisticky.
My se taky dnes dozvěděli systém klasifikace.
Nikdo nemůže mít na konci roku horší známku než v pololetí a nikdo nemůže propadnout. Všichni prospějí.
I ti, kteří neudělali jediný úkol a celou výuku od března ignorovali.
Všichni, kdo se k maturitě přihlásili, k ní jdou.
Kdo měl v pololetí pětku, stejně nemůže dostat pětku na konci. Tudíž nějaké komisionalky stejně nemají žádný smysl, protože prospějí všichni.
Dadoo Hele a nejsi z toho otravena? Mne ta vaše škola přijde už dlouhodobě, jak o ni píšeš, no, jak to rict? - pro lidi, co si to zaplatej a na hrozne nízký úrovni
Catherinne EDITH4B soryjako, ja k tomu necuchala, dusej se v kanclu ![]()
Dadoo Předevčírem mi to volala učitelka angličtiny
. Přesně tohle co říkáš. Syn měl totiž v pololetí z angličtiny 2 a teď mu vychází 5. On nedělá úkoly, protože mu to nejde otevřít a popravdě řečeno zadání jsou dost podivně formulovaná. Podle toho co mi ukazoval v třídní skupině s tím mají problém skoro všichni. V každém případě jelikož má z AJ pokaždé 1 nebo 2, tak problém jen v něm asi nebude, ale jinak to musí být pro učitele pěkný opruz, dát dobrou známku i někomu, kdo si to vůbec nezaslouží.
Potrefenáhusa ale to není jenom Dadoo škola, systém klasifikování je stejný i pro ostatní školy.
Potrefenáhusa to není výmysl naší školy. Takové jsou instrukce z MŠMT.
Otrávená jsem z toho, že prolezou i ti, kdo ani nehnuli prstem. To mě na tom štve.
Znamkovani nemá smysl, v některých předmětech těžko zkoušet. Matikář jim může dávat příklady, čj a aj můžou dostávat slohy nebo nějaká procvičování jako didaktické festy. Ale co odborné předměty? Na každý test si odpovědi dohledájí na Googlu.
Dávala jsem jim taky práce, třeba naplánovat propagační kampaň pro nový hotel, sestavit jídelníček podle nějaké diety apod. Jenže to udělá jen část, minimálně třetina na to kašle. A na některé úseky těžko něco vymyslíš.
Ředitelka řekla, ať se kvůli tomu nenervujeme, je to mimo nas. A to třídní volají. Jenže stačí nezvednout telefon.
Teď je na prima zoom super dokuserial. Megajidlo. Fakt strašně zajímavý.
Tak to zkouknu a vymyslím asi 10 otázek z průběhu pořadu, aby to museli odkohkat cele. A musím říct, že to je baví. Jsem dostala už několik pochval.
taky jsem jim přísahal na holý pupek, že je to koukání bude bavit.
A teď čekáme, kdo první zjistí, že aby prošli, nemusí dělat už vůbec nic. Pak budeme mít volno.. ![]()
Dadoo Může být ale neklasifikovaný, ne? Pokud tedy není v posledním ročníku. To dneska řešila ségra, taky učňák-má kluka, který měl o pololetí pětku, od uzavření škol se vůbec neozval, nereaguje, neplní žádné úkoly, nic. Takže ségra mu napsala, že nebude klasifikovaný a prý do dvaceti vteřin jí psala matka, že na to nemá právo a musí ho nechat projít, tak prý jí jako odpověď poslala pokyny MŠMT.
Jako jinak je to fakt drsný, celé je to školství absurdní, co mi dneska ségra líčila....:-/
Garfie a co plyne z toho, ze je nekdo neklasifikovany?
Edit - nasla jsem, ze musi byt prezkousen do konce zari, jen nevim, jestli muze v tom zari dodatecne propadnout. Asi jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.