Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 04. května 2020 20:47

Garfie chápu nechápu. Já bych čekala, že se nějak normálně zkusí domluvit. Navíc jsem došla k závěru, že tam nechtějí max.15 deti, ale nejlépe žádné. 

Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 04. května 2020 20:55
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. května 2020 21:02

barbucha Na pietro filipi ti sere pes, ty mas kupovat v astratexu a u kosteleckejch uzenin!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. května 2020 21:55

A666 moc Ti přeji, aby to už klaplo

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 04. května 2020 21:58
Reakce na continuity:

Garfie chápu nechápu. Já bych čekala, že se nějak normálně zkusí domluvit. Navíc jsem došla k závěru, že tam nechtějí max.15 deti, ale nejlépe žádné. 

​no přesně tak. pokaždé když jsou nějaké ty extra prázdninové dny a školní volna, na kolegyně se školkovýma dětma tlačí učitelky, ať si je nechají doma, aby nemusely do práce. a teď se to přesunulo i do škol? neuvěřitelný..

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. května 2020 21:58

continuity to je tedy hrozny přístup. Naše učitelka píše rodičům i dětem, jak se na ně moc těší a jak už chce učit napřímo. Jen ji asi nebudou mít všichni, ještě nevíme, jak to organizačně udělají.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:02

Garfie no oni si budou mít větší problém ty malé školy, které nemají tolik místa a tolik učitelů. Ale pořád lepší slušný dotaz, nebo prosba, než takove manipulativni ovlivňování, jak píše continuity

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:02

EDITH4B Catherinne A nechcete umíchanou lihovou dezinfekci na povrchy? Nějak hezky bych vám ji ovoněla

Jak dočítám ty vaše zkoušky se zamženým štítem a rouškou, tak se mi dodatečně orosilo čelo - byla jsem dnes u zubaře a ten dobrý muž byl přesně takto postrojený. Představa, že se mu mohl zamžít štít ve chvíli, kdy mi tu stoličku vrtal, mi neudělala moc dobře

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:10

prďola to bys byla úžasná !!!! Byla bych za voňavou dezinfekci strašně moc vděčná . Už tak se bojím jak to budu zvládat a ještě být v tom chlórovým smradu... Akorát jsem daleko... To Brno, no

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:10

Zu na straně 188 to řešila JanieB 

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:11

nonemy To je vlastne asi pravda, ze ty male skoly to nakonec budou mit tezsi, tady je vlastne jen prvni stupen a druhy je v sousedni obci. Ty deti se jim tam opravdu fyzicky nevlezou, pokud by mely nastoupit vsechny!! Tak to byl vlastne i duvod, proc jsem tu moznost nabidla. To, jak k tomu pristoupili u continuity je bez debat strasny. Ale ty jeji skolni historky me nastvou dost casto, vzdycky jsem pak vdecna za nasi skolu!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:19

tak už mám jeden případ, kdy byl koronavirus nade vše, doma. bohužel, před nějakou chvílí jsme se vrátily ze žlutého kopce se špatnými prognózami.

je to, jak jsem to psala, odkládá se, odmítá se, odpovědnost se přehazuje na místní lékaře, obvoďáky, nebo prostě kohokoli, protože kvůli covidu není čas a kapacita. "zkuste si nechat udělat vyšetření jinde a kdyby to nepřešlo a problémy přetrvávaly, tak se pak třeba snad objednáte tady...za měsíc dva." pokud nemáte známosti, tak byste přišli už dokonale pozdě, už by prostě nebylo co zachraňovat. ale ve statistice koronavirus by byl zachráněný další mrtvý. měla tam být minimálně před třemi týdny...

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:22

Garfie ty velké školy zase budou mít problém s distancem. Včera se k tomu v TV vyjadřoval nějaký učitel a říkal, ze pokud budou mít vstupovat do školy s 2 metrovým rozestupem a dezinfikovat si ruce, tak jim to bude trvat 2,5 hod. Moc se mi to nezdá, nevím, jak to počítal, ale přišlo mi to smesne

Offline Zu
2788 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:22

MaeGandal Díky!

JanieB dočetla jsem vlákno, otestovali vás nebo se teprve chystáte ? 

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:23

EDITH4B Tak jo! Brno neva, pokud funguje pošta Dnes už to nestihnu, zítra umíchám - bude stačit zatím litr?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:24

Jiná Realita to je divný, teď už není důvod. Neptala ses na důvod, proč vás odmítají?

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:27

prďola určitě! Moc děkuju Napiš mi cenu. Děkuju ještě jednou!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:30

nonemy objednávala se před snad 3 týdny. ono to nějakou dobu trvá. neobjednává se ze dne na den. právě proto je hloupost, aby tento typ pracovišť jakkoli omezoval provoz, pokud venku nepanuje mor nebo konec světa.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:32

Jiná Realita Zrovna Žluťák? Kde Žaloudík tvrdil, že úplně normálně pracují? Pracuje tam kamarádka a právě taky říkala, že normálně vše funguje a vás odmítli? 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:35

Garfie jinak ten zdroj tý informace je jak z toho vtipu o rodičích v trenýrkách a s pivem, kteří zpovzdali komentují výuku.

Někteří rodiče se ochomytali kolem děti před začátkem on line hodiny, jeden tatínek je takový aktivnější i ve školní řadě a tak, tak to prý v tu chvíli komentoval dost nahlas.