Tak mi po týždni choroby napísali antibiotiká, mám ten kašeľ fakt škaredý.
Koronavirus
Muž se vrátil z nemocnice Motol, kde ležel pár dní a přinesl si covid, chjo..celou covidovou dobu se nám to vyhýbalo.
Zvracely někomu děti z covidu? Co jste jim dávaly? Mám něco opatřit kamarádce.... Díky!
Lenka22
Ach jo... přeju rychle zotavení z obojího
Tabea poradily mi tu Tasectan duo a kulíšek, jestli v vas něco takového je.
Ten Tasectan je od 12 let, ale dala jsem to desetileté, protože další možnost byla pohotovost. Stačila jedna dávka ( teda ty dvě tablety).
continuity díky! Zapomněla jsem napsat, že dítěti je 7. Já myslím, že to tak urgentní není, zvracela jednou v noci a jednou dopoledne. Ale mám něco přinést, takže tak. ![]()
Tabea nase mala zvracela, ale spis asi z toho, jak ji vylitla teplota nad tech 40. Takze se spis snazili srazit horecku, pak uz to bylo dobry.
continuity koukám, že tasectan existuje, i pro děti. Ale asi jen na průjem...
Já myslím, že i tasectan duo je na průjem
. Jako laik bych řekla, že volně dostupné vyloženě proti zvracení není nic. Ten rehydratační roztok se určitě neztratí a pak budeš stejně omezená skladem lékárny, kam půjdeš. Moc toho asi nevymyslíš.
Tabea nemůžeš koupit žaludeční čaj? Mým dětem celkem pomohl, nebylo to teda z covidu.
Tabea probiotika + Hylak (a ano vím že probiotika nejsou na žaludek, ale pomáhá to![]()
viktorka_od splavu Hylak potvrzuju, pokud nezvrací vyloženě akutně.
Lenka22 Ach jo. :-( Tak přeju brzké uzdravení.
Tabea smecta po lžičkách, mě to zabírá vždycky
Tabea Dětem se nic moc na zvracení nedává, i když je to mnohem horší než 2x. Je to kvůli tomu, aby se nepotlačily příznaky něčeho vážnějšího. Stejně tak to je u bolestí břicha, kdy se nemá podávat nic na bolest.
Tabea proti zvraceni pro deti nic, je nutne nejit do dehydratace. Tak jedine nejaky rehydratacni roztok, ale to deti moc pit nechteji, jak je to slane... ale kdyz jo, tak podavat chlazene po lzickach. Ale uprimne, kdyz zvracela 2x, nijak bych to neresila... Jinak Tasectan, Hylak a spol jsou vsechno nejake formy probiotik, ty spos zaberou na potencialni prujem, nic se s nima nezkazi...
Garfie Díky, zatím to jde, ale jsme teprve na začátku, tak vyhlížím, jak to bude dál. Jo a muž dostal od mudr. rovnou antibiotika, jsou tam jen 3 tablety - Azitromycin, tak nevím, jestli je to ok, a codein na noční kašel.
Díky všem, já už pak vyrazila a docetla až teď. Pořídila jsem dětský čaj na žaludeční/střevní obtíže a v lékárně mi vrazili Iberogast. Já bych zvracení 2x během 10 hodin taky moc neřešila. Když to nepřestane, skočím ještě pro ten Hylak.
Test má negativní, ale vzhledem k tomu, že otec je ode včera pozitivní, přišlo by mi to jako velká náhoda, kdyby to neměla z coronaviru.
Tabea mne ten Tasectan někdo tady poradil, že jim to dali na pohotovosti na zvracení. A fakt to pomohlo. A to u nás bylo zvracení po každé lžičce vody.
continuity tasectan jsme dostali v Motole na průjem, ale teda pro roční dítě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY