continuity taky preju všechno nejlepší! A drž se ![]()
Jinak.. Mám ho tam. Moje premiéra.
Je mi blbě a mám pozitivní atg.
Bolí mě dýchat, hlava, celý člověk.
Do pr.. ![]()
continuity taky preju všechno nejlepší! A drž se ![]()
Jinak.. Mám ho tam. Moje premiéra.
Je mi blbě a mám pozitivní atg.
Bolí mě dýchat, hlava, celý člověk.
Do pr.. ![]()
Dadoo jejda..tak držím palce ať je brzo líp ![]()
Dadoo tak at je ti brzo dobre. Nasim mladym to nejhorsi trvalo tak 2 dny, pak uz celkem dobry.
Mam pocit, ze se to zas docela dobre rozrusta, denne cca 10 tis. A to se testuje mnohem min nez driv.
continuity všechno nejlepší k narozkám a vydrž![]()
Dadoo drž se, hlavně se nikam nehoň. Já jsem nemocná už přes tejden a pořád to není úplně ok.
viktorka_od splavu díky! Ono to nějak půjde, když musí.
Dadoo Tak lehký průběh přeji a bacha ne pejska, kolegyně boxerka to od ní chytla a musela na veterinu.
Kan ajajaj, to bych moc nerada. Když oni se na mě pořád lepí oba. Budu je odstrkovat. ![]()
continuity ať to všichni zvládáte co nejlépe a vsechno nejlepší
Catherinne díky.
Seďte všichni s tím COVIDem doma v posteli, mě je dnes zas hůř. ![]()
continuity je to divná nemoc. Mamka neměla ani teplotu, jen trochu rýmu, kašel a bolest v krku, ale týden strávila v posteli. Ať je brzy líp.
continuity Já mám teplotu už 14 dní. Sice ne moc, jen tak 37.2-4, ale skoro furt. Jsem strašně unavená.
Evaeva U nás teď kolo omikronu...starší syn nevím, tomu nebylo dobře jako prvnímu, ale mimo únavy žádný příznak. Mladší jeden den teplota, únava a jinak nic, posedával celé jarňáky a ještě teď si stěžuje na únavu. Manžel tentokrát i teplotu jeden večer...u delty neměl. Neměl vůbec hlas, byl trochu zahleněný, ale po týdnu jel 100km na kole. A já to tentokrát asi nechytla vůbec nebo o tom nevím.
Renusatko no máma zvládla nakazit i tátu a dědu, akorát ségra se tomu vyhla, pár dní před tím odjela na lyžák.
Evaeva To jsou nějak ty virózy. Já jsem ještě covid neměla ani jednou (klep klep KLEP KLEP), ale v posledních letech asi 3x takovou dvou, tří, čtyřdenní virózu, kdy mě třeba jen maličko škrábalo v krku nebo jsem 5x zakašlala, ale hlavně jsem k smrti unavená nezvládla než ležet. První den byl výkon jít si jednou za dopoledne uvařit čaj (a přinýst si ho zpátky, a vypít ho aspoň trochu teplej a ne z toho na 3 hodiny usnout).
Takže ČOI vyhodnotila respirátory Tex-Tech za závadné. No odchodila jsem v nich celý koronavirus a asi tak padesát jich mám doma. Super.
Kan tak oni neškodí ( což by byla ta horší varianta, kdyby se znich uvolňovaly nějaké škodlivé látky), spíš nechrání. Tady bych řekla, co bylo bylo, to je už jedno. Ty, co máš doma bych zkusila vrátit prodejci.
continuity Prodejce byl výrobce a je v insolvenci, nakupovala jsem přes jejich eshop.
continuity Jak je?
Sweet Potato no bylo mi už i líp.
Ale snad se to pomalu lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.